I <3 rullsand


night in sigtuna/märsta


Lördag i Märsta, Söndag i rullsand

En härlig helg har jag haft vill jag lova! På lördagen när jag väl kom hem var det bara att hoppa in i duschen igen och göra sej redo för kvällen. Jimmie kommer och hämtar mej (markus o matte banga) efter att bytt bil och hämtat bacardi är det gasen i botten till Sigtuna. Där möter vi upp ett par kompisar till Jimmie och det dricks öl vid lajvbandet ett tag. Rätt var det är så är vi påväg i en volvo mot Märsta där vi tydligen ska ut. Spontan utgång i linne o flippflopp! Korten dras (plastic fantastic) och man får ett glas i handen med jämna mellanrum. Man dansade så svetten glänste i pannan och fan va kul det var! Kvällen går undan och sedan står vi ute och väntar på matte strax efter 3. En grinandes tjej springer förbi och en kille efter "sluta vara så jävla dramatisk!!" Vilken syn! Matte hämtar oss och för att inte sitta livrädd hela vägen  så bestämmer jag mej för att somna, när jag vaknar är vi i uppsala och det är ljust (fan va deprimerande). Tackar för skjutsen och går o lägger mig.
                Fyra timmar senare ringer sandra och väcker mig, klockan är nio och vi ska göra en familjetripp ut till rullsand. Jag klär på mig på 10, hoppas jag har med mig allt och går ut till bilen. Vi möter upp de andra (mamma, ola, christian och louise) vid dragon gate och kör sedan vidare. Jag sitter och bakishuttrar i bilen. Väl framme breder vi ut filtarna och läger oss de här är livet! Vi spenderar hela dan vid denna underbara fristad av sand och åker inte hem förens halv sju. Vill bara dit igen! På kvällen kommer Jimmie hit och vi spelar tvspel sedan drar han hem vid halv ett då han skulle jobba dan efter. Härliga helg!


Freaky Friday (snabb summerat)

Oj, oj, oj. What an friday! Dagen börjar i ekonomikumparken med filt och bok. Jimmie kommer och hämtar mig vid fyra och vi drar till Öregrund och käkar (ingen munorgasm där inte) För 700 spänn fick man en oxfilé med bacon, 5 futtiga bitar fläskfilé med pulversås till detta icas potatisgratäng. Efterrätt en dyr men god kladdkaka(totalvärde 7kr ) en skumgummi cheesecake. Detta sköljde man ner med en fanta och en lagercider, kaffe till desserten. Snacka om money for nothing.
         kvällen satt mathias(nykter), jimmie och jag här och drack lite cider innan vi drog ner på stan efter parkering. Mitt i allt ringer sussi "ta på dej högklackat och ett linne, vi ska ut!" Mathias gör en U-sväng och vi åker tillbaka till mej där jag får plocka med mej kläder och skor till sussi. Efter mycket om och men drog vi ned till platina, trodde vi, stället var dött. Vi knallar vidare till flurran (vid det här laget hade mina fötter redan börjat värka) där blev vi nekade i dörren (WHAT?!!) Aldrig gå med killar! Dagen efter berättade jimmie att vakten som han brukar träna med sa att jimmie och mathias borde gått först, för tjejen kommer in ändå(jag gick först). What the hell! Ignorera att jag gick med dom ist. Tillslut hamnar vi på etage (slitage) . Snusan dyker upp och även alexis. Många dryga fyllon senare, en jävel som satt och fes hela tiden och försökte få alexis att förstå att dom var tvungna att slåss, en annan idiot som höll armen om mej och satt och drog i mej (släpp för i helvete), en annan försöker dra med oss på "efterfest"(nej tack) Kvällen slutar hos alexis där sussi däckar i sängen medans alexis och jag kockar i köket; kvällens meny: några kryddiga köttbullar jag inte kommer ihåg namnet på, pasta+ketchup. Mumma. En cigg på balkongen vid fem snåret, alexis granne kommer staplandes nedanför, något berusad, tydligen en duktig kock. Sen en efterlängtat säng, på morgonen vaknar jag med sussi bredvid mej och hon övertygad om att vi förflyttat henne dit i sömnen.
          Dagen efter(eh.. senare samma dag?), lördag, té och cigg, lite zohan. Gymmet för alexis och my place för sussi och mig. vi rusar ned till stan halv tre för ärenden på glasbanken(rosé och bacardi) och svensk kassaservice. Köper sallad på uniqo och spenderar resten av dagen på wayne's. Sussi och jag skils åt och påväg hem(skavsår över hela, HELA foten) stöter jag ihop med ett gäng som har svensexa, roliga karlar! what an day!

snusan




Idag har jag legat och njutit i solen! Underbart! Jag och syrran solade och läste lite i ekonomikum parken. Senare mötte jag sussi och jag hjälpte henne sätta i extantions hemma hos mig. Snyggt va? Bra långt blev det iaf:)

sniiiff.. Aah!

Var på ikea igår, fan vilken pers det var att komma dit! Måste fan ha gått över en mil igår asså. Orkar inte ens gå in på alla detaljer om den dryga vägen dit, men nu har jag iallafall köpt doftljus, doftis till toan och galgar! Så nu hänger alla kläder nystrukna i garderoben, toan luktar inte lika illa och lägenheten lukar inte akvarium längre och ser inte ut som ett bombnedslag!

Uuusch

Måste verkligen se till att städa(det är inte ens skitit), men det luktar fan akvarium i hela lägenheten!! Uäck!

Flåås

Samma visa i morse, morgonpromenad. Den här gången gick jag och syrran. Över en timme! Det var jävligt drygt, men på slutet spurtade jag som fan! Syrran hängde nästan inte med:) Vet inte vart farten kom ifrån eftersom jag gått 5 meter bakom henne så gott som hela rundan. Sen käkade vi frukost hos henne, riktigt gott med färsk frukt och blåbärs té. Så lånade jag hennes strykjärn och gick hem! Så nu ska jag försöka få arlset ur vagnen och åka till ikea och köpa de där jävla galgarna så jag kan få lite ordning här hemma! Gick nyss ner på stan helt i onödan för att köpa galgar på cleas ohlsson endast för att få höra att dem var slut! Så nu blir det fan bussen, har gått tillräckligt idag!

Hancock goes to gotland




Igår blev det sista-minuten-bio med jimmie. Var jävligt kul att träffa honom igen. Vi kollade på Hancock den var skitbra, man skrattade högt ibland:) Vi snackade på msn och jag kan ha bjudit med mej själv till gotland. På msn hette han gotland snart! Så jag skrev (på skämt förstås) "jag hänger med -du betalar" Han protesterade och jag döpte om mig till GOTLAND SNART! Nu drar vi grabbarna grus! Och så skämtade jag vidare om att jag självklart skulle med, så döpte jimmie om sig till Gotland snart!.. och hon ska med! Haha så nu är det bara att vänta och se! *dyker upp med väskorna "tjena grabbar hä hä"*

Jogging i gryningen (iallafall innan 12)

Jag hade sån förbaskad tur idag. Jag vaknade ungefär vid 11 och jag tog på min joggingskorna och sprang en runda i ekonomikum parken innan frukost. När jag kommer hem och har duschat står regnet som spön i backen plus att det blixtrar och åskar, satans tur jag hade som kom in innan jag blivit en kolbit. Hörde åskan påväg hem från turen. Det blev ett jävla oväder! Saknar gamla somrarna i Sverige:(

I <3 riskakor

Sitter och knaprar på min riskakor. Ett tag var jag påväg att springa ner till affärn och köpa godis men jag betsämde mig för att inte göra det. Mina nya visdoms ord: "Det som inte finns kan jag inte äta" wich means att det jag inte köper hem kan jag inte smaska i mig. Måste verkligen bli av med mitt socker-sug. Men jag är på rätt väg iallafall. Funderar på att ta bilder vecka för vecka lr nått för att se skillnaden steg för steg. Det är beach -09 som gäller för mig! Mitt mål är att vara fit sommaren 09! Och jag ska uppnå det! Den här gången är inte som alla andra. Den här gången vill jag verkligen! På riktigt. Jag känner att jag har disiplin på mig själv den här gången! Om jag inte är nöjd med min kropp nu, när ska jag då bli det? Inte om 40 år när allt bara hänger iallafall! Så nu har jag bestämt mig på allvar; mitt mål är att vara nöjd med min kropp, den ska vara i det skick den borde vara. Våra kroppar är inte gjorda för att ligga i en soffa och kolla på tv hela dagen eller ta bilen till jobbet och sitta still i 8 timmar!
My body is my temple. Jag ska behandla min kropp som den förtjänar att bli behandlad! Inget gift i form av godis, vittbröd etc. (okej -jag dricker och snusar.. men vattaheck, en sak i taget) Jag ska vara i topp trimm! Och nu när jag skrivit det i bloggen så alla kan se det, måste jag helt enkelt hålla det.

Trååk

Har lite tråkigt.. Eller jag är orolig för att jag bara ska ha tråkigt på semestern, bara sitta hemma i ettan själv.. Hoppas jag kommer iväg och gör ngt iaf. Önskar man hade lite mer cash så man bara kunde hoppa på ett plan och sticka utomlands en vecka!

the ring



Läskig bild från förra sommaren. Sandra tog kort när jag sitter och snyter mej.. Värsta the ring bilden!

Chicken á la king

Steker lite kyckling medans jag sitter här och skriver. Ska bli kyckling med bönsallad för att vara exakt. Är helt värdelös på att laga mat ibland (tro mej jag kan vara en mästare i le kitchen) men när jag egentligen inte orkar jaga mat men är tvungen så skiter jag bara i hur det blir. Orkar fan inte stå och hålla vakt vid stekpannan hela tiden. Oops! kycklingen hade visst bränt fast lite.. Därför är det skönt med mat man kan göra i ugn. Man kan ligga o kolla på tv i 20 min medans maten lagar sig själv. Jag vill bara understryka att jag kan om jag vill, men nu vill jag inte.. Tråkigt att bara laga mat till sig själv också. Dessutom så har jag bara en kokvrå och det är inte så jävla kul att laga mat när man inte har ngt utrymme att göra det på. Och i det här lilla ettan blir det stekos i hela lägenheten, man luktar kebabgrill när man går ut sen känns det som. Oj, måste kolla kycklingen igen..

Stolt över mig själv -inget godissug här inte!

Vaknade tidigt idag och det första jag gjorde var att kolla på malcom in the middle och sedan gick jag och köpte frukost. Var väldigt tomt i affären. But I'm not surpriced då det är söndag och vi bor i en studentstad -90% av stan är bakis idag.  Skit stolt över mig själv, inte ett dugg sugen på att proppa i mig massa godis och annat gift i kroppen! Nu blir det riskakor och frukt till snacks. Min fruktskål ser riktigt fin ut nu när det inte bara ligger ett litet surt äppelkart i botten.
 Åh! nu tittade solen fram igen! Funderar på om jag ska gå ner till svandammen och mata fåglarna (pensionär syssla) men hey, jag har semester vilket betyder bara vila, vila, vila! Eh.. glöm det förresten, hörde åskan nyss så nu drar jag ur min dator innan den blir en askhög!

ikea nästa

Måste fan få till att åka till IKEA så jag kan köpa mina jävla galgar så jag kan stryka och hänga in mina kläder! Känns som dom blir skitiga igen av att ligga framme..


4 Veckors helg

Kan inte fatta att jag inte behöver gå upp på måndag! Fy fan så in i helvete skönt! Nu  är det in i dimman som gäller, party all night long! Fast varför känns det som jag bara kommer att sitta o mögla i lägenheten?! Nej men ska bli så jävla skönt! Som 28 lördagar i sträck!
Ikväll blir det grillning hos Natta o Adde, blir nog lagom, skönt att bara sitta o snacka och dricka lite:)
Blir förmodligen lite bilder att ladda upp imorrn:)

blaumearken #2



Fan! Ser fortfarande helt misshandlad ut på armen, och det har gått 5 dar nu!

En dag kvar!

Kan inte fatta att det bara är en dag kvar och sen härliga, underbara, efterlängtade semestern!! Fy fan va najs! Imorgon blir det supa in semstern med tjejerna!
Min lön ska bara gå åt till att ha kul.. eller ja, hyra, räkningar, mat och SEN bara kul! Men nu ska jag (försöka) att inte impulsköpa massa kläder.. eller nja nått får jag köpa, men det mesta ska fan bara gå åt till att roa mej kungligt! (som en fattig kung)
Så typiskt att det ska regna när jag och syrran ska ut och springa! Jag var verkligen taggad men nu blev jag fan deppig av vädret! Fast lite kul är det att det regnar, för igår när Sandra och jag satt i slottsbacken så pekade sandra på ett moln och sa att det såg ut som en morot, bredvid "moroten" var det lite smetiga moln och då sa jag att det tyder på att det ska bli nederbörd imorgon! Så här har ni vädersierskan!
Usch.. sluta regna nu, jag vill jogga!

Fit for fight!

Ska verkligen försöka bli lite sundare nu, på allvar! Hittar alltid på ursäkter till att vara lite onyttig "bara för den här gången". Men no more! Jag ska bli hälsan personifierad! Jag ger mig inte förens jag har 10% kroppsfett och 90% muskler! (eller nja kanske inte så extremt, vill ju inte se ut som en belgian blue) Men jag vill fan se riktigt fit ut! Slimad och lagom med muskler!
Jag tror jag äntligen fått motivationen, eller jag har snarare äntligen insett att jag verkligen vill det! Förut har jag inte brytt mig så mycket men nu jävlar! Jag vill bli en riktig hurtbulle! Hello bönor och rödbetor good bye donken och chocklad! (iallafall den under 70%) Im in the zoone!


Blaumearken

två dagar efter blodprovet


Så nervös över provsvaren! Hoppas jag får bli blodgivare och att jag inte har någon skum blodsjukdom:S
Och om jag blir blodgivare är jag nervös över att jag kanske ska ligga i en fåtölj och tömmas på blod och svimma!

Run Forrest, Run!

Var ute på joggingtur med syrran igår. Fan vad stolt jag är över mig själv! Ska väl äntligen försöka komma igång med  konditionsträning. Man har ju flås som en pensionär. Det var verkligen skönt att känna när det vände, man är så slut så man blir pigg. Andra andetaget har jag fått lära mig att det heter(?). Jag har bara myror i benen för jag vill bara ut och springa igen! Sån otroligt skön känsla ju mer jag tänker på det! Jag har hittat min drog! Så stolt har jag aldrig varit över mig själv, och så vill jag fortsätta känna! Fy fan och piss i helvete vad jobbigt det var, men det är det lätt värt bara för att få den där känslan efteråt! Jag är kär! Nu hoppas jag kunna hålla i en bättre diet! Nu är det fan beach -09 som gäller!


Marriage is just leagal prostitution

Såg ett program om trafficing för ett tag sedan på SVT. Programet var filmat med en skakig kamera av privatpersoner, en dokumentär resa till platsen gud glömde i asien. Stället dem åkte till levde tydligen på prostution. Överallt såg man feta gubbar med en liten asiat på armen, ibland två. De följde bla. en man som var från england som hade bosatt sig där. Hans inställning var att det var såhär man skulle leva livet, det var underbart, genialt enligt honom, ja, han tyckte han gjorde både flickorna och sej själv en tjänst varje gång han köpte sex. Inte ett dugg konstigt. Han tar sig även friheten att bajsa ut orden "marriage is just leagal prostitution" ur munnen. Han såg inte skillnaden på det han gjorde och det gifta par gör varje dag. Sex för pengar. Jag kan inte ens formulera fram en ordentlig mening som uttrycker exakt vad jag tycker om den åsikten. Det där är bara något någon en gång sagt högt och alla torskar har börjat använda det som ett försvars argument eftersom de tycker det låter så jvla intelligent. Jag ville bara spotta honom i ansiktet -så tycker jag om hans sätt att leva och uttrycka sig. För det första; när började äktenskap enbart handla om sex och pengar? För den nyheten har jag faan missat isådant fall. Och i dagens samhälle är det fan inte vanligt med; man som jobbar och försörjer hemmafrun.
De pratar också med en kvinna som varit prostituerad (alla, ALLA flickor/kvinnor var det) sedan hon var flicka, det börjas tidigt, hon förklarar hur värdet på flickan sjunker med år och antal hon varit med. En oskuld är såklart värt mest. Men efter ett par år på marknaden är de unga kvinnorna värde ungefär 5 kronor.
Ibland skäms man över att vara en del av den här världen!

Dirrty Laundry

Hade sådan tur idag när jag tvättade. Tycker tiden aldrig räcker till på slutet när tvätten ska torka. Jag hade hängt in det mesta i torkrummet och var tog stressad att ta ner allt, även fast det inte var torrt,  för jag visste att det var en annan som skulle ha tvättstugan direkt efter mig. Så går jag ut och kollar på tavlan, då hade den som skulle tvättat plockat bort pluppen, så överlyckligt sätter jag dit mitt nummer istället och går och hänger upp den fuktiga tvätten igen.
Känner mig riktigt husmorlig idag, för medans jag tvättade bakade jag en morotskaka i svängarna. Visst, jag försöker hålla igen men morotskaka, damn it, det är verkligen min svaghet!
Men syrran och jag ska ta en jogging runda sen, så det kompenserar lite, känns nog lite bättre efter turen.

Lika inför lagen -my ass

Jag var och tvättade i morse och kom och tänka på en sak som irriterade mig som fan; Alla står vi lika inför lagen -my ass! Ett exempel: Paris hilton; hon kör rattfull/narkotika påverkad -går fri. Och när hon äntligen får straffet hon förtjänar (efter sjuttioelfte gången) grinar hon som om hon inte vet vad hon gjort för fel -thats life princess!! Efter en natt i orange kostym går hon såklart fri. För så skulle de gått för en annan svennebanan.. eller? Nej just det, vänta, alla står inte alls lika inför lagen! Så verkar inte läget vara i the US iallafall. Där verkar det vara mer den som inga pengar har han får gå med rumpan bar- filosofi. Fattig/rik vit/svart verkar vara uppdelningen som sker innan domaren slår med klubban.


Citatet

Ingrid och jag googlar bilder efter att vi kommit in på vilken av alla världens bilar man helst skulle vilja ha.
Jag pekar på en bild "typ en sån såg jag idag, den är inte snygg" Ingrid med eftertänksamhet i rösten "...dee..ser ut som en bil"



CITATET #2

När jag frågar Ingrid vad man säger att det heter när man tänker efter medans man säger något (som i texten ovan) kommer hon med förslaget "prata högt?"


Keep bleeding love

Skrev ett låångt inlägg nyss.. men det försvann såklart när jag skulle ladda upp!!! Men ingen fara.. jag skriver igen..
Idag lämnade jag blodprov, ska nämligen bli blodgivare! Jag slutade tidigt och kom på på vägen hem att jag faktiskt kunde slinka förbi ackis och få det avklarat, nu när det var öppet och allt. Gick nämligen dit i fredags då det tydligen var stängt. Jag klev in och gick fram till receptionen där jag fick information att läsa och papper att fylla i. Slog mig plötsligt att det skulle vara fruktansvärt förudmjukande att efter att ha läst informationen få lämna tillbaka formuläret efter att genom punkternas information förstå att man inte kunde bli blodgivare (det var punkter som "haft samlag för droger eller pengar, injetcerat(kan inte ens stava) hereoin eller annan drog...etc) Alla skulle ju undra just på vilken punkt det sprack. Men enligt formuläret såg det inte ut att vara något problem för mig att bli givare. Jag fyllde i formuläret och sa sedan till att jag var klar. En efter en blev de i fikarummet uppropade, men icke jag. Jag satt bara där och blev svettigare och svettigare och fortsatte kolla mot utgången jag bara ville kuta mot. Sköterskan lade oxå märke till att jag väntat länge och förstår att hon glömt säga till att jag skulle ta prov. great! Men när hon sagt till behövde jag inte vänta så länge till på att få hoppa upp i stolen. Skötaren är jättecool. Han var rolig och bara skön helt enkel. Han var motsatsen till en grinig busschafför if you know what I meen. Så han gjorde det hela lite enklare eftersom jag hann bli så nervig efter att ha väntat så länge. Han kikar på frågorna som jag fyllt i med mig och kontrolerar att det inte var några konstigheter(skämtandes hela tiden) Han förklade varför man måste vänta med att ge blod efter vissa grejer som tillexempel piercingar, resor och ny partner (även fast det bara är för en kväll så måste man vänta, eller en hel natt säger han skämtsamt och jag kniper med ögonen av skratt) Sen plockar han fram några rör (hjälp, alla dom?!) och förklarar klisterlapparna han sätter dit. Sen trycker han på pedalen som får stolen att lägga mig vågrätt. Han mäter blodtryck och puls och allt ser bra ut. Han letar på spriten (jag hittar ingen sprit, någon måste ha varit törstig) och duttar det i mitt armveck. Han frågar hur/varför jag kommit hit och jag förklarar att jag hörde på radion att det är blodbrist. Jag får berömm för att jag kommit dit (jag = stolt) Han frågar om jag tycker det är jobbigt med blodprov men jag svarar att jag bara tycker det är jobbigt att se att nålen sitter i armen. Vaccinations sprutor och vanliga sprutor har jag ingenting emot att kolla på när dom kör in i armen, men att tömma blod i armvecket är verkligen en helt annan sak (speciellt när jag misstänker att den nålen är betydligt fetare) just för att det är tunnare hud.. det är en led..(armbåge och knäskador är min värsta mardrömm -krossad och knä/armbåge förekommer allt för ofta i samma mening, de kan vridas åt fel håll, de är alltid dem man ofrivilligt tar emot sig med när man ramlar) Det känns bara dumt att låta det ske, just det ögonblicket man ser nålen sjunka ner i armen och nerverna skickar signalen till hjärnan att det gör ont. Men när nålen väl satt i armen och han började fylla på rören vågade jag ändå inte kolla ner på armen för jag ville inte bli avskräckt tills nästa gång (the real deal) om det såg för läskigt ut. Det gick hur som helst jätte bra och jag fick snart ett litet plåster i armvecket och blev ombedd att kika in i deras kylskåp och sitta ned en stund innan jag gick. Yeeii fika! Nu måste jag bara vänta på svaret (hjälp!)  innan jag går dit igen! Gulp!


aaah..!

Aah!  Sitter med en pava vin framför mig.. mumma! Börjar fan bli orolig för att det inte blir nå fest:( I wanna! Men men väntar fortfarande på Snusan iaf.. Hurry!

Say whaat?!

Fan va inne på camillas blogg nyss. Fan va hon är aktiv! Själv skriver jag typ en gång i månaden. Högst. Nej nu blir det fan bättring!
kiss kiss bye bye

dancing with my self

Sitter  hemma. Väntar på att sussi ska komma, vi ska förfesta och sen på fest. Börjar bli jävligt stressad!! Hatar att vara stressad när man ska ut! Man blir typ svettig och ur balans. Nu har jag typ fått "sura uppstötningar" som det heter, tror det är av stressen eller av syrrans chili calle.
write later. Måste fan lägga på en rem.

peace ,\\//,,,
            

RSS 2.0