Lördag igen



Var och handlade igår, självklart kunde jag inte motstå att köpa denna honung, inte bara insidan som är sockersöt!





Lekte med nagellack igår, naglar ska bli min nya grej tror jag



Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll än. Att jag och Sandra skulle hitta på något har jag vetat, men inte vad. Vi har diskuterat det nu på morgonen men just nu är hon inte tillgänglig på mobilen, kommer inte ihåg om hon jobbar eller inte. Lina ringde och hade en middag på G, det skulle vara riktigt mysigt. Får se vart det slutar!


weekend

Fii fan vad vidrigt det var att gå upp imorse, kunde inte sova, som vanligt, och precis när jag tänkte "åh va skönt nu kommer jag somna in" ringen klockan. Vidrigt var ordet!
Men dagen gick smärtfritt och snabbt, årets första lussebulle åt jag oxå! Mums! När jag väl satt på bussen kändes det som jag satt i flera timmar! Jag satt i mitten, där vid fyra sätena, för det var så smockat. Var hungrig och mådde illa av alla tvärnitar och hastiga svängar by busschaffören. Satt och slumrade till ett par gånger och tänkte gud va skönt, nu är jag snart framme, men nej då! Då hade jag bara kommit till gamla hemmaplanet Örsa.
Klev av bussen och hoppade på nästa till Gränby centrum. Mår alltid bra av att gå där! Åkte hem. Istället för 200 meter löpning blev det 200 gram marabou. Men det förtjänade jag! Blir nog ingen bio ikväll heller, syrran skulle inte hinna och jag är för slöö för att orka visa mig bland folk. Skulle vara om jag fick gå i pyjamasen då.
Håller ju på och målar om på min lilla blogg. Men fan va drygt det är. Gör ju inte som man vill alls! Får ta tag i det snarast så den får se lite frän ut!

25 november



Äckligaste blåmärket!
Hur: reste mig från badkaret och slog i kranen "#(/%&%#




Ny mascare, kunde inte låta bli att köpa den med tanke på vad förpackningen lovade; beyond mascara..
Den höll vad den lovade faktsikt, fick riktigt långa fransar, men jag kom på att det behöver jag inte, jag behöver mer volym..!




Min senaste pyjamas.. yay!
Är det något jag inte kan få nog av är det pyjamaser, speciellt inte när dom är super cute! 

 

 


smarta människor manipulerar man till respekt, idioter slår man

Satt uppe till halv fyra igår (so much for vända tillbaka dygnet) och drack vin och camade med Natta och en annan på msn. Det var så rolig och jag garvade så mycket att jag fortfarande kunnat sitta där! "Den andra" jag pratade med är ingen jag känner utan som bara började skriva till mig förut, och det spelade ingen roll vad jag skrev han garvade och gjorde en smajl. Vet inte om trodde jag skämtade eller om han bara tyckte mina kommentarer var roliga. Tex skrev han "du uttnyttjar bara mig sen kommer du bara dra" jag skrev "utnyttjar? nej det skulle ju innebära att jag fick ut nått av att prata med dig, vilket jag inte får" han "hehe :P" jag "men vad bra att du är medveten om det så jag slipper göra dig besviken sen". Jag hade camen på med honom och Natta,  så mycket roligare när man ser den andra:) (Natta jobbade natt, hö hö 'natt - natta') Så fråga jag Natta om jag skulle låtsas "glömma" att camen var på. Hon tyckte givetvis att det var en bra idé. Så jag "petade i näsan" (we're talking halva fingret upp i hjärnan) för att sedan titta på fingret och se fundersam ut. Jag har typ aldrig sett henne skratta så mycket, trodde hon skulle trilla av stolen!
Nu sitter jag åter igen och sipprar vin framför datorn (en god vana) snart är Sandri här YEEY!

helt slut!



Har spenderat dagen med att springa omkring på Gränby. För ett par veckor sen såg jag dessa skönheter på skoAugust och det var love at first sight! När jag gick där idag sprang jag dit direkt och där stod dom och väntade på mig, dom var kvar och det var ett tecken från Gud att dessa skor var meant to be mina! Har dom på mig as we speak för att värma upp dom inför offentlig premiär imorgon. Oh behave! Män talar om "new car smell"  det kan inte mäta sig med att öppna en skokartong och andas in aromen av ett par nyinköpta skor!


då var man kung i baren!

Fick lönen idag (imorgon) och har betalat alla räkningar etc. Jag letar efter fler saker att betala för jag har för mycket pengar kvar känns det som, grym känsla! ;) Känns som jag glömt något! Ska försöka spara så mycket jag bara kan nu. Shopping förbud! Men lördag väntar krogen, som jag har väntat! Watch out uppsala!
Skrev ett inlägg här och dagen som "försvann" aaaaaaarghh!! Tekniken my ass!
Btw så har någon roat sig med att skicka sms till mig och sandra idag. Vet inte vem det är men det står bara ett namn och det går inte att svara. Mycket mysko!

aarggh!

Jag har haft en  såå värdelös vecka! För det första har jag vänt på dygnet så jag somnar inte förens halv sju på morgonen. Great! Vaknar halv tre på dagen. Sitter i soffan hela dagen. SÅ värdelöst! Har bara jobbat en dag i veckan. En dag denna veckan. Jag måste skaffa ett extrajobb bara för att ha något att göra! Ingen är ledig och det är inte så många man kan bara kan knalla över till. Har bara velat krypa ur skinnet av tristress! Hatar att bara sitta här! Mörkt hela tiden ute oxå!

fortfarande vaken

Yay! Kollade i kategorin "drömmar" skit kul! Kommer inte ihåg hälften av de drömmar jag skrivit ner, tyvärr var det inte så många jag skrivit ner. Får bli bättre på det! Därför är det så kul att skriva ner dem, eftersom man glömmer. Sandra sa att hon hört att om man berättar om en dröm man haft så drömmer man den inte igen.
Men jag har faktiskt inte drömt något jag kommit ihåg på morgonen på senaste tiden. Alla senaste drömmar jag haft har varit vidriga för jag har drömt att jag somnat på jobbet, så väcker jag mig själv, somnar om, väcker mig själv osv.. Sömnkvalitén har blivit sådär.
Hjärnan fungerar verkligen inte på natten har jag märkt. Om jag skriver något så kan jag komma dagen efter och bara "vafan är det här". Som idag när jag kom hit igen och skulle fylla i tidrapporten så ser jag att jag fyllt i en vecka framåt i tiden, retard! Ganska intressant ändå, människan är ju inget nattdjur direkt therefor disfunktionell hjärna på natten?
Nu fick jag plötsligt jobb att göra.
Tata!

Vet inte...


...Vad ni gör på era jobb, men det här gör jag;



Äter!

Im so gonna get diabetes. Har en sockerkick as we speak. Ungefär som när jag gick bananas efter en ask romerska bågar. Men det här är ungefär vad jag gör, jag kan inte sitta hungrig. Speciellt inte dagar (kvällar) som denna då jag inte sovit ordentlig. Då äter jag mig pigg istället. Inte enligt tallriksmodellen kanske. Men jag äter bara mackor och yoghurt, jag kan inte äta mat på natten. Har gjort det ett par gånger, men då får man tvinga i sig. En tallrik spaghetti och köttfärssås halv ett på natten får inte salivet att rinna direkt. Får kompensera med motion i veckan då jag är leeeediiig fram tills nästa tisdag. Tänkte komma igång med träning nu igen när jag bor i staden. Och speciellt nu när jag har tid. Inga ursäkter direkt.
Låtsas shoppade på nätet igår (håller tillbaka tårarna). Hoppas jag får bra lön så jag kan spara + shoppa (önske tänkande)

Lite rikare, lite otrevligare






Kolla mina psyko ögon! (Sandras och min "hähä azzååee jag fattar intää"- min)




Lite normalare



Sandra och jag var sjukt peppade förra helgen (=lönehelg) och tänkte pengar+folk=superlördag på stan! Där högg vi i sten! Vi var in the zone, som jag brukade säga, klockrena kommentarer, repliker och skratt haglade. Vi bestämde oss för att gå på kalas (vi ville ha rätt musik att dansa till). För det första vet alla att det är generation yngre som går dit. Inte lika illa som förut men man ser ju inte en jävel över 23 där. Vi märkte snart att det fanns två gruppers människor där; otrevliga pojkar och dom som vägrade ge sig. Vi trodde typ vi skulle få spö flera gånger. Vi slösade så jävla sköna kommentarer på så jävla torra, tråkiga och otrevliga människor. Bara för att dom valparna inte är vana med tjejer som ger dom en utmaning istället för tjejer som lägger sig på rygg så fort en kille ger dom uppmärksamhet. Om han inte tål en rolig replik, lite motstånd och grova skämt förtjänar han dig inte ändå. 
Jag sket verkligen i vad jag sa till folk. Vi körde stenhårt. Förresten hade 50% av grabsen mössa ! Något vi hade roligt åt, whats up med det?! Ett gäng satte sig bredvid oss och Sandra var trevlig mot en pojk som satt bredvid henne och såg ut som sju svåra år (fötterna på bordet och likgiltig min). Jag slösar inte tid på folk som ser sura ut, gå hem då för fan. Eller som jag sa till han "vadå,  tror du du ska få doppa ikväll eller" (med våran "hes pervo-röst") Sandra och jag brast ut i ett skratt som fick han att se ännu surare ut. När vi skulle gå därifrån ställde jag mig på alla fyra nedanför trappsteget.
En kille kom fram till mig på dansgolvet och sa något om att "min kompis tycker du är unde.." men jag hörde inte vad aset sa, efter; jag "va?...va?" Sandra "försöker du stöta på henne eller" (han: jag gillar inte tjejer) och ännu ett "va" från min sida puttade han iväg oss. As. 
Vissa karlar vägrade ge sig. Fatta piken!? Jag blir så förbannad på sånna som inte fattar, okej om dom är trevliga och roliga, klart det är kul att prata med nytt folk. Men vad tror vissa som inte har nånting att komma med?! Varken utseende eller personlighet, tror dom man ska hoppa i säng med dom bara för att dom tar kontakt eller? 
"varför dansar ni inte"
"vi vill inte"
"ska ni inte dansa"
"nej"
"kom så dansar vi"
"nej nu ska vi sitta här"
"kom igen, dansa lite då"
 "jag dansar när jag vill, inte när du vill"
"ska ni inte dansa"
"vi är lesbiska"
"dansa lite bara?"

När vi skulle hämta ut jackorna backade jag in i en kille "Oj, här stod det nån" Sandra. "ah men vad gör durå" (skämtsam ton) han "hämta ut jackan kanske!" (arg ton) vi driver vidare med honom och han var beyond otrevlig, snart säger jag nånting om dålig stämning och sandra instämmer att det är dags att gå. Killen "aa gör det innan min fot hamnar ivägen" Ta ett skämt för vad det är för fan. Enda killen som hakade på och gick att skämta med var killen i bankomat kön precis när vi klivit av bussen. Ett annat gäng påvägen till max kukade ur totalt bara för att jag kommenterade att dom höll på att sätta sig på blöta bänkar "håll käften!" Guud! Vet inte vad det var för folk på stan den natten. Dåligt humör hade dom gott om iallafall. Men det tog inte ner vårat humör, vi skrattade åt alla torra människor och drev vidare! (vi kanske förtjänade spö trots allt).


Plopp

Jag längtar redan till nästa lön! Fast tiden kommer nog gå fort. Efter helgen är jag ledig en vecka, tjoho! (Än så länge iallafall). Jag sitter på jobbet igen. Men inatt får jag sällskap ett par timmar för det kommer en som ska gå intro. Pinsamt, jag som äter så mycket på nätterna. Imorgon tänkte jag komma iväg och träna. Måste kickstarta igång nu om man ska få några muckler nångång. Jag är inte så taggad på gym just nu, så det blir nog ett pass isådant fall. I veckan flyttar jag in till stan för att bli roomie med syrran i två månader. Får se om vi överlever varandra :) Det ska bli riktigt kul för vi har knappt setts under en tid nu. Kommer knappt ihåg hur hon ser ut!
Fan, jag köpte ett par flingor från Lidl och nu är jag helt jävla sårig i gommen! Och detta var barnflingor!
Barn födda <00 kanske har omönstrade gommar.
Jag skriver mycket tråkigt nu för tiden. Inte så utförligt som förr. Kan bero på #1 att jag har ett liv #2 att jag blivit lat.  Jag önskar jag orkade skriva ner alla detaljer i det jag gör, men jag är lat helt enkelt! Vilket är synd, för när jag läser gamla inlägg har jag skrivit massa kul jag inte skulle kommit ihåg annars.

Ska försöka bättra mig!


RSS 2.0