in the moonlight shadow

Ja herre gud.. borde gått och lagt mej för länge sen känner jag.
Det enda jag har gjort idag är att; varit i solen, borstat nalle, spelat sims, ätit godis. Känns jävligt bra... Nej men jag har inte haft någon lust att göra något faktistk. Annars kan man ju vara skit sugen på att gå ut på krogen eller ngt men nej då idag har jag bara velat sovit så länge jag velat(åhh denna underbara sömn) och gått o slöat. Hade planerat att åka till Thuns imorrn med Natta men nej då! då har ju affärnjäveln stängt såklart! :(( Jag som ville köpa lite training clothes... Måste ringa Natta imorrn o säga de.. Kanske kan göra ngt annat ist. Va fan skriver jag ens nu för?! Har inte ngt vettigt att skriva alls, tänker bara högt. Börjar få lite kläm på färger och så, hur man ändrar utseendet på bloggen iaf. Även fast jag týcker det är jävligt omodernt att skriva i "html koder" hittade en sida med färgkoder iaf:) har ett litet program man kan ändra färger och få koden för den men den ligger på en skiva och så jävla angelägen är jag inte att byta design så jag orkar pula med det.. Usch nej vad håller jag på med? Dags att sova. G-natt.

Hmm...

första inlägget here it is! Fast jag måste medge att jag blev lite besviken över den här bloggen..! Trodde man skulle kunna göra mkt mer med utseendet, fast det kanske är jag som inte lärt mig allt än.. Har nämligen en annan blogg som är det är mycket lättare att ändra färger och menyer på! :(
Anyways, ska försöka kolla på dhw avsnitter som gick igår som jag missade (orkar inte skriva hur det gick till+ att jag är fortfarande för förbannad för att kunna skriva om det).
Var på ett skit svettigt pass igår som syrran tvingade med mej på *pjhu!* Men fan va härligt det är efteråt! Något som inte är lika härligt är min hals som efter ungf. en månad fortfarande krånglar fram och tillbaka. Är hursomhelst skit stolt över att man äntligen kommit igång att träna! Plus att jag och Camilla, som jag tränar med, är på ungefär samma nivå fysiskt (och psykiskt). Så skönt att träna med henne för vi båda tycker det är helt okej att köpa en chokladbit eller en glass ("vi tränar ju faktiskt") eller smita från ett pass när det blir för jobbigt:P Nej! nu låter det som vi är skit lata och lönnfeta som bara tror vi är duktiga! Typ äter chips medans man lyfter hantlar, men vi är skit duktiga och flåsar och svettas faktiskt i gymmet! Visst fan, vi kanske skulle träna imorrn?! Skriver mer en annan gång, nu blev det jobbigt att skriva!

Smell you later!

RSS 2.0