toppen på moset



Vi spelade mini-golf

Natta blev arg när jag fuskade(jag förlorade ändå)



Pärlorna! Lägg märke till rudolf-parkeringen.


Fjällnora, underbart!



Ölade på kvällen, såg folk vi "kände" överallt! (kopior)



Sandra hade svårt att sitta still


Vaknade i ett enda stök (3 i en singel-säng) bara ben överallt!

en sak till..

..kan varmt rekomendera "blomstertid" på tv4.se där man kan se alla 5 avsnitten av peter magnusson, både roligt men har också en touch av allvar och lite sensmoral som är fin.

Att spotifya:
Tobias Froberg - God's highway

Mulet ute men i mig strålar solen!

Jag har varit så lycklig den här helgen! Det har varit så underbart för jag har inte kännt så på vääldigt länge. Jag har bara varit så otroligt lycklig.. Jag har bara känt ett spratt i kroppen hela helgen, gråtfärdig av lycka! Jag har umgåts med Natta och Sandra hela helgen, två människor jag älskar väldigt mycket och två människor man alltid är glad och skrattar konstant med! Skulle det vara såhär jämt skulle jag aldrig flytta härifrån! Har haft lite ångest över flytten och jag tror det beror på att jag har haft det så satans bra senaste veckan. Men man kan ju inte vara ledig och ha det såhär jämnt. Blir ledsen och rädd av att tänka på att det här inte finns kvar om jag kommer tillbaka.. Men innerst inne vet jag att sommaren kommer ta slut och att jag då inte vill vara kvar i Uppsala. Allt är perfekt på sommaren.
Jag är bara så tacksam för senaste veckan och helgen!! 

Jag, en cyniker?


Man skulle väl kunna säga att slumpen styr våra liv. Vissa kallar det ödet, men jag tror inte på ödet. Jag tror inte att allas liv är förutbestämt även fast man ibland kan stanna upp och rysa av otäcka sammanträffanden och oförklarliga situationer. Slump på slump skapar en kedjereaktion av händelser som helt enkel bara händer pågrund av det som av slumpen hände i dåtiden. "En fjärils vingslag.." Människan är beroende av trygghet och visst skulle det kännas bra att bara kunna luta sig tillbaka medveten om att man inte kan påverka det som redan är bestämt. Det bir också en bekväm ursäkt att inte våga och stanna i sin trygga vrå.
Jag försöker inte vara negativ eller peka på någon på något sätt, utan jag tänker bara högt.

Nu när jag börjat (och snart kommer få ett ofrivillgt uppehåll igen) övningsköra har jag börjat läsa mina teoriböcker. I avsnittet "föraren" kände jag mig träffad av ett stycke under rubriken "självkännedom", några exempel på dåliga egenskaper i trafiken. Jag citerar: "Reaktionsbildning kallas det när man omedvetet reagerar med känslor och attityder som står i motsats till de man egentligen känner (...) Det kan också vara så att man känner sig tvingad att göra saker man innerst inne är mycket rädd för. I trafiken kan det leda till attt en osäker och rädd person tar stora risker som kan leda till stora olyckor" Jag kanske ska slopa körkortplanerna ändå.. Eller är på min egen väg i livet jag utför störst fara?


Usch nu får jag sluta, jag är egentligen en positiv människa. Tror jag är lite nedstämd för jag känner mig stressad.






Bäst just nu; Detektivbyrån - En annan typ av disco


Bara att tuta och köra



Idag har jag övningskört, utan att kört över någon - jag är bäst!

Söndags shoping

Träffade min bästis Natte patte och Max igår och vi åkte en sväng till Gränby, trodde jag snällt skulle stå och glo avundsjukt när Natte handlade, men jag shopade en del jag med, massa rea så jag kunde inte stå emot!


Midjekjol från Gina


Blus från 365 sunshine


Top från H&M, fick den ännu billigare då det var en liten fläck på den mohaha!
 

Sjal från Lindex




Lite käk på Donken för lill fisen

En bra start på dagen..


Denna låg på golvet..
 
...där jag skulle sätta min fot..    

  
...ramlar och spiller ut min mjölk..
 
...och slår i knät.

Kanske ska börja äta Kellogge's K på morgonen istället?

Oppsala!


Robin robot säger;
Mycket nytt idag, glöm inte att scrolla neråt!

Because I'm worth it..

Var inte planerat egentligen men fick lust att gå upp på stan idag och unna mig lite. Tyckte jag förtjänat det! Mycket nöjd över mina inköp! Samtliga plagg är inhandlade för 478:-


Mysig tjocktröja i svart som jag behövde (upptäckte i tisdags att jag bara har färgglada, behöver någon neutral oxå)



Svarta jeans, stod oxå på "Need" listan



Vet inte hur många gånger jag stått framför spegel och velat haft "någon mer" men en cardigan är för mycket över linnet.  Problem solved!




Vad kan jag säga? Hur skulle jag kunna motstått denna underbara skapelse?




Dem här blev det oxå <3 roligt med skor som är lite annorlunda och mycket i sig själv!

bajen, bärs..

Min underbara vän Nathalie med sin nya mobil på matchen..





Hon lagade en delikat måltid, men jag var så hungrig så jag tog kort när det nästan var slut..




Wicke var oxå med men ville inte ritkigt vara med på kort..

Den som inte tar bort luddet..

Efter mycket om och men är jag tillbaka från tvättstugan! Torktummlar-jäveln funkade ju inte! Den snurrade runt men blev inte varm, fick panik och var tvungen att klämma in allt i torkskåpet (tio minuter innan tiden gick ut) tur att jag hade kvälls tiden annars vet jag inte hur jag hade fått tvätten torr.
Jag funderar på att tejpa upp en-arg-lapp i tvättstugan, det luktade rök och låg fimpar överallt ergo det är någon jävla retard som röker i tvättstugan! Hur efterbliven får man bli?! Jag vill inte att mina nytvättade kläder ska lukta rök iallafall..
Här är några förslag på lappar jag tänkte ut medans jag väntade på att det skulle torka:

1) "Den som röker i tvättstugan ska döden dö!!!" (min personliga favorit)

2) "Jävla idiot-jävel, röker du i tvättstugan en gång till slår jag ihjäl dig!" (för mycket?)

3) "Rökning förbjuden" (inte argt nog)

4) "För allas trivsel kan vi väl låta bli att röka i tvättstugan?" (för mesig)

5) "Ge fan i att röka i tvättstugan, jag vill inte att mina kläder ska lukta SKIT!!" (nu börjar det likna nått)

6) "Ciggaretter är farligt för din hälsa, det är jag med om du röker i tvättstugan en gång till!"

Nå? Omröstning tack!

sådär

Nu har jag pillat lite med bloggen.. orkar inget mer nu!
Om en vecka och en dag slutar jag..! Shit känns jätteskumt! Men det ska bli skönt att göra något annat.

Jag tror mina grannar brottas i rustningar, vill springa dit och kasta dom från balkongen, så jävla irriterande!

Igår var jag och Natte på fotboll, skrattade lika mycket som vanligt! Den tösen förlänger verkligen mitt liv. En annan kvinna som gör det är Sussi, träffade henne i måndags, det blev spontan bio med hennes kamrat(er) och premiär (för min del) på storken.

Vem fabian var det som skrev till mig här om dan' som anonym? Show yourself!

Längtar tills på fredag..! Jag är ledig -woho!
Ska bli najs med midsommar, min favorit "högtid". Jag håller tummarna för vädret bara..


Nu måste jag springa till tvättstugan.. och diska, usch!

Lördag, what's upp med det fackin' vädret?!





I torsdag lekte jag med Natta, det är en historia bara det..! Hon kom först hem till mig, Wicke var oxå med! Hon bad mig gå in i köket, så kom hon efter med ett kort och en skokartong. "En liten sommar present" presenterade hon det som och dessa supersöta flip-flop låg i kartongen!! Blev skit glad! De som känner mig vet att jag <3 hello kitty (happy kotty!) Hon hade sett dem på en skoaffär i enk och tyckte jag skulle ha dem! Som den sugar daddyn hon är köpte hon dem åt mig :) Vilken underbart söt vän jag har!

Tyvärr lär det ju dröja innan jag får använda dem... nästa sommar kanske! (eftersom det inte verkar bli nån i år)

Och appropå det blev jag jätteglad av en grej Sandra berättade för mig igår..:)) Den jäveln ska ju till Rhodos imorgon! Missar ju inte direkt någon här i les suede..


äntligen fredag!




Fan så skönt att även denna vecka hade ett slut, även fast det inte kändes så i måndags. Har varit skit sugen på hot shots ett bra tag nu, så när jag kom hem gick jag direkt till bolaget och köpte mig en flaska galliano. Jag är BÄST på att göra hot shots, ni ser ju själva hur perfekt siktade de är! (nu hade jag dock inte rätt glas, och gjorde lite mindre än vanligt) Drog alla fyra nyss och känner mig lite snurrig faktiskt, men satan så gott det var! (Kanske verkar stadig på handen men ni anar inte hur många gånger jag suddat). Satan va varmt det blev! fick slita av mig tröjan nyss för jag svettades så.
Ville bara utnämna mig själv till das shotsmaester, nu ska jag kolla film och shota, HEJ DÅ!

YES! jag vann!

Blev så jävla glad nyss, hittade ett usb-uttag för mitt minneskort nyss som jag saknat ett par veckor nu. Så jävla underbart att hitta grejer man trodde var förlorade! Rev ut alla lådor i lägenheten och hittade den tillslut i en väska. Känns som man vinner på lotteri. Eller att man vinner över grejen som försvunnit. Älskar att vinna över döda ting. I förrgår vann jag över en godis. Jag hade tagit med den till Ingrid för jag hade bestämt mig för att besegra den stenhårda karamellen, en s.k.a. "jawbreaker" och den gör själ för sitt namn. En mega-super-hård kula som inte går att bita igenom utan man måste bearbeta den tills man kommer fram tills mitten. Den är god men jag hatade den tillslut, efter några timmar och x antal sår i käften kom jag fram till dens mjuka mitt! Men eftersom den var så stor så jag inte kunde stänga gapet var jag så slut i käkarna att jag nöjde mig med att konstatera att jag vunnit efter att tuggat bara några få tuggor på tuggummit. Jag sov som ett barn den natten, nöjd med mig själv och min insats. 



Objektet before the termination. Victory!





Blev sugen på att måla när jag kom hem, här är resultatet. Målade över en foto-tavla jag köpt på Ö&B :)



Freehand baby!









Bäst just nu: Kings Of Leon - Sex on Fire

 

Juni?

Vart fan tog solen vägen egentligen?! Regnat hela dagen har det och jag såg att jag har vita prickar på högra mandeln i halsen jag haft ont i i en vecka! uhu! Vill vara frisk och orkar inte ha ont någon stans! Har känt mig slö hela veckan med, försovit mig nästan varje morgon..! Its a dirty job but someone have to do it.
Snart ska jag flytta ut lägenheten och snart är jag arbetslös. Hm, hur hände detta egentligen? Men det känns skönt att komma ur ekorrhjulet, är inte så orolig som jag borde(?) vara inför vad som kommer här näst! Jag vill inte veta vad som händer imorgon. Jag vill känna mig fri och kunna vara spontan. Min hemliga dröm är att bo i en väska (inte bokstavligt talat) och ta mig från det ena stället till det andra. Hatar att känna mig bunden till något/någon. I want to break free som queen sjunger, eller ja, nån jävel har sjungit det iallafall.
Just nu lutar det åt att jag flyttar in hos en kompis i Västerås ett tag, har ju pappsen där med. Mamma tyckte jag skulle flytta till Sthlm då jag klagar på att Uppsala är så jvla litet och stockholm ändå ligger så pass nära. Jag vill bo i sthlm men är inte sugen på det just nu. Tror jag kommer hamna i någon förort till sthlm när jag väl slår rot. Inte blir det Uppsala iallafall. Mår illa av att tänka tanken på att köpa hus i Uppsala. Men man vet ju aldrig, när jag väl varit borta från Uppsala ett tag kanske jag börjar sakna stan'. Den som lever får se som man brukar säga!
Blev bra sugen på Götet efter att varit där, tror det är en stad jag skulle trivas i även fast jag hatar folk som flyttar dit, finns en viss jargong hos folk som gör det tycker jag, folk som vill vara så jävla speciella. Har iallafall fått för mig det. Folk som har annorlunda frisyrer, sträcker på benen och knäpper händerna bakom nacke och säger att "jovisst har man flyttat till Göteborg".
Fast det är ju tydligen sån rivalitet mellan sthlm och götet. Töntar! Jag ska gå mot naturen och bo i båda städerna SAMTIDIGT! Mohahaha *hytter med nävarna mot himlen ute i spöregnet*

Tillbaka till nutiden

Usch!!  För det första är jag tillbaka i uppsala och för det andra är jag jättekluven.. Fick svar från Oslo idag, vi har plats, men det kommer gå på närmare 8 lax... pengar jag inte har. Samtidigt tycker Mija jag ska bo hos henne i v-ås ett tag vilket är väldigt lockande! Skulle vara skit kul. Men jag vill till Oslo på samma gång.. Beslutsångest !!! :(((

Hallååå elleeer

Göteborg

Hade så sjuukt kul i Gbg ville aldrig åka hem!! En liten redovisning:


Måndag: Mija och Lina (med sällskap av Linas lilla puppy) stod och väntade när jag kom hem, jag packade det sista, sen bar det av till V-rås. Kim bjöd på pizza, jag hjälpte Mija packa. Vi åkte och handlade och var kvar tio minuter efter att affären stängde, personalen såg ut att vilja bära ut oss därifrån ("den kan jag ta!" när jag försökte ställa tillbaka korgen).
Vi gjorde fruktsallad och mackor för resan ner. 
Mija körde med epilator på mina ben medans jag låg och svettades och ryckte i soffan. Vi kom inte i säng förens efter ett och kom på att vi gillar att sova likadant.

Tisdag: Vi gör oss i ordning och packar bilen, sedan är det raka vägen mot gbg. Jag sitter som en kung med tillbakadraget säte och kudde med fötterna på instrumentbrädan.
Resan ner gick förvånandsvärt fort. Jag försökte lära mig skriva med fötterna, det gick sådär. Vi löste korsord och lekte "pest eller kolera" och "marry, kiss, kill".
Ju närmare vi kom ju nervösare blev Mija och kedjerökte sista biten, stackarn. Väl framme går vi hem till J och dricker kaffe och snackar. När M slutade jobba åkte vi dit och tog över lägenheten med våra väskor.
Kvällen blir lugn framför tvn med några öl och guitar hero.

Onsdag: Vaknar när karlarna går till jobbet, Mija och jag äter frukost, kollar tv och städar och diskar lite. Går ner till affären för att köpa sås-ingridienser till grillningen. Dom goa gubbarna kommer hem, startar grillen och snart hugger vi in på en god grisrumpa. Även denna kväll blir lugn då grabbarna skulle jobba, eller åtminstånde M.
Vaknar ett par gånger under natten då det kändes som någon suttit på min nacke och märker att jag har två feta kuddar under huvudet. Rättar till och somnar om.

Torsdag: Jag vaknar tidigt och duschar medans "jag-nämner-inga-namn" ligger kvar till halv ett. Äter frukost i min ensamhet och är precis påväg ut för en promenad när sjusovarna kliver upp. Dom gör sig iordning medans jag tar en liten promenad ute i det vackra vädret, men jag blev rädd att jag skulle tappa bort mig och gick hem igen.
Vi drar ner på stan (och såg massa studenttåg!?) och går förbannat långt innan vi sätter oss för en kaffe på en utesevering. Jag är grinig och hungrid då jag åt frukost så tidigt så jag köper en latte och en macka till överpris. M möter oss vid cafét och tar sig en kopp innan  vi går ner på avenyn för en bit mat. Tillslut bestämmer vi oss för hard rock café, efter mycket om och men har vi beställt (menyn borde fan ha bruksanvisning). Karlarna beställer revben och får in ett halvt djur med två pommes frites vid sidan av (jag påpekar att dem kommer få sjörbjugg efter den måltiden). Jag och Mija hade beställt en varsin sorts sandwich, båda delikata. Vid kaffet bestämde vi att vi skulle på bio, så när vi smält maten någorlunda går vi mot biografen. Men vi var för tidiga så vi går till en pub och fördriver tiden med biljard. M och jag förnedrar J och Mija genom att vinna alla omgångar. Mija och J går för att röka så jag och M kör en gång extra. Jag gör personligt bästa och sätter fem bollar i rad (segergest). Vi kollar på klockan och går mot bion, killarna fattar inte varför vi inte kan gå fortare där vi haltar fram med skavsår efter öppna skor med nakna, svettiga fötter. Vi går tydligen mot en annan biograf som låg alldeles för långt bort, men det var det värt, den var nästan större än kista gallerians.
Efter mycket om och men bestämmer vi oss för "my bloody valentine" (men bara för att den var i 3D). Filmen sög men effekterna var värt det. När vi kommer hem gör vi hot shots på galianon (?) vi införskaffat under dagen, det enda jag kommer dricka i fortsättningen.

Fredag: Alla lediga! Planen var Liseberg och jag blev nervös för att vi kom iväg så sent, i min värld måste man gå upp klockan sex och packa ner frukosten när man ska på "utflykt". Vi var inte på Liseberg förens fyra. Den första attraktionen jag tvingade med resten var toaletten. Jag som växt upp och blivit lite fegare, ville mjukstarta med motsvarigheten till nyckelpigorna. "Den här kan vi åka" säger J och pekar mot vad som ser ut att vara en ganska lugnt berg- och dalbana, med små lokomotiv som åkte omkring. SKämten om att maskinerna var rangliga och att "den snart skulle skeppas till lettland" uppskattades inte. Jag skrek mig hes. "Är det madde som skriker?" undrar J bakom oss och skrattar. M vänder sig om med ett brett leende (får jag reda på efteråt, mina överlevnadsinstingter var påkopplade och jag var döv och blind för omvärlden).
Därifrån blev attraktionerna bara värre och värre, jag "jag åker fan inte den där" utan svar börjar resten av gänget röra sig mot kön och plötsligt sitter jag där i vagnen och mummlar "im ok, im ok".
Jag tröstade mig med sockervadd.
Andra gången vi skulle åka flumride tvingade dem Mija och mig att sitta längst fram i den lilla trästocken, vi varje "backe" lutade dom sig fram så vi fick hinkvis med vatten på oss. J: "jag hade fan huvet längre fram än hassan". Första gånge vi åkte köpte vi kortet där J håller händerna på Mijas barm och jag på M's. Vi var där tills det stängde och tio minuter innan fick jag panik för jag tyckte inte vi utnyttjat dagen fullt ut, vi åkte en sista attraktion. Innan vi gick ville vi spela på choklad-hjul. Vi rusar fram till toblerone ståndet och alla satsar på varsin bricka. Mija stod brevid M och några brickor bort står jag och J. Mija säger besviket, fan du vann inget till M, M: "nej, men du gjorde!" Mycket riktigt hade vi vunnit 2 kilo toblerone WOHO! (den tog slut på två dagar).
Nöjda över det lyckliga slutet åker vi hem. VI duschar och har bestämt oss för att vi ska ut och göra stan osäker. Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig, det blir ett simpelt linne. Mitt hår är fortfarande fuktigt när dom andra börjar klä på sig "det är fem minuter tills bussen går".  (det går inte att gå ut med karlar).
Väl nere vid bussen kommer vi på att vi missat den. Jag gräver i min väska och ser att jag glömt legget. Alla garvar och kliar sig i huvet. Någon kläcker idén "eller så går vi bara hem och blir aspackade". Idén uppskattas och vi går hem igen.
Jag provar mig på att göra hot shots, dom blir perfekta och J är stolt över mig. Han instruerar mig och säger "stopp" när det räcker med kaffe. Jag fyller den sista shoten och slutar inte förens det inte får plats mer kaffe och kollar besviket upp på honom "du sa aldrig stopp", varpå han skrattar tills tårarna sprutar (göteborgare skrattar mycket) "jag tänkte du skulle få klara av den sista själv" . Det var en go' blandning framme på bordet, jag hade en öl, ett glas vin och ett glas champagne framför mig. Det blir öl spel och mycket skratt, M får ett kort "säg något snällt till vänster", där jag satt. Han funderar en stund innan han säger "när du skrek idag gjorde mig lugnare".
Vi kommer i säng halv åtta.

Lördag: J har huvudvärk. Vi äter frukost sedan går killarna och handlar för dagens grillning i slottsskogen. Vi gör grillspett och packar ihop oss. Vi hade inte kunnat bett om finare väder, sommaren är här! Efter en bussresa och (till min förtjusning) en spårvagnsresa senare kliver vi av och går mot parken. Skogen är tydligen stor och vi stannar och tittar på både sälar och pingviner som låg och gassade i solen. Efter mycket släpandes sätter vi oss bland allt annat folk på en stor gräsplan. Alla är hungriga och hetsar grillmaistern(ofrivilligt J) att "grilla fortare". Mijas kusin plus sambo möter oss i parken. Vi slaskar i oss mat och slår oss sedan mätta och belåtna ner och spelar ölspel och berättar historier. Det blir kväll och plattan med öl (eller lock som man tydligen säger i göteborg) lider mot sitt slut. Vi bestämmer att det är dags att röra sig ner på stan, vi byter om i en dunge, förutom M som var man och bytte om framför dem som ville se. 
Med lättare packing börjar vi knata ner mot stan. Vi snackar och garvar och appropå något annat säger jag att "det är standard att jag får en öl(just ök oxå) i knät när jag är ute" (vilket stämmer, en curse jag har). Vi sjunger hela vägen ner till stan och jag är fortfarande stolt över att jag kom på hur "där låg min syster med hunden" gick. Mija ringer sin kusin som stack tidigare och vi går till puben dom är på, tydligen är det någon speciell dag för gatorna är fulla av fulla punkare. Mija och jag utmanar ödet genom att sjunga "stockholm i mitt hjärta" J och M drog sig bort från oss "your on your own".
Vi kliver in på puben och MIja och M ställer sig i baren. Vi sitter vid ett bord och någon tycker att vi ska skåla. Det tar ett tag att skåla med alla om man är sex stycken. Mijas kusin skålar hennes glas uppifrån och ner, Mijas 'orgasm' glider henne ur händerna rätt ner i J's knä. Det blir knäpp tyst medans han kollar ner i sitt knä, sedan börjar han asgarva. Alla skrattar. J reser sig för att gå och byta om på herrarnas, och vad händer? vad händer?! Han välter en öl som landar... I MITT KNÄ! (I'm telling u people, im cursed!) Jag klampar in på herrarnas för att "vad-var-det-jag-sa" predika, M står i (ja vad det nu heter som killar pissar i, ett handfat på väggen) vilket jag märker efter fem minuter. Mija klamapar in efter och snackar en stund innan hon skriker till då hon upptäcker att hon trängt sig på M's toalettbesök, och håller upp handen för ögonen "förlåt".  För min och J's del var det bara att byta om till shorts igen. Taxin hem och i säng några timmar tidigare åtmindstonde.

Söndag: Vaknar halv två av att J bankar på dörren "KAFFE!". Ångest! Ville verkligen inte tillbaka till Usala. Packar ihop grejerna och bad till Gud att jag inte glömt något. Ví hade ju hunnit sprida ut oss lite. Vi släpper av J hemma hos honom och sedan bär det av mot gamla hederliga uppland. Bläh!

RSS 2.0