Tjohej!



Hemkommen efter en sjukt rolig kväll med Mija på conan.

klutt


Längtar tills imorgon, fast fasar för all disk och städ jag har framför mig

Frisk och kry

Imorgon ska jag "äntligen" jobba igen! Men det är faktiskt skönt, så jävla trist att bara ligga hemma och få ont i ryggen av att bara ligga på sofflocket. Vill jag överleva nästa månad kan det ju vara bra att jobba lite oxå..
Imorgon får jag besök som jag sett fram emot jättelänge! Enköpings crewet kommer hit och det bli förmodligen massa skratt och öl på o'conners. Big yeeii!
Pratar med Jonas på msn också som kanske skulle komma förbi och säga hej, har inte sett han på länge och saknar honom så det vore jättekul om man fick träffa han!
Nej nu ska jag ta lite av min yoghurt jag blivit beroende av, och sedan kolla tv!

Betalat lite räkningar också, jäävligt tråkigt men skönt att ha det gjort!

Bara tisdag?

Känns som det vore torsdag..
Ligger hemma och det är så jävla tråkigt! Plus att jag blir svettig av att tänka på att jag inte jobbar. Men är man sjuk så är man.
I flera dagar har jag blivit så äcklad av en lukt som jag tycker mig känna varje gång jag drar in luft i näsan (tror det är inbillning) det "luktar" som stek os, eller som gamalt stekos som sitter fast i fläkten över spisen. Jag vet inte om jag inbillar mig eller om den faktiskt finns! Tycker det luktar stekos varjegång jag går i trapphuset men ingen kan ju stå och steka 24/7.
Hur som så håller det på att göra mig galen!! En annan sak som gör mig galen; några jävla idioter borrar i betongen, Flashback från stamrenoveringen i luthagen. "någon är påväg att råka ut för en olycka"
Nu verkar dom ha slutat iallafall.
Nej det luktar fan stekos! Fy fan! vill öppna alla fönster och riva ner tapeterna från väggarna och det är det som krävs för att bli av med lukten!

Söndag





Brr vad det snöar! Cheeses! Skulle i och för sig vara mysigt att klä på sig ordentligt och kliva ut i snöstormen. Har ju faktiskt inte fått använda mina nya schnygga termosar än. Buhu ville verkligen åka upp till fjället men det verkar inte bli så, är ju så sjukt fattig nu, måste ju för fan spara.
Skriver mer sen, ska nog gå och baka en kladdkaka jag kan trycka i mig (själv)

Lördag

Sitter och kollar på ett program på tv. Överviktiga människor som ska vandra genom Brittannien.
Jag såg nog andra avsnittet för ett tag sedan, vet inte vilket avsnitt det är nu, men det är många som hoppat av. Asså jag kan bli så jävla förbannad på sånna program! Säkert helt fel, men man kan inte låta bli!
De har knappt gått ner i vikt, för de äter samma skit som vanligt. Bara massa jävla gnäll över hur jobbigt det är och de är väldigt kreativa på att komma på ursäkter för att slippa gå. "jag gillar inte att svettas". Bara men jaa.. ingen har sagt att det ska vara lätt?! Det ÄR jobbigt att träna, man svettas och det är så man bränner fett. En kvinna är så jväla irriterad, hon bara klagar hela tiden. Då kan hon ju sluta, men då ska hon inte sitta och klaga på att hon är överviktig heller.. Alla andra är jätteduktiga och positiva och biter ihop och är stolta över sig själva, även dem som klagade i början. Bara hon som gnäller som en liten unge.
Hon gick till en läkare för hon "hade så ont i fötterna". Läkaren säger att hon kan få värktabletter och fotsvampssalva, men att hon utan problem kan fortsätta vandra. När hon kommer ut till dom andra så bara "läkaren säger att det är bäst att jag vilar, det blir hemskt och jag inte vilar" Så hon hänger på hotellet medans de andra promenerar i spöregn. Sen bestämmer hon sig för att gå ut på krogen. Fast en killen upptäckte henne, sen blev alla sura på henne. Konstigt, hon var tvungen att vila och hade jäätteont fast ut och dansa, inga problem!

Var ute och tog en promenad i solen idag, ska nog ut en sväng till. Så underbart!

Har känt mig hängig hela förra veckan och känner mig fortfarande sänkt. Har nog något som ligger och lurar.


Kräk Torsdag

VÄRDELÖS dag!
Helt slut.. hade inte ens ork eller tid att gå på afron med mamma :((
Känns som det var hundra år sedan förra veckan. Skit vad deppig jag är! Jag måste låta som världens tråkigaste människa med mina deppiga inlägg hela tiden, men jag har aldrig varit såhär deppig under så lång tid sen jag började här!! Just nu känner jag inte för NÅGONTING! Är bara så jävla förbannat och allt suger och är värdelöst, vill bara dra tecken över huvudet och ligga i min sängkokong och aldrig mer gå upp!
Det måste bli sommar snart, annars dör jag av ångest!!
Eller ja, jag behöver göra NÅGOT vettigt istället för att slösa bort mitt liv på SKIT! (thats right!)

Tisdag

Fan vad jag är kär i mitt nya blogg utseende! :D

Har varit sjukt omotiverad idag, blev ingen träning, men känns inte som det hade varit till någon nytta om jag gått dit, för jag skulle inte gett allt.
Umgicks med Sandra idag. Var roligt att bara sitta och snacka med någon än att bara häcka hemma eller på gymet (försöker låta proffs).

Måndag kväll

Gick på pilates, men det var fan inge kul. Dåliga instruktioner tycker jag, och inge roligt alls bara. Det var nog sista gången jag gick dit, blir spinning på måndagar istället.

Snackade med Lina nyss, är skit glad för att man fått kontakt med enköpings gänget igen! Riktiga vänner kan man ringa efter ett halvår utan att något har förändrats.
Mija hade skickat på face att de tänkt våldgästa mig lönehelgen, big yeeii! Ser verkligen fram emot det. Saknar när man bodde där i krokarna och umgicks 24/7. Saknar det som fan!

Nej nu ska jag duscha och hoppa i säng!

Måndag

Kände att jag var så bitter igår så idag måste jag vara klaad!
Jobbade med J idag, brukar alltid vara värsta ollondagen! Skit dryg, men idag gick det skit smidigt! Vi var överraskade och glada. Drack supergott kaffe idag oxå :9
J kanske skulle på samma pass som jag tänkt mig, skulle vara roligt att känna någon som ska dit.
Ska gå in och boka plats nu, känner mig inte så sugen men jag kommer ångra mig om jag inte tränar något.

Hm.. har inget mer att skriva just nu

Alla hjärtans dag -va ä dä?

Under den här helgen har kastat bort månadens träning känns det som. Låg på plus men nu är jag nere på noll igen, tog precis igen det jag brännt och musklerna jag byggt har förfallit!

Men hallå? Inga comments om nya utseendet? Mee loves! Regnbågar och fyrklövrar -my favorites. Fast det fattas förstås körsbär.. å andra sidan passar det inte in bland regnbågarna och klövrarna.
 
Igår var min söta mamma förbi med en blomma, eller krukväxt säger man kanske. Så nu har jag äntligen lite grönt i fönstret! Växten hette någonting med "flygande plättar" eller liknande, supergulligt ju!

Åkte ut till Rasbo sen, kändes skönt att inte bara sitta här själv och ruttna. Spelade TP med christian, louise och jasmine som var där. Frossade i ostkrokar (har blivit mer suger på sånna än godis på senare dagar).
Firade inte alla hjärtans dag mer än att jag köpte geléhjärtan på godislunden. Jag är ju cynisk singel som ser alla hjärtans dag som ett jävla jippo, en kalenders-blindtarm!
Fast jag är ju alltid anti gulli-gull haha, fråga Sandra! Hör jag övergulliga smeknamn som uttalas med bejbis röst får jag ett lätt äcklat uttryck i ansiktet. Missta mig inte för att vara bitter för att jag är utan partner, jag tycker så även fast jag är i ett förhållande. Det jobbigaste med att vara singel är att alla antar att man inte vill vara det. Säger man singel så reagerar folk genom att typ se ledsna ut och säga "jaahaa..". Eller när folk frågar "hur går det med kärlekslivet då"  Ja, du det går precis som jag vill -INTE ALLS! Vilken jävla fråga, varför måste folk anta att alla söker "ett kärleksliv". Mitt liv är fullt av kärlek fast jag är singel. Jag äääälskar att vara singel! Ingen tanke ger mig mer ångest än att sitta fast i en lägenhet med en karl dag ut och dag in medveten om att det inte bara är att packa väskorna och dra när jag vill. Free like a bird som man säger. Jag vill ha alla dörrar öppna. Jag vill inte ha något eller någon som håller mig kvar.
Misstolka mig inte, det är underbart med folk som funnit varandra och lever ihop. Men det är så JAG känner just nu.
Jag brukade ha en allierad, min syster, men hon har ju gått och blivit skjuten av cupido och svävar bland molnen just nu, så nu får jag fördöma förhållandet ensam.
Hoppas ni läser detta med en nypa salt..


Hade tänkt träna idag, men tiden bara rann iväg. Blir nog pilates imorgon.

Från det ena till det andra så har jag en dålig vana att stava "choklad" som "chocklad" vänta? vilket är rätt?!
Såg det skriver på det sättet för läänge sen och tog efter eftersom jag antog att det var rätt.

Aja.. Har inget att göra (förutom att städa, diska..) Vill inte bara sitta och glo på tv!
Orkar inte heller måla på tavlan.. skulle kunna läsa en bok men jag är inte "inne" i någon just nu och har inte lust att börja på en ny.


Ffffreeeeedaaaag!

Fan så skönt med fredag..igen!
Jobbade med C och dagen var mer än OK. Förutom att vi utlöste larmet..
Kom hem och gick och köpte lite godis, tyckte jag förtjänade det. Snackade lite med Sandra i telefonen. Lina ringde när jag stod i kassan, hon och Mija hade snackat om att dom skulle komma hit, men nu har klockan hunnit blivit så mycket så det verkar inte bli av. Hm.. önskar jag orkade måla mer på tavlan så jag får sätta upp den någon gång.

Just ja! Var på afro igår med mamma. Var så jäävla kul!!!! Vi kommer nog fortsätta gå på det i fortsättningen! Det var lätt koreografi, man hängde med utan problem. Annars är det värdelöst om man inte hänger med, blir inte så mycket träning då, utan då står man bara där och svajar lite och fattar inte hur man ska sätta fötterna.
Stoora härliga svajiga rörelser! Vissa rörelser kör man typ på krogen. Det klockrena var att min klassiska "shake all you got" -moves var med så jag körde stenhårt varje gång den kom upp. Man började med att lära sig två, tre rörelser i rad, 2 nya, satte ihop dom. 2 nya, satte ihop dom tre snuttarna. Tillslut gjorde alla hela dansen på kanske 7 olika rörelser, skit läckert!
Längtar till nästa pass!

Nu kollar jag danska klovn (bra träning) på tv4 komedi, har kommit på att det är skit kul!

ny glöd!

Denna vecka, precis som veckan innan, har bara svischat förbi! Går så satans fort! Fast det har varit så skönt för jag har levt en dag efter. Tex. idag när Camilla sa "fredag" och "imorgon" i samma mening idag måste jag sett skit korkad ut innan poletten trillade ner. Var säker på att det var onsdag.
En av våra kunder var sjuka, som ett skänk från ovan! C hade frågat om jag ville med till ams på work abroad tour, så vi möttes där efter att millut släppt av mig vid stationen. Blev verkligen peppad efter att tagit massa lappar och fattat att det inte är omöjligt att komma ifrån Sverige! C och jag siktar på köpenhamn till sommaren! Vore så kul om det blev av..

Nu ska jag pilla vidare på tavlan, tror jag orkar.
Afro dans ikväll WOHO!


"nya" tavlan


Målade ju över det jag hade börjat med, kändes inte "rätt" har börjat om och känns bättre den här gången. Har bara grovmålat upp skuggor, försöker göra en lotus också som jag gillar, men har inte bestämt hur bladen ska se ut riktigt än. dom ska inte vara ihop smetade som dom är nu iallafall. Funderar på att göra kropp till huvet senare också, ser dumt ut med ett huvud som dyker upp från ingestans, vill att tavlan ska bli lite ljusare där nere också.

bambi

hua. Hemma efter en tur till studenternas ip. Hade gjort choklad och brett mig en macka, packade väskan och satte mig på bussen. Blev lite comfused först för jag hade läst på nätet att man kunde komma dit och åka men det verkade bara vara biffiga hockey killar som var ute och gled. Så jag gick ett varv runt för jag ville inte se borttappad ut. När jag kommer runt på baksidan ser jag en liten pöl som står tom. Kollar mig omkring och tänker "är det här allmänheten får åka eller?" Det var en gästparkering, dom hade tagit bort betongsuggorna och hällt ut en hink vatten ungefär. Men det fick duga. Två yngre killar kom och jag frågade om det bara var att åka "javisst man får åka så mycket man vill". Så jag snörade på mig och klampade ut på isen. Tog några försiktiga tag. Fan va svårt det var då! Var ju hundra år sen jag åkte. Eller ja, åkte långfärdsskridskor fast dom var lättare att hålla balansen på. Åkte runt där ett tag, riktigt skakis. Så fick jag "ont" i korsryggen hela tiden, tror jag stog för framåtlutad fast jag hade bestämt mig för att om jag skulle ramla skulle jag ramla framåt, inte på svanskotan.
Åkte lite och bestämde mig sen för att åka hem. Drack min varma choklad och åt min macka påväg till bussen. Kändes bra att ha gjort någon aktivitet ute.

Imorrn blir det afro dans, yeeii!

Sätt dig vid krukan så masken kryper ut

Ja, jag tror jag har en latmask i mig. Sitter här och tar igen lite efter att jag varit avskärmad från internätet ett par dagar (en evighet) Städade i söndags, men har fortfarande disk i köket jag ignorerar. Funderar på att sätta igång med det, det går ju ändå fort och så kanske jag hinner laga lite mat innan mamma kommer förbi, så är allt det klart när jag kommer hem sen. Först måste jag resa mig ur den här soffan..


Fan vad jag fryser!!

Coom heem vi böörjar oom iigeeen

Pga av ett comhem problem som tydligen gäller hela huset har jag varit avskärmad från internätet sedan i torsdags. Eller ja, har fortfarande kunnat kollat hotmail och facebook via mobilen, men inte samma sak.
Till råga på allt har nu även tv:n slutat funka. Eller själva lådan med kanaler.
Jag hade bestämt mig för att ringa IGEN till comhem service så jag gjorde det direkt när jag kommit hem för att få det överstökat. Till att börja med tar det typ tiominuter att knappra på telefonen innan man får prata med någonting levande. Jag pratar med killen, som iallafall var trevlig, efter ett tag ringer det på dörren och jag blir nästan rädd för det är inte varje dag det utan förvarning ringer på. Så jag kikar ut och öppnar och får be han i telefonen vänta. Jag blir jätte stressad av sånt, säger fel och ser galen/förvirrad ut. Man pratar med någon man inte känner i telefon så måste man be dom vänta för att prata live med någon annan man inte känner. Det var en kille från comhem som plingade på och han undrade om min tv funkade "jag vet inte jag har inte kollat på tv idag" jag ber honom vänta en sekund så springer jag in och knäpper på tvn medans killen i andra änden rabblar tider som en tekninker kan komma förbi. I mitt förvirrade ögonblick bokar jag in en tid trots att jag nu har en tekniker av kött och ben som står utanför min dörr. Men jag ville bara avsluta samtalet.
Jag öppnar dörren igen (han var ganska handsome och där står jag osminkad i mjukisar) och meddelar att tvn inte funkar och han frågar om han kan komma in och kika på modemet. Nu vet jag iallafall att det inte är mitt modem (och tv) som krånglar utan att det är huset.

Från det ena till det andra, ville bara döda en viss busschafför vid linje 11 idag. Var ute vid kungsporten och ser att jag har 5 minuter på mig att gå till den närliggande macken. Kanon. Ute igen en minut innan bussen ska komma.
Så när jag är ca 10 meter från busshållsplatsen kommer den så jag småspringer lite, en annan tant skulle ändå på. Precis när jag kommer till dörren början han åka, så jag knackar på rutan men han bara ignorerar mig och åker vidare. Jävla fuckface fan så arg jag blev! Skulle kunna sprungit efter bussen till nästa hållplats bara för att hoppa på och kasta ut han från bussen med huvet före. Dessutom tog det hundra år innan nästa buss kom och den var smockfull.


Nej nu ska jag iväg och träna.


Blev glad när lamporna på modemet blinkade som de skulle på modemet idag när jag kom hem


Oväntad utgång







Var ute och slog runt igår helt oväntat. Helena vet att allt jag pratade om i fredags var den där godispåsen jag skulle unna mig och stoppa i mig när jag kom hem. Sagt och gjort, kastade i mig en tallrik gröt sen lade jag mig på sofflocket med täcke och kuddar och gosade ner mig med godisskålen i högsta hugg. Så får jag ett sms av F som frågar om jag vill hänga med ut på nation "låter kul men jag har ingen kår-leg" svarar jag. En blinkandes smiley med texten "det är lugnt jag känner vakten" får jag till svar. Jag ligger och tvekar en stund men blir inspererad av "yes man" som jag nyligen sett så jag bestämmer mig för att ta en powernap och sedan hoppa in i duschen, då borde jag orka. Någon powernap blev det inte tal om då jag blivit alldeles för stressad och  oförmögen att koppla av. Hade tänkt waxa benen men hann inte mer än ett halvt. Tänkte fråga syrran om vi skulle waxa varandras ben, mycket lättare än att göra det själv.
För att inte glida ifrån ämnet.. I och med att tvättmaskinen inte fungerade sist hade jag inte så mycket att välja på men kastar på mig ett prickigt linne och en rosa cardigan. Tog ett par sneakers för jag vägrade plåga mig själv genom att 1) Riskera att halka och bryta nacken 2) Få skavsår 3) Frysa om tassarna. Tyckte det var ett säkert kort också eftersom jag skulle ut med en karl och inte kunna rådfråga den andre om vilka skor som var mest lämpliga.
Åkte in till stan till halv elva och F hade träffat på ett par bekanta på O'connors så jag gick upp dit och vi satt där ett tag. Knatade vidare till nationen och jag kände att sneakers var ett klokt beslut. Nöjd över mitt val.
Knökat med folk och sniglar i baren. Ett tag tänkte A hoppa in och blanda drinkarna själv. Jag och den andra damen i sällskapet gick en sväng på toaletten (otroligt -ingen kö!) När vi kommer tillbaka står F och svär över den dåliga servicen i baren och M och A syns inte till. F får precis in sex white russians och betalar när M dyker upp med fem öl i nävarna. Så jag får ett glas i den ena handen och en flaska i den andra. Ölen lyckas A senare välta omkull.
Stället stängde ju redan vi ett så vi drog oss tillbaka mot stan, knatade mot blue moon bar (F kände ägaren -bra med kontakter!) men där var det så tragiskt dött! Vi satt och snacka och hade trevligt ändå men det var så sjukt att det inte var något folk där! Stället är hur fräscht som helst, tror bara att folk glömmer bort att det finns!? Hade skickat sms till Sandra tidigare på kvällen "öm i rattarna och blivit armbågad två gånger" så hon ringde senare "vafan berättar du inte att då är ut för!" Så jag träffar henne en stund utanför och går sedan in och säger hej då till sällskapet eftersom sista bussen snart skulle gå. Jag känner ett trängade behov av snus (spriten hade försvagat min starka vilja att sluta) och vi går till kiosken bredvid people. När vi kommer ut och besviket konstaterar att vi måste dela på oss kommer en kille fram "min kusin tycker ni är söta kan inte ni gå fram och prata med honom" Han gissar rätt på att jag är 87:a och jag blir misstänktsam om hur han fått reda på det. Grabsen var 89 eller liknande, dom låg i lumpen, är det 89orna som är där nu?! Jag säger att "det är lite för lammköttigt" (tänk att jag en dag skulle bli för gammal för lumpenkillar!)
Sandra och jag är på hugget (vi blir alltid så klockrena och kör stenhårt när vi get to gether) Killen ser osäker ut men garvar (de flesta killar överrumplas av våra grova ord och oblyghet, klassisk kommentar "säg till om jag går som en hora")  
Vi är tillslut tvungna att säga hej då och jag går mot stora torget. Kravallet när bussen kom liknade något man sett på animal planet men jag är smart och ställer mig långt fram och lyckas kliva på som nummer fyra och lyssnar på p3 vägen hem. Messar lite och lägger mig sedan tillrätta med min efterlängtade godisskål. Slutet gott allting gott. Undra vad denna kväll har att erbjuda.  

UUUUSSCCHHHHHHHH

Har en ångestladdat söndagseftermiddag!! För det första funkade inte tvättmaskinerna när jag skulle tvätta så nu har jag ett ton tvätt och måste vänta EN VECKA tills jag kan tvätta. Bara att hålla tummarna på att det funkar nästa gång...
Nej usch känner bara att jag vill spy på att det snart är en ny vecka, får jobba med Anna imorgon, det är iallafall bra. Hoppas hon kryat på sig tills imrogon bara!
Kände mig jätte positivt inställd till att söka jobb förra veckan men det har helt runnit av mig, nu tänker jag åter igen bara saker som, det är så svårt, det finns inga jobb, dåliga meriter, ingen erfarenhet, ingen vill anställa mig. SUCK! Nej nu får jag ta tag i mig själv. Ser ut som sju svåra år i lägenheten oxå. Nu är jag så seg men när man väl kommer igång går det an. SKa ta mig i kragen och städa undan lite. Blev faktiskt skit sugen på biffar imorse, har lite färs i kylen så jag ska nog kladda ihop ett par. Fast först måste jag diska mig fram till lite arbetsyta. Jobbigast är att man måste diska i omgångar eftersom allt inte får plats i diskstället, några bunkar och skålar så är det fullt liksom. Nej ingen idé att sitta här och gnälla, better get to it. MEN först ska jag knappra ihop ett CV på ikeas hemsida! (Så länge inte tiden gått ut)

Talk to ya'll later

RSS 2.0