Bio, bio, bio

Här om dagen gick jag på bio och såg Inglourious basterds (felstavning!?) BEST MOVIE EVER! Fan vad jag älskade den! Jag satt typ framåltutad med öppen mun från början till slut, så sjukt cool film! Btw gick jag själv C: Kan inte fatta folk som typ inte ens kan beställa en cheeseburgare själva.. Jag älskar att göra saker själv! Man slipper kompensera. Som sagt var jag ungen i hörnet som satt och lekte för mig själv på dagis (och som färgsorterade mitt lego).

Dagen efter gick jag på bio med Sandra och såg Avatar 3D, Den var oxå grym, men jag kände att jag waistade den lite eftersom jag bara sovit 20min den natten och somnade vid två tillfällen och vaknade på min stolsgrannes axel (och då menar jag inte Sandras, tyvärr). Och var allmänt för trött för att uppskatta filmen.. Funderar på att gå och se den igen bara för att få ut allt av den, eftersom den egentligen är grymmare än jag orkade uppfatta den. Sandra var i extas efter filmen. Kan bero på att jag fortfarande var kär i Ing. Bas. (man kan ju inte älska två samtidigt, engligt Jerry Springer). Känner mig jätte besviken faktiskt.. :'(( (allra helst med tanke på att jag pungade ut 300 spänn för skiten)

Det som oxå är kul med att gå på bio är trailerna i början! Man blir så sjukt sugen på att se dom så vet man att man måste vänta jättelänge innan dom kommer ut!
Mina absoluta måsten so far nästa år är:

* Sherlock holmes
* Snabba cash (jag vill gifta mig med Kinnaman, tänk dig att vakna upp bredvid den läckerbiten varje dag, för att inte tala om att gå och lägga sig med honom varje kväll hö hö hö)



..

.. är det något jag älskar att lyssna på under mina vakna nätter så är det rösten som pratar under "så funkar det" på discovery.. Var kan jag ladda ner han till mobilen?

Jag är en vampyr..


.. jag suger och spyr, jag vill komma in, jag vill bli din.. + Jag vill sova!
Jag börjar tro att jag långsamt och utan att jag sett det själv förvandlats till en vampyr.. Ett bra exempel är idag när jag vaknade 10 och endast fått fem timmars sömn. Här sitter jag ändock sömnlös och milt satisfied över att halverat min lön via fakturor. Min kropp har gett upp hoppet om en normal dygnsrytm. Snart kommer jag sitta i en mörk lägenhet med fördragna gardiner och bara lämna min mörka håla för att köpa Yo yoghurt med smak av sommarbär. Och oreos förstås.. med mjölk. Efter mörkrets infall.
Nu har jag fastnat för (litterly, alla andra kanaler har sändningsuppehåll) "doktorn" på svt. Det handlar om fett lever och jag kommer aldrig lyfta en öl igen (får en inre bild om morgondagen och hör mig själv säga "one guiness please")
Näpp, nu blir det dokumentär från svt.se (kan sex and the city oxå räknas in i den kategorin?)

så var det det här med alla vakna nätter

En lång historia, men jag vaknade 3 igår morse, somnade vid 22 och vaknade 24 (efter att ha ställt klockan) för att vara vaken hela natten bara för att kunna sova hela dagen. Ska jobba natt nämligen.
Vad tycks om snön? Jag tycker det är great för det är så mycket finare och roligare än slasket som hållt i sig fram tills nu. Enda nackdelen är väl att man riskerar livet bara man sätter sin fot på en o-sandad trotoar.
Hittils i min vaka har jag kikat på musikhjälpen och pratat med min nattuggle-kompis Lina. Nu är det sex and the city för hela slanten. Vid fyra-fem är det jävligt bra program på tv har jag märkt. Det stora pluset är att det är 6 sekunders reklamer mitt i natten. Varför går det inga dokumentärer av den här kalibern på dagen?

Orkar inte skriva mer, min nacke hurt! Over and out

Vad hände egentligen?

Tänkte redovisa helgen. Men man glömmer så lätt! I fredags hände det inte så mycket, skulle på fest i les enköping men alla brudarna bangade, mindre ekonomiska problem tror jag den främsta anledningen var. Så det blev Uppis och Idol med Sandra istället. Note to myself; kolla klippet med eriks tjej. Hon skulle varit pinsam tydligen.
Lördagen blev det julmust och mys hos Anna som varit duktig och bakat och donat! Johan plockade upp mig and we hit the city (vi slår stan?!). Det blev nya favo-placet O'learys (av någon anledning har vi undvikit OC *harkel*) Är det fortfarande OK att göra stjärnor och skriva vad man gör?
Sandra mötte upp oss efter att delat taxi med 6 heta karlar tydligen (snygg-peter hade haft födelsedags fest) varför gjorde hon sig av med dem kan man undra. Hon konstaterade att O'learys sög (ibland vet hon inte sitt eget bästa) så vi knatade vidare och hamnade på Gillet. Där var istället felet, jag citerar; "att alla ser ut att vara med i en synsam reklam" fel nummer två "alla är gay" (här pekar hon åt olika håll 'han är gay, han är deffi gay..') Ibland är hon neggo bara för att hon vill tror jag. Som tur är, är jag bra på att få folk att ändra sig! Väl känt behöver hon lite guidning ibland, litterly, jäntan fattas ju lokalsinne.
Haha förresten drog vi ett skämt här om dagen som garanterar oss en plats i helvetet.. Shame on us.
(Vi avslutade kvällen på donken)

Madde evangeliet..

Tjohoo!
Äntligen har jag fått ordning på nya looken, nu återstår bara en fin justering av små detaljer på bloggen. Jag hopas bara folk tar den med en nypa salt.. Tyckte det såg snyggt ut, har inte gått och blivit frireligös!

Vad gör man inte..

... För kärleken? Och med det menar jag min kärlek till min nya mobil. Som vanligt hypertrött på morgonen när jag slutar, mamma ringer när jag sitter och dreglar i en position som skulle imponera på vilken yoga instruktör som helst. Hon skulle dumpa avi:n i brevlådan samtidigt som hon lämnade en cykel i stan åt mig "så kan du hämta ut det imorgon" "mm" mumlar jag men i mina tankar planerade jag redan hur jag skulle hinna hämta ut det och samtidigt få sova några skapliga timmar. När jag tar på mig skorna på bussen kollar jag upp på en kille som stirrar på mina strumpor (flodhäst med hjärtan) för att sedan få ögonkontakt med honom. En blick säger mer än tusen ord..

Det är så otroligt fult (man känner sig som en sån looser) om man gör något som inte är ok ex. petar i näsan,
man kollar upp, ser att någon ser vad du gjorde, personen ser att du ser att den sett vad du gjorde.. den där lilla stunden av ögonkontakt som gör det!


Back to the story. Jag kom alltså hem, slet åt mig kuvertet och cykelnyckel och kastade mig ut igen. Vad ska jag börja med? Att cykeln rev sönder mina byxor eller det faktum att det var så lite luft i däcken att jag hade blodsmak i munnen efter 2 minuter? Det var många morgonpigga hurtbullar som fick höra "jävla skit cykel jävel" mellan sträckan djäknegatan - heidemstamstorg.  
Kosta vad det kosta vill! Gud ska veta att det är blod, svett och tårar som ligger bakom min mobil!
Pumpa cykel-aset kostade mig 3 kexchoklad. Jag bestämde mig för att cykla till bussen trots den vidriga turen på morgonen. Men jag visste att det fanns en mack påvägen (en utav dom nya st1 som ser ut att stå förkortning av "storlek") och tänkte att jag kanske kunde pumpa däcken där. Men det är inte riktigt mitt område det där. Så jag vågade inte ta luftpumpen och sätta mig och pumpa med risken att bli utskrattad utan att vara säker på att man kunde använda pumpen till cyklar oxå. Så jag var tvungen att gå in till killen bakom kassan. Men jag ville inte bara gå in för att fråga det, utan snarare som om det bara var något jag kom på att fråga i förbifarten.
Funkade det? Nej jag stod ändå och svor ute i kylan med en för kort slang och en dörr jag var tvungen att hålla upp mer arslet. Pumpade däck? I dont think so! Det hände ytterst lite i dom där däcken.

Nej bläh nu orkar jag inte skriva mer, skriver ändå som en kratta nu känner jag. Ska återgå till min satio - jag är frälst!



Så här go' & gla' är jag med kexchokla' och ny mobil yaay!


apeke, epeke..

Har just nu en look på bloggen som ser ut som skit.. Men det är bara för att jag har en ny på G och jag har inte orkat satsat och gjort klart det, jag har ett liv, belive it or not (säger hon som spenderat 2 timmar på att göra om sitt farmville). Daamn you salazar!
Jutte; jag har slutat snusa. Men den här gången menar jag det. Inte som när jag hållit upp fingrarna som citattecken och sagt "ja" när folk påminner sig om att "skulle inte du sluta snusa?"

Sitter på jobbet. Sjukdom så jag fick två extra pass, thank you thorn


YEY! Mamma ringde mig påväg till jobbet, jag hade fått två kuvert; ett avi så imorgon hämtar jag ut min satio! :D
NEY! en utav dom var en räkning..  

Hatar räkningar som bara halkar in.. vet knappt vart dom kommer ifrån och vart orginalet är?! fack på det!



På hjärnan just nu:

Fireflies - Owl city (så lustigt för varje gång jag vill höra den och sätter på radion har den varit där!)
Mammas gata - Promoe m.fl. (aaw kan inte sluta älska denna låt, speciellt inte med den ünderbara videon)
Dom hade mycket att säga - Andreas grega (loves it)
Whiskey girl - keth nånting tror jag (syrran som fått mig att gilla den)

Känns som jag skrivit ner dessa låtar förut, men 1. Dom är så bra att jag gott kan skriva dom igen 2. skrev ett satsigt inlägg med fleeera låtar som, ja, försvann!! poop!


RSS 2.0