Saturday night live

Det som fick mig att klara av fredagen var tanken på mig själv i mjukisbyxor sittandes i soffan med choklad i munnen och Möller i blicken. Någon som såg det? Inbokat varje fredag för min del. Precis när idol är slut ringer min handledare och talar om att jag måste jobba lördag. Eftersom jag sett fram emot (och riskerar en sjukhus vistelse om dom planera sprack) att gå ut med Sandra så valde jag att jobba dag. Vilket innebär att jag har ett stressat upplägg för kvällen. Endast en timme på mig att göra mig i ordning när jag kommer hem (måste bestämma outfit redan nu, note to myself). Men eftersom det blir en timme plus inatt så gör det inget, woho! 
Ska bli så skönt att flytta in till stan snart.. Hatar att bo på landet. Bostadsfrågan fortfarande ett problem då jag inte vet vart jag vill bo.. Måste komma på det snarast. 
Btw stötte jag här om dagen ihop med jordens ")¤/"¤("&##"%!/ busschafför. Tillochmed Sandra reagerade på att jag hävde ur mig om denna varesle från helvetet. Men det blir ett annat inlägg, vill inte bli upprörd igen!
Utgång ikväll.. WOHO längtar!! Men dagen kommer förmodligen gå fort!
Nej, time to do some work. 

Ciao! 

enough



Uääh! Nu orkar jag inte vara sjuk längre! Nyss var jag sjuk i >2 veckor, frisk en dag och så blir jag sjuk igen! Sandra och jag har hostat och snytit oss i kapp den här veckan. Jag har varit pigg men man kan ju fortfarande inte göra något. Vill ju träna framför allt! Sitter på jobbet trots att jag hostar, men jag smittar inte så det går ändå. Sen att jag varit vaken 24h + gör inte saken bättre! Hoppade in igår och idag, bara det att jag inte sovit där emellan. Jag jobbade, åkte hem (sov en timme på bussen kanske) kliver av i U-sala äter frulle på donken, tar bussen hem, snackar med Sandra, kastar igång en tvätt, ska lägga mig och sova-omöjligt! låg och stirrade i fem timmar sen gav jag upp, gick och duschade och nu sitter jag här. Fattar inte hur jag INTE kunde sova! Jävla skit kropp! Jag ska springa till apoteket i veckan och köpa något.. "lugnande". Det funkar inte! Så trött på att aldrig kunna somna! Gaaaah!


ja, sommaren är kort!




USCH! Fíck en liten ångest attack över att sommaren är slut! Har haft så sjukt kul denna sommar!
Men mycket skoj ser jag fram emot denna vinter..! Har lite pirr i magen av den här vecka, och NEJ det är inte magsjuka! Blääh! Har snytit mig och hostat hela dagen.. sett sånt ingen borde se! Jag blir GALEN av att vara sjuk!! HATAR att vara sjuk! Skulle jobbat igår och idag men det går ju inte..! uhu! Gud vad dålig jag blivit på att blogga, låter bara som en fjortis, men så gåre när man är  upprörd!

So long..


Just nu:

Akon ft. David guetta - sexybitch (lite sent men nu är jag hooked)
Major Lazer mf. - keep it goin' louder
familjen - det snurrar i min skalle (fortfarande)
Maskinen - dansa med vapen (senaste jag <3 maskinen)
Andreas grega - dom hade mycket att säga
Erik Hassle - dont bring flowers after im dead


brr

Förut tyckte jag det var kul att skriva långa utlägg om allt roligt jag gjort, men nu orkar jag aldrig längre! Jätte synd för man glömmer så lätt och snabbt dom där roliga detaljerna..! Måste bättra mig och redovisa sommaren åtmindstonde. Sitter på jobbet, som vanligt, bara här jag har tillgång till intranätet. Imorgon är jag ledig, yay! Sen jobbar jag mån-tis sen ledig tills söndag. Blev lovad frukost på sängen (eller det där på sängen hittade jag på) imorgon bitti hos en viss person. Får se om det blir av. Fett drygt (blivit påverkad av Johans ghetto snack) att åka bussen till uppsala.


Senaste låtarna på min hjärna:

The big pink - dominos
Iron maiden(?) - run to the hills
Muse - Uprising

Saker som gör mig lycklig




Har alldeles nyligen(nyss) blivit frälst och helgalet besatt och förälskad i my little pony det började med ett test på facebook, sen ett klipp på youtube (alltså den vanliga vägen). Kollade på ett avsnitt av my little pony tales som jag kommer ihåg sen jag var liten! Dom är så underbara! (Älskar ju allt socker sött och regnbågsfärgat) Suttit hela natten och ritat ponnys :)) Jag blir sjukt lycklig av sånt. (Störd och barnslig?) Men jag är inte ensam iaf, det finns iallafall en till jag vet som jag kan dela min sjuka crawing av översliskigt söta (och regnbågsfärgat) grejer..Ingrid älskar sånt lika mycket som jag och jag måste snarast introducera henne för min nya upptäckt.

Torsdag/Fredag

klockan är prick 00.00 och jag sitter på jobbet. Ska jobba imorgon med!
Har hållit till i Västerås nu när jag jobbat. Lotta är hemma och sjuk så idag var jag med henne till visningsbaracken för att vara smakråd. Det är stamrenovering på G och de ska välja färg på kaklet. Innan det var jag ute och sprang, gick ganska bra. Men vet inte om det verkligen är min grej. Jag skulle vilja ha kort på .. kan inte komma på vad det heter nu, men det är ett träningscenter här i Västerås där de har allt från magdans till kampsport. Skulle vilja börja boxa och dansa! Det är min typ av träningsform! Kollade lite intensiv kurser för körkort oxå, det lutar nog åt det. Annars kommer jag aldrig få det gjort. Ska satsa på att ha köris till nästa sommar. Då ska jag köpa mig en liten skruttig cab att susa omkring i!
Körde här om dagen med mamma och christian, fick köra skit mkt så jävla kul. Så kul när man gör framsteg! Mamma och Ola hade hittat en spis på blocket som vi åkte och kollade på i bälinge. Vi hade ingen aning om vart det låg så vi åkte fel ett par gånger, mycket bra! Körde mörkerkörning på kvällen oxå fy fan va drygt det var! Fattar inte att det är lagligt att köra när det är mörkt! Ser ju inte ett skit! Jag brukar susa fram i 90 på 288:an men nu låg jag och puttrade i 60! Dessutom verkar vissa förare tycka att det är helt OK att köra med hellyset på mot mötande trafik!
Nej nu ska jag jobba (who am I kidding? Jag ska ta kaffe och riskaka och spela farmville + kolla klart på svenska hollywood fruar)

RSS 2.0