Lat lördag

Somnade jättesent igår, eftersom man trotsigt vägrar gå och lägga sig tidigt bara för att man för en gångs skull är ledig dagen efter. Fast å andra sidan vaknade jag såå sent i morse så halva dagen är redan borta.
Mina planer idag:
* Städa
* Diska
* Promenad
* Laga mat
* A night out med Sandra

Kollar på comedy inc så bra! haha!


När du inte har något bättre för dig; http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?ProgramId=2024&Artikel=1908350

Fredag

Skriver mest nu för att jag "måste" har inte skrivit på länge och har fortfarande inte skrivit om förra helgen som jag lovade mig själv att föreviga på denna blogg för jag hade sjukt kul (ialla fall på fredagen).
Sitter och stoppar i mig lite godis framför datorn just nu. Har kommit fram till att två fruxo + en djungelvrål är the perfekt match! Imorgon blir det morgon promenad. Har hittat ett gammalt tidtagarur som jag tänkte köra med också. Hoppas nästan på att bli överfallen så jag får använda mitt nya överfallslarm. Köpte det på classes (claes ohlsson)  så det är väl 50/50 att det funkar när man väl behöver det.

Onsdag redan

Veckan har gått fort. Fast å andra sidan säger man alltid det. Varje måndag vaknar man och bara "neeej det kommer kännas som hundra år innan det blir fredag igen" Men på torsdag konstaterar man att "det känns som det är tisdag". Jag står som vikarie på fredag och hoppas att dom inte ringer. Men med min tur som sagt..
Slutade tidigt idag, sååå skönt! Jag åkte hem direkt, hade tanken på att dra in och träna fast det blev inte så, tänkte att när jag väl slutar tidigt så kan jag väl bara få sitta och slöa lite. Hade ju monsterpass mån - tis så jag tyckte jag var värd att sitta framför tvn med en prilla under läppen och bara njuta. Appropå det. När jag slog på tvn och zappade mig genom kanalerna och slutligen hamnade på canal + klumpen (flera canal + kanaler på rad) gick det en iskall stöt igenom mig -"ingen signal". Fick jag inte ha dem längre än så?! Jag intalar mig själv att dem finns där nästa gång jag slår på tvn *sätter mig i ett hörn och vaggar fram och tillbaka*
Idag gjorde jag majsplättar med morot och apelsin sallad  till, det blev skitgott! Det lukade popcorn när man stekte dem. Men dem var riktigt mumsiga faktiskt. 
Hade glömt bort mina sockor och plockade fram och fortsatte sticka såfort jag kom hem. Hann riktigt mycket. Fast den andra blir mycket bättre än den första som ser helt skrumplig ut! Så typiskt! Man vill ju ändå att de ska bli identiska. 
Nej nu ska jag slå på tvn och fortsätta sticka, tar och målar vidare på tavlan sen kanske. Fast jag har bestämt mig för att börja om på den, den är så tråkig, meningslös liksom och alldeles för "noggrannt" gjort, vill att det ska vara lite klaffsigare. Ta ta så länge!  

Måndag hela veckan

Dagen gick ganska snabbt och smärtfritt idag. Förutom "min moment" på bussen blev förstörd av nån facking guy som stank illaluktande parfym och fes hela tiden. Jag fick trycka trynet mot rutan för att undkomma odörerna han gav ifrån sig. Sen fick jag reda på att jag skulle jobba 6 timmar istället för 3,5 som jag hade trott. Men cash is king som sagt.
Mot alla odds orkade jag knata ner på stan en stund och gjorde många nödvändiga inköp på clas ohlsson. Kollade på blommor också men det blev inte att jag köpte någon. Tänkte åka ut till plantagen och kolla där det finns lite mer utbud, det borde vara billigare där också.
Kollar cecar på tv4 plus. Man blir så sjukt imponerad av honom. Han är supercool!
Jag såg reklam på ett program som skulle gå ikväll på ettan faktisk, tror det hette något i stil med öga mot öga och handlar om brottsoffer som möter gärningsman, hoppas det lever upp till mina förväntningar för det lät bra.

kladd







Köpte färg och duk o penslar i fredags och idag blev jag sugen på att sätta igång att måla. Fortfarande baby stadiet och jag får se allt eftersom hur den blir, har inte tänkt mej ngt speciellt motiv. Men nu har jag satt igång iallafall -yeeii!

Fredag imorgon

Kom hem efter en lång promenad för ett tag sedan. Åh vad det känns bra! Knatade på ordentligt tyckte jag. Hade två linnen plus sportBH och två lång t-shirts och hoodtröja på mig, dubbla träningsbyxor så jag inte skulle frysa plus för att svettas extra mycket.
Påvägen hem mötte jag en läskig karl, han stannade upp när han såg mig "HEJ" och sludrade något ohörbart. När jag kom närmare sludrade han "är pappa hemma"
"ja" sa jag och kantade vidare. Bäst att inte ta några risker. Fast jag tror jag har lite hybris (överdriven tro på den egna förmågan) över hur bra jag skulle försvara mig om jag skulle bli överfallen. Jag litar helt på att jag skulle få jordens adrenalin kick och förvandlas till hulken och slita och riva och bita och slå på den som vågade sig på mig. Jag hoppas det stämmer. Jag menar, man har ju hört om folk som lyft bilar i adrenalinrusande situationer.
Nu ska jag fortsätta laga mat sen ska jag göra matplanering.
Får se hur min dag blir imorgon.
Jag rinde och kollade telefonbanken när jag kom hem, får skit dålig lön.
Fredag imorgon YES!

Appropå ingenting; någon som ungått att höra om "bråket mellan blondin bella och schoman eller vafan hon heter". Schullman vill ha nån jävla debatt om det. Har bara en sak att säga om det: WHO THE FUCK CARES?!?!

Ordinary day

Jahapp. Har inte haft speciellt mycket att skriva om senaste dagarna. Allt rullar som vanligt. Min mage är så jävla dryg. Vill bara plocka bort den ett tag. Varje gång jag äter något bra så blir den bara skit körig. Svullen och gör ont. Den bara skriker efter alla onyttigheter jag har matat den med under mina slarv veckor. Den borde ju bli överlycklig över lite fullkorn och grönsaker tycker man. Fast i och för sig har den väl blivit van med lite mer lättsmälta grejer. Nog pratat om min mage. 
      Äh, vafan jag har inget annat att skriva om. Tittar ut och känner sisådär för den där promenaden. Det är upplysta gator men brr. Sitter så bekvämt här i min soffa. Det är så tråkigt att de är så jävla mörkt. Plus att man vet att det är snorhalt ute så man kan ändå inte gå ordentligt.

Träning, träning, träning!

..och mera träning!
Tänkte bara upplysa om min nya blogg, den finns under "länkar" ner till höger. Nu har jag nämligen tänkt att satsa hel hjärtat på att komma iform. Vilken ni kan läsa om i den.
Jag tänkte att om jag skapar en slags träningsdagbok så bara måste jag hålla i det. Annars kommer jag få skämmas och det vill man ju inte!
(jag behöver all peppning jag kan få -dont be afraid att säga saker som får mig att grina, här är det järnhandskar som gäller om jag ska hålla mitt eget löfte)

ciao!

thanx

kul med "alla" som kommenterat och tyckt att min blogg blivit så snygg, det uppskattas! :D

blabla

Phju! Sitter utslagen i soffan och kollar på tv4 komedi. 30 rock just nu, den serien är jävligt kul haha!
Usch jag har inget matnyttigt att skriva direkt. Sovmorgon imorgon WOHO! Fan så trött jag är! Hade gärnat velat gått ut och gått en stund men inte direkt att man har lust med den när man kommer hem kvart i sex.
Fan jag har ångest över hur jag ska göra imorgon med tandläkaren! Har inte ens pengar till bussen. Får ringa imorgon och hitta på nått. Eller ringa nu och spela in ett meddelande.. Dagens i-landsproblem.

Nej ingen idé att sitta här och bara snacka goja. G-natt

back in the game!

Im back! och nu ska jag fan stanna här! Pratar förstås om det sunda vägen! Var ute en på en löping och power walk  runda nyss. Så skönt! LIte jobbigt att andas när det är kallt bara. Snackade med Anna på msn innan och hon var också påväg ut för en runda. Så vi peppade varandra lite och Anna lovade att ringa ambulans om jag inte dök upp på msn inom två timmar igen.
Jag känner ju inte till några vägar här än så jag började med att gå någon cykelväg, det fanns en del att välja på men jag valde på känn som man säger. Jag kantade på tills jag kliver ut på en väg.. i Valsätra! Blev skit förvånad. Efter ett tag vände jag och sprang tillbaka hela vägen, skit jobbigt men jag hade bestämt mig för att inte stanna förens jag nådde porten igen. Kändes som jag skulle kräkas men vafan! En kille som gick in precis innan mig stod i hissen och höll upp dörren med frågande min. Jag måste sett helt galen ut när jag klampade in, orkade inte ens le åt den stackars gentlemannen. Kastade av mig grejerna och kastade sedan mig själv på soffan.
Och nu sitter jag här. Petade i mig dom tre sista pannkakorna. Mumma! Har två advokater höll jag på att säga haha! avokader i kylen som börjar bli mogna, ska ta en tror jag.. så har jag en hel korg med kiwi! Mums! Det hade jag glömt!
Nej, kreativare än såhär blir det inte!
Väntar på att Lina ska höra av sig, hon och Miia och Linda skulle komma igår men det blev så sent, så då skulle dom komma idag också "så har vi hela dan på oss" ; klockan är kvart i tre nu..! okej halv. Skulle vara kul om dom orkade släpa sig hit för jag är uttråkad!
Haha kom och tänka på en grej som "hände" för ett tag sedan (appropå dom tjejerna). Förut så brukade vi vara ett gäng på 6-8 tjejer som umgicks och hittade på massa grejer. Vi var kring 16 tror jag och skulle på club zebra måste det ha varit, i fyrishov i uppsala. Påväg dit började vi snacka med två killar som satt i en bil vid raggartorget (kommer ihåg att det var en snygg bil till råga på allt) Dom skjutsade oss gärna till fyrishov. Men vi var ju så många så vi fick åka i två grupper. Så klev jag och dom andra tjejerna som skulle åka den vändan in och klämmer in oss fyra styckna där bak. Den ena killen vänder sig om "och vad heter ni då?" (utan att ljuga) svarar vi "miia", "madde", "mija", "madde" och det var inte förens vi sa det som vi fattade det lustiga i det. Vi kollar på varandra och börjar skratta. Antingen trodde väl killarna att vi bara hittade på och hade dålig fantasi eller så tyckte dom som oss. Ganska lustigt tycker jag iallafall.
Nej nu orkar jag inte mer... Varför svarar inte Lina?!
xoxox

xoxoxo

Nostalgi när den är som bäst

Snart var lördagen slut ergo helgen är snart slut. Har städat lite idag och gått en snabb sväng till ica (återstående kassa: 30 sek) utöver det har jag inte gjort något nyttigt alls idag. Hatar känslan av att man bara slösar bort tiden. Fast å andra sidan har jag inga pengar så det finns inte så mycket att göra. Vad gör man när man är 21 år pengalös och vill göra något kul eller nyttigt? Det var mycket enklare när man var liten. Då gjorde man verkligen nått. Man behövde inga pengar eller leksaker för att ha sketa kul. Man plockade upp en pinne och uppfann en ny lek tills mamma kom och ropade att det var mat. Nu för tiden ungmås man väl mer per facebook och sms än i verkligeheten, och mamma ringer till ens mobil när middagen är klar.
Jag och Natta var verkligen uppfinningsrika när vi var mindre. När jag tänker efter var vi riktigt  finurliga ända upp till tonåren. Man hade perioder med vissa "lekar" man kunde återanvända om man inte kom på något nytt att göra. För det första tältade vi jämt och ständigt. Under en period brukade vi ta varsin sovsäck och ligga på deras lekstuge tak i timmar. Extra kul var det om det gick förbi någon man kunde ropa på och gömma sig för.
En annan grej vi gjorde som vi hade sjukt kul åt var att sätta upp fejkade lappar och bortsprungna katter eller hundar. Jag hittade faktiskt en sån lapp nu när jag flyttstädade...Hahaha jag garvar högt bara jag ser den, här är ett exempel på hur vi kunde skriva:

"MIN hund är försvunnen.

Idag försvann MIN sankt bärnads hund mystiskt.
Jag var som vanligt ute och gick med min sankt bärnads hund fluff, så en kanin hoppade från ingenstans. Fluff började förstås JAGA åbäket och jag sprang efter. Kanin fan sprang en bra bit ända ut till Alsta faktiskt (badställe i Örsa, där jag grew up). Ruff sprang efter så det gjorde jag med. Jag försökte ropa på hjälp men fick ej någon. Jag sprang ändå tills jag vrickade den vänstra foten och rullade ner i ett dike. Även nu ropade jag på hjälp eftersom jag vröt benet och slog huvudet i en sten. Men med en gren lyckades jag ta mej upp och fortsätta jakten åp fluff. Jag tog mej till Alsta där gruffs grön-röda halsband flöt i vattnet.

Efter den här händelsen har jag inte sett till Puff.

Jag skulle vilja ha kontakt med den som slängde Prutts halsband i vattnet.
Jag vill även ha kontakt med dom ungdomar som cyklade förbi och skrattade åt mej när jag låg i diket.

Ring mej på nr:

071-46**** (Nattas hemnummer)

förresten så ger jag ut en belöning till den som lyckas fånga kanin fan. 20 sek kan jag tänka mej att ge den som får tag på den. Den var grå.
Jag skulle vilja göra harebacun(internt skämt, lång historia) av den."

Den här bland många kunde vi tvinga varandra att sätta upp på icas anslagstavla. En gång tvingade jag Natta sätta upp en lapp om en bortsprungen katt. Efter lunchen konstaterade hon stolt att uppdraget var utfört. I efterhand fick jag höra att hon tvingat någon annan unge att sätta upp den.
Gud var kul det är att tänka på gamla saker man skrattat så hysteriskt åt. Fan va kul vi hade!
En annan grej vi gjorde var radioprogram. Jag tror det var många som brukade göra det när dem var mindre. Vi hade alltid roliga inslag i våra. Här är något exempel:

"Hej jag vill bara hälsa till min fula kompis Maria. Du e så tjock och ful och fettig i håret och hur röd som helst men det skiter jag i, pussar och kramar din vän lina"

eller varför inte "frågor till veterinären"..:


"Hej min hund bara skäller på mig hela tiden. Jag vet inte vad jag har gjort. En gång gav jag henne ett grisöra. Men då bet hon mej i underlivet så det gick sönder. vad ska jag göra för att hon ska bli snäll mot mej?"

ex2:

"Min papegoja bet mej i ögat så att jag blev blind. Min pappa säger att jag vänjer mej med att se med ett öga, men ska jag avliva fågeln tycker du?"

Vet inte hur många som ifrågasätter våran humor men vi vek oss av skratt av alla våra påhitt. Självklart busringde vi EN HEL DEL, en månad blev jag utan månadspeng eftersom vi busringt för närmare tusenlappen. Kommer inte ihåg hur men vi blev tillslut avslöjade och rätt var det var så visste alla att det var Natta och Madde när någon ringde och drev med dem. Det bästa var att vi båda kunde göra en röst som ingen hörde skillnad på, så vi kunde när som helst skjuta över luren till den andra om man inte kunde hålla sig för skratt längre.
Ah..! Bara så glad att jag haft så kul back in the days.
Kommer inte ihåg vad jag började skriva om, kom av mig lite med min nostalgi. Man förbannar lite att den tiden aldrig kommer tillbaka samtidigt som man självklart inte vill vara 15 hela livet. Man ska helt enkelt bara vara nöjd tror jag. Och det är jag, nöjd.


F som i Fredag

Det blev inget jobb för min del idag *yeees there is a God*. Så nu har jag suttit och snackad med Sandra och Sanna på msn och kollat på "30 rock"  maraton på canal + hela förmiddagen. Hjälp! Klockan är redan ett! Hm.. Undrar vad jag ska göra av den här dagen?! Bäst att ta en kaka och fundera på saken.

helgen nära nu!

Har inte råd att göra något i helgen, men ändå skönt att vara ledig. Ska försöka att inte bara sitta på sofflocket och sega mig. Hatar när man inte gör något så blir man bara skit seg!
Jag är ganska kluven, för det är blankt på mitt schema imorgon så jag sa att dem kunde ringa mig om jag behövdes. Men samtidigt behöver man ju timmarna. Åker jag in hittar dem antagligen på något åt mig. Eller så gör dem inte de så får jag timmarna ändå men stor chans det är... Det är ju bra frestande att stanna hemma. Jag hoppas dem ringer typ halv åtta och att jag kommer få jobba några timmar bara, då får jag iaf sovmorgon. Svårt att bestämma sig!
Men jag känner mig själv och när klockan ringer imorgon kommer jag bara "äh! en dag gör ingenting". Men vafan, man lever bara en gång och jag tar ändå inte med mig pengarna när jag dör! (inte för att det ligger speciellt mycket pengar i jobbet men)
Hade tänkt göra pannkakor idag men får bli imorgon istället. Fick huvudvärk i slutet av dagen och den har precis försvunnit. Cirka hundra kronor kvar av lönen och näst intill tomt i kylskåpet (och magen). Sket i det och köpte en fet chockladkaka, hönökaka med messmör och nytt smörpaket gick på hundringen men det sket jag i. Som sagt "man lever bara en gång" och jag tänkte unna mig lite hönökaka med messmör.
Åh! hela min kropp skriker efter sängen. Fan så i helvete vad underbart det är att släcka lampan och gosa in sig i sina fluffa kuddar och dra det fluffiga täcket ändå upp till hakan. Heaven!


hähä hittade på mitt "försvunna, skrivit allt i onödan"-inlägg... hä hä..
men orkar inte fortsätta på det, guess the evening wasn't ruend(?) after all! Nej nu blir det lite pasians(kan verkligen inte stava ikväll) och sen sussa sött i väntan på vad morgondagen har att erbjuda!
xoxox

AAARRRGGHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hatar facking internet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skriv ett milslångt inlägg nyss som försvann för att nån jvla facking knapp jag kom åt gjorde så sidan bytte till google -WHAT THE HELL?!?!?!?! och datorn är av ngn anledning seg så jag hann inte ens kopiera. Vill inte skriva det jag egentligen känner -då skulle jag skrämma livet av läsaren!! Mitt blodtryck ökade från noll till hundra på en hundradels sekund. Blev plötslig pigg. Vill bara kasta ut allt jag kommer åt genom fönstret, datorn åker först off course, utan att dra ut några sladdar.

FACK vad jag hatar dom som är så dumma i huvet som ligger bakom det som hände nyss!! "eeh jag vet, jag knapprar in en kod som är jättelätt att komma åt av misstag som gör att man byter sida" (säges med överdrivet dryg och löjlig röst med ett korkat uttryck i ansiktet)

Jag höll precis att beskriva hur underbart det är att krypa ner i sin fluffiga nybäddade säng men jag har inte ett DUGG jävla lust att göra det nu! Jag skulle precis skriva att jag hatade att gå från att tex titta på tv och sen bara krypa ner och släcka och sova. Jag vill alltid ligga och läsa eller spela ngt kortspel på datorn innan jag släcker och ska sova, bara varva ner och få den lilla lugna stunden, göra ngt trevligt innan man somnar och inte bara *knäpper med fingrarna* "nu ska jag sova". Fack it tappat all lust att sitta här och låta munter när jag är precis motsatsen. Där var den kvällen förstörd!
"i said good day!" (á la Fez)

lite onsdags filosofi

Pjuh.. Usch så trött jag är! Fast(h) det är skönt att vara trött för då somnar man i tid. Om det inte blir som igår då jag var jättenöjd med min trötthet men när jag väl släckte och skulle somna blev jag helt pigg i knoppen. Irri.
Slarvade och plågade min krångelmage med lite glass. Det kommer jag få sota för känner jag.
Jag får nervsammanbrott av alla kanaler jag har nu. Det är som en drog och det är så intensivt att zappa mellan kanalerna i sökandet efter det absolut bästa och roligaste jag vill se så det slutar ändå oftast i att jag stänger av tv i ren psykisk utmattning. Jag blir bara hel nipprig av att inte kunna välja, pulsen ökar och min hjärna får panik. Får obehagskänslor bara att tänka på det. Brr. Ska blir skönt när alla provkanaler försvinner!
Det finns liksom 300 olika natur och vetenskaps kanaler att välja på; canal + nature, canal + ultra nature, canal + sience, canal + motors, discovery, discovery travel etc.. för att bara nämna några. Det är hemskt. För att inte tala om alla filmkanaler *ryser* bara filmer från 2007 som man stått och velat med i videobutiken och tänker att "jag måste passa på att kolla på den nu när det är gratis".
Nej nog pratat om tv. Det var inte alls meningen!
Mamma var förbi här ikväll, men jag var så trött så jag var nog inte så rolig. Fick det sista som stod i Rasbo. Igår var jag jättenöjd för jag fått undan allt men lik förbannat så står här massa nya kartonger!
Mamma hade plockat med sig lite recept som jag bett om, på bla. bröd som jag tänkte göra, roligare än att köpa och inte ens speciellt krångligt. Hon hade gjort en smajli på kuvertet också, så söt min mamma! Är verkligen jättetacksam för all hjälp med flytten jag fått. Hjälpte mig måla och tapetsera och köra och släpa grejer till förbannelsen. Tack mamma!

Phju diskat och torkat spisen, skönt! Den här veckan har gått så fort, oxå skönt.
Nej nu ska jag lägga ner, kom av mig lite när jag var iväg och diskade.

YES!

Skickade ett desperat mejl till p3 i hopp om att få hjälp att hitta min låt -hör och häpna; jag fick svar idag! Big Yeeii!
Ska försöka få upp den på spelaren så ni får höra vilken jag menade.
Mamma ska komma förbi sen med lite grejer.

fattiglappen

Usch, var så trött och allt kändes så jobbigt i måndags! Men jag var ändå nöjd för att jag orkade jobba på bra ändå. När jag klev av bussen i stan klev jag av precis utanför kina restaurangen vid sivia, vad heter den? nått med side? Hur som, såg att de hade 9 bitars sushi att ta med för 60 sek så jag unnade mig själv lite sushi (som jag råkade sätta mig på på bussen). Lever verkligen på sista hundralappen nu, det är hemskt! Jag måste hitta någon jag kan låna pengar av så jag kan köpa busskort, fick åka på mobilen idag och det gick fan på typ 80 spänn! Vill verkligen inte se min telefon räkning sen.
Jobbade med Helena idag och vi slutade ganska tidigt, skönt! Har hunnit plocka lite här hemma, superskönt! Ska dammsuga av och torka golven så känner jag mig ännu mera nöjd.
Danne tyckte så synd om mig igår så han packade på mig massa mat för han tror jag ska svälta ihjäl.
Handlade innan jag åkte hem, rotfrukter är verkligen billig mat, så nu blir det kolrot och morötter i tre veckor! Mums, köpte rödbetor också, ska koka och proppa i mig dom om en stund, så gott! En annan jobbig sak; min krongliga mage har kommit tillbaka verkar det som, den som ligger bakom en del av mina ig:n!
Kanske itne skrev det, men när syrran var här låg jag och flåsade och vred mig i smärta och kramade toaletten ett par gånger. Katta som ätit precis som mig mådde hur fint som helst.
Jag misstänker att jag är allergisk mot sharon frukt, åt det som en galning för en tid sedan och fick ont i magen och halsbränna varje gång. Och det var sharon frukt i syrrans frukt-sallad. Men jag har aldrig varit med om liknande.. hemskt!
Nej, nu ska jag make some food! (soppa på en spik)

fett slö yao

Sandra var här igår och vi (jag) gjorde pannkakor och slöade. Hämtade ut min boxer och mitt bredband oxå. Men fackin tv:n funkar inte än.. ! Bredbandet funakde på engång men tv är bara blank så jag har fortfarande bara 3an och 5an. Så nu sitter jag och hoppas på att dom ska sända ännu ett "beauty and the geek" avsnitt. Shit vad jag bara har slöat idag! Känns så värdelöst, men then again, har inte haft lust att göra något annat heller. Ska knata över till Danne sen.
Blir galen för jag försöker hitta en låt som inte finns! Har hört den på p3 ett par gånger och jag vet att låten heter "irony" men jag hittar den inte, tjejen sjunger "why do i want you now when i cant have you" plz telle me om du hört den! Väldigt irri då jag har den på hjärnan hela tiden.

Favorit låt just nu: Markus Krunegård jag är en vampyr  som du hör här brevé -give it a chance!


Lägenhetsinnehavare

Sitter i lägenheten. Har kommit på att jag kan använda mobilen som modem. Funkar pretty well. Beställde bredband och lite kanaler idag.
Har fått upp tapeter och målat om kök och vardagsrum. Så skönt! Längtar till nästa lön så jag kan köpa fler grejer jag behöver och vill ha.
Hade tänkt köpa duk och lite mer oljefärg och måla ett par tavlor jag kan hänga upp. Mycket roligare att göra själv än att köpa. Känns så tråkigt och fantasilöst att köpa nått som alla pekar på och säger "ja, jag tänkte oxå köpa den".
Lättare att matcha in med resten av rummet om man får bestämma färg själv oxå. Har inte riktigt bestämt vad det ska bli men det blir nog något halv-abstrakt. Igår tecknade jag för första gången på riiiktigt länge! När jag packade mina gamla tecknigar kom jag på hur länge sen det var. Säkert flera månader (om man inte räknar med telefon klotter). Jag hade typ glömt hur man gjorde.
Plockade fram teckningen jag gjorde idag och bara "va?? is that it?"
Yes imorgon får jag lite sovmorgon för jag kliver av påväg in till stan. Naaajs!
Vet inte hur jag ska klara mig nu när vi snart går in i det vanliga veckorna... :( uuuusch!


Raketer, is och blåmärken




Min pulveriserade arm




Nyår gott folk! hade inte sådär jätte lust att fira nyår i år faktiskt. Enligt min erfarenhet har man bara höga förväntningar så blir det bara kattskit och man blir jättebesviken. I år kände jag bara att jag sket i vad jag gjorde, kände lika mycket för att bara hyra en film och mysa upp mig i soffan. Trots alla argument gick jag ändå in på glasbanken den trettionde och införskaffade eventuella nödvändigheter. Köpte bland annat en öl som hette "hell" den var ju läcker så jag var tvungen att prova den även fast tanken "smakar väl som den heter" gled förbi i hjärnbalken.
Jag slöade när jag kom hem och gick motvilligt in i duschen. Hade dessutom en huvudvärk på G så man var väl inte så värst taggad. Hade lovat att sörpla lite vin med Ingrid så jag åkte in vid halv tio tiden. Önskar mamma och Ola ett Gott nytt år och ska precis smälla igen dörren när jag hör att mamma säger något mer.
Jag öppnar dörren igen "Va?"
-"Det är snorhalt ute så gå försiktigt"
"Arå" säger jag och smäller igen dörren efter mig. Sätter ner min pumpsförsedda fot på det första trappsteget men den halkar och under en hundradels sekund befinner jag mig en halvmeter ovan mark innan jag landar med ett brak och kasar vertikalt ner för de resterande trappstegen. Min första tanke är "Fan! Champagnen!" När jag kontrollerat att flaskorna är hela känner jag hur det bultar i svanskotan och underarmen. Man ska inte gråta över spilld mjölk. Stapplar vidare till bussen.
Fick sällskap på bussen av Nordlund (snart icke grannen) och hans charmiga (torrt uttal) kompisar. Den ena kom fram till oss där vi satt "vill du ha en dubbelmacka?" (inte allvarligt menat -hoppas jag) Jag kollar frågande på killen, på nordlund och på killen igen "va?" Killen vänder sig om i bussen "YES!" (höjer en näve i segergest mot en tredje kamrat längre bak).
Klev upp hos Ingrid och hennes rara föräldrar, lagom till efterrätten och fick en delishius fruktsallad. Helena ringde när jag klev av bussen, bussarna gick ju inte så ofta men hon hade lyckats övertala Den Nyktra Killen att hämta mig i stan. Jag går ut strax innan elva och möter dem vid Sivia torg. Helena har Rogers på tok för stora skor på sig och en annan killes plånbok då hon fått i uppdrag att köpa cigg när hon ändå var i stan.
Dessvärre fick hon inte handla på hans leg (likheten var väl inte sådär slående antar jag) så jag får "köpa ut" åt henne. Tur att kassöskan ändå var schysst och gick med på det, annars brukar det vara att BÅDA måste ha giltigt leg även fast bara en handlar vilket är skit löjligt.
Helena förbannar att jag, som är yngre, fick köpa ut åt henne.
Anländer till festen och har ruskigt kul trots huvudvärken som sakta löstes upp av alkoholen.
Skulle få skjuts med Anna och Daniel som skulle bli hämtade av Annan pappa. "jag säger att han kan komma klockan ett" Det tyckte jag lät bra med tanke på min huvudvärk tänkte jag. Men satan vad tiden gick fort! Hade precis kommit igång så skulle man åka hem! Skulle gärnat stanna kvar in på småtimmarna.
Klockan tolv gick vi ut och firade av lite raketer och skålade i Champagne (jag hade iallafall lovat mig själv att jag skulle göra just det vid tolvslaget)
Camilla och jag roar oss genom att ta bilder och sticka in konservöppnare i form av en snopp i hörnet av varje bild, alla med neutrala miner eftersom det var meníngen att vi skulle se ut att vara ovetande om "killen som stack in snoppen i varje bild" -som en sån där "vafan?!?!"-bild, när man upptäcker nått i bakgrunden efter man framkallat och går igenom
dem. (Se facebook)
Känner mig ändå nöjd med mitt lilla Nyårsfirande. Det enda som fattades var Snusan. 

Håller tummarna för att jag hinner flytta in i helgen!!




 
Jag ska strypmörda bill gates!! Sitter och ska fixa lite bilder men nej då! dom är skrivskyddade som det inte går att häva -what the fack!? - vem är arslet som inte tänkte än vad, just det, arslet räckte? Kan något höja blodtrycket mer än när datorn sätter sig på tvären mot vad man försöker göra? Människan kommer sakta utplåna sig själv genom dessa påfund!

RSS 2.0