(k)valborg -09


Betalat alla räkningar nu, något senare än vanligt men var inte hemma i helgen så det blev inte av då. Så nu har en tre kilos sten lyfts från mina axlar! Dock kom den genast tillbaka när jag såg den kvarvarande summan på kontot. Nudlar resten av månaden.
Fick mitt abonnemang jag beställ idag (beställ nytt eftersom det jag har nu krånglar så jävligt). "Ring för att aktivera". Slår numret (som inte direkt stod tydligt någonstans) hör en röst i andra änden "välkomen till comviq ... våra öppettider är.. till klockan åtta" Kollar på klockan och ser att den är tre minuter över åtta arrrgh!!
Så nu måste jag vänta tills imorgon innan jag kan ringa, får för mig att det kommer ta sin tid innan det "sätter igång" därav hade det varit bra om det kunnat lega så under natten.

Valborg imorgon då. Jag har faktiskt inte varit så taggad på valborg. Fast jo det har jag varit, i små stunder har jag verkligen sett fram emot det men mest har jag knögglat ihop ansiktet i en besvärad min när jag tänkt på det.
Jag tror min hjärna automatiskt tycker det är jobbigt för att jag har dåliga vibbar från förra året. Jag tänker bara "nykter, trött, full människor överallt, skavsår, kyla, spya på bussen, buss som inte stannar vid rätt hållplats".
Men jag tror jag kommer ha trevligt, kommer umgås med Natta och Sandra och då kan det inte bli mer än rätt.
Det var meningen att Natta skulle handlat på bolaget åt mig men det blev inte så, så jag var tvungen att springa dit nu efter jobbet, kom på att jag kunde ju gå till g-centrum här hemma. Grejen är bara att det är det sista systembolaget i Sverige som fortfarande kör med icke-självbetjäning. Kliver in, tar en kö-lapp -302, kollar vilket nummer som betjänades senast -204. Nejmen, bara HUNDRA människor före mig. Förbannade mig själv för att jag lämnat mobilen hemma. Men tiden gick ändå relativt snabbt och jag klev utanför dörrarna en halvtimme senare. Vaför är människor alltid ute i sista sekunden? Samma med julklappar, visst nu var jag en av dem men det var ju egentligen meningen att jag inte skulle varit det. Jag gick hem med en påse innehållandes 2 burk guiness, 3 flask guiness, en bailey's och en svartvinbärssaft (om jag ville göra guiness drinkar).

Men något jag blev förvånad över är att alla blivit så chockade över att jag ska jobba, men jag känner inte alls att jag behöver ligga och spy i fyrisån vid 12 på dan. Jag tror det är just dagtiden jag har haft lite rysningar för. Kvällen har jag sett framemot, vi ska grilla och ha mysigt. Men det där att vara full ute i solen/blåser kallt/regnar tidigt på dan och vara bakis klockan fem.. det är det jag bara inte vill vara med om. Skulle klart varit skönt att vara ledig och sitta och dricka en öl ute i solen, men fullt folk och skräp överallt skulle vara ett stort minus. Jag har mest dåliga minnen av att det varit så jävla kallt tror jag.
Jag hoppas jag får stå och mysa vid en majbrasa.
Egentligen ska man ju ta på sig student hatten imorgon. Hm..

Nej nu blir det grey's anatomy.



Bäst just nu: Passion Pit - Sleepyhead
                       Röyksopp - Happy up here
                       Röyksopp ft Robyn - The girl and the robot

Tisdag hela veckan





Shit nu har ja suttit här i flera timmar utan att fått nått nyttigt gjort. Väntar besök imorgon så måste definitivt ta tag i städningen här. Som det är nu tycker jag synd om brevbäraren och det lilla han lyckats sett.
Har spårat mitt paket via postens hemsida och väntar ivrigt på att få hämta ut mitt det! big yei!
Var ledig från jobbet idag för att gå på en kurs (personlig assistent) vilket gick åt helvete! För det första glömde jag bort tiden så min "var ute i god tid"-plan sjönk som titanic. Men det gjorde inte så mycket tyckte jag eftersom jag "visste" vart det låg. Åker med bussen in, hoppar av där jag planerat och går gatan fram, letar efter numret. Kan ju säga att den som placerade ut husnumrerna i Uppsala måste varit universums fetaste jubel idiot med en hjärna i form av en jordnöt (och massa andra cencurerade saker).


Nu kom jag helt av mig, datorn segade till och jag började plocka här, bäst att fortsätta medans jag är in the zone.

Kan varmt rekomendera "årets australienare" på tv4 komedi klockan tio tror jag det var ikväll. Samma komiker som var med i "summer heghts high" skit skönt kille!

F som i Fredag







Slutade relativt tidigt idag. Blev upphämtad av Natta, åkte till Sunnersta och hälsade spontant på min mamma. Lika spontant tog vi hål i näsan. Natta blev riktigt sugen som den rebell hon är men hon var tvungen att veta hur ont det gjorde, därför tvingade hon mig mot betalning att testa först (som vanligt, alltid vi). Så nu var man piercad i näsan.. igen! Känner mig som värsta hårdrockaren med massa metall i ansiktet. Fattas bara tatuerade armar (buhu vill tatuera mig!) Funderar på om jag ska knata in och pierca mig i tungan när jag får lön. Fack! kom precis på att jag inte får lämna blod på sex månader nu! Oops.

Med röda näsor drog vi en repa på stan innan vi slog oss ner på barista i gränby. KALASVÄDER <3
Natta skulle på middag klockan sex så halv drog vi och hon släppte av mig hemma innan hon försvann. 
Mitt abonemang går snart ut så jag hade fått erbjudande hem i brevlådan, beställde nyss ny telefon Woho! (Blir alltid nervös att beställa sånt, men vafan sånt ska jag väl kunna unna mig?! har inte köpt telefon på tre år och den jag fick av pappa har jag ju inte kunnat använda:(( ) 

:-|

Har inte så mycket att skriva, eller jo det har jag, men är lite lat för tillfället. Har inte ro att sitta och skriva på det.
Känns som jag har så mycket jag måste sätta mig ner och göra, sånt där som man aldrig tar tag i fast man borde. Först och främst måste jag städa, för det andra måste jag ta tag i norge planerna. Men ville ändå uppdatera bloggen lite. Har varit pinsamt oaktiv här. Kreativnivån är låg just nu.

Klotter


Hade inte skrissat på skit länge men fick lust igår och låg en timme och pillade.. hade saknat!

Mitt ute i fjärdhundra

Sitter i köket hos min käre gamle vän Natta medans hon tillagar tacos vi ska äta senare. Har varit väldigt dålig på att skriva på senaste tiden har jag märkt! Fast(h) å andra sidan har jag varken haft tid eller lust. 
 Sitter här mitt i naturen och har ingen aning om vart jag är kan jag tala om. Åkte från Uppsala (men en jättetrevlig busschafför) klev av en timme senare i Heby, blev hämtad av en vilt tutande Natta, körde ett litet tag och klev sedan ut framför deras hus. Fick en rundtur både ute och inne och det är ruskigt fint faktiskt.
Hälsade på Nattas aroganta katter (odlade i självaste Rasbo) och spelade lite guitar hero och kollade sedan på film och pillade med datorn. Natta somnade på filten vi satt på på golvet och fick sig en make over a lá Madde som innebar ett monobryn och rejält med läppstift. Natta vaknade och krävde hämnd vilket slutade med läppstift i princip hela ansiktet för min del.
I kväll ska vi tillbaka till våra rötter, det vill säga åka till Örsa ( aka Örsundsbro) och fira en old friend. Blir hämtade av Nattes kusin och drar in till enköping (ska se om jag kan få tag på sanna och hämta spriten jag glömde där.. om det nu är något kvar återstår att se). Senare blir jag förmodligen hämtad av Lina och C:O för att dra vidare till Märsta och hälsa på en kamrat till sällskapet i fråga.

Nu ska jag vara lite social med min kamrat.

RSS 2.0