Hos papi i Västerås

Sitter hemma igen efter att ha spenderat helgen hos pappsen i nya lägenheten med nya sambon i västerås. Har haft en kanon helg; ätit god mat, druckit gott vin och tagit mysiga promenader. Gillar redan Västerås mycket bättre än bro. Smidigare med bussen även fast det tar längre tid. Har bara varit i Västerås en gång tidigare.
     På fredagskvällen efter att vi installerat oss och gått en promenad gick vi ner på den lokala restaurangen och åt en bit mat, jag tog filé mignon, black and white och sköljde ner med ett glas rött, riktigt gott. Vi satt uppe och pratade till halv ett när vi kom hem.
På lördagen strosade vi ner på stan(gångavstånd till allt där de bor) och tog sedan en öl i skrapan (fy satan vad högt det var) och gick sedan hem och åt oxfilé direkt från slaktarn, mums! Satt och snackade tills midnatt, låg sedan och läste till klockan två(!) för jag kunde inte lägga ifrån mej boken! (män som hatar kvinnor) Har bara några sidor kvar på den nu, skit bra! På söndagen tog vi en tripp till björn ön och blev fachinerade av det mjuka gräset vid stranden. Är nog mycket mysigt på somrarna att bada där. Sen gick vi hem och åt och vid halv sju tiden gick vi ned till bussen. Får åka dit snart igen, dröjer alltid så länge mellan gångerna vi träffar pappa:(

Nej nu blir det nog tv och sedan sängen!


Sviiisscchhhh...!

Den här veckan har verkligen gått fort! (Tacka fan för det) Gud så skönt det ska bli med helg; jag och syrran ska till pappa i nya lägenheten och bara slöa, åker imorgon. Skulle kanske gått på kräftskiva med Jimmie, men det blir fler chanser! Har inte träffat pappa på evigheter så det blir kul.
        Nästa vecka ska jag änligen få börja övningsköra (fan måste fixa synundersökning oxå) riktigt skönt att äntligen sätta igång, nu är det dags! Kom att tänka på idag att det fan inte är långt kvar tills man fyller år! :S Har verkligen inte planerat att göra något speciellt. Skulle vara kul att ha jordens fest, men känns som att något sådan är dömt till att misslyckas! Men får se, nått blir det väl. Har ju inget kompisgäng kvar så det är tråkigt:( Nu har man bara spridda skurar med kompisar, saknar att ha ett riktigt gäng.
       Längtar tills 25:e september, vissa kanske förstår varför:)
Nej nu ska jag läsa min bok(män som hatar kvinnor) den har precis blivit jäkligt spännande! Borsta tänderna, läsa lite och sen sova. När jag vaknar är det fredag Woohooo! eller jag menar ieeew som camillas flanders hade sagt ;D


Tillbaka in i cirkeln..

Började jobba idag igen. FAN VA DE SUGER. Nu ska jag bara jobba för att tjäna pengar, ska hålla hårt i varenda krona jag tjänar så jag kan dra långt härifrån sen. Är jävligt trött på Uppsala känns det som. Skulle bara villa bo någon annanstans ett tag, utomlands eller i Sverige. Behöver verkligen lite miljöombyte. SUCK vad allt känns sugit just nu.

What?

Jag har tydligen gått ner 4 kilo. Undrar om det är fett eller muskler? Säkert muskler. Jag har inte brännt fett precis.. bara svultit en aning senaste veckorna. Men det borde vara mina muskler för förtvinat eftersom jag inte tränat på ett bra tag nu. Måste skaffa nytt gymkort. Undrar om jag ska fortsätta på nautilus eller prova nytt?

usch.. mår inge bra

Känner mig psykiskt svag idag. Har en liten ångestattack tror jag. Känner att jag behöver en radikal förändring i mitt liv annars blir jag galen. Känner mig helt menlös idag. Vill bara sitta och mögla här själv men samtidigt inte. Usch.. det här är ingen bra dag.


UppsalaReggaeFestival

Shit jag har så jävla mycket att skriva, men tror inte jag kommer orka skriva ner allt. Så jag kommer bara snabbsummera tors-lörd(barntillåten version). Jag klagade ju tidigare på att jag skulle följa med Sanna på reggae festivalen (gillar ju inte reggae), men dom orden ångrar jag bittert! För fan va kul jag har haft! Reggae är inte så dumt ändå! Jag trodde det bara skulle vara idioter där och skitdålig musik, men oj vad fel jag hade! Visst fanns det idioter, men det var bara kul. Jag är bara så glad att jag var där, det var så sjukt kul! Och äntligen fick jag min tre-dagars fylla! Mohaha! Sanna och jag har redan börjat planera för nästa år!

Dag1 Väderstatus: Regn. Sanna och hennes pappa kommer och hämtar upp mig och vi blir sedan skjutsade till ulleråkermacken där vi köper nödvändigheter (snus o cigg) och sedan knatar ner mot området. Vi sätter oss utanför under våra paraplyer och knäcker varsin cider, det börjar bra; En jävligt irriterande geting är på oss hela tiden och lyckas få mej att spilla ut halva cidern på filten och jag råkar slå Sanna i huvet när jag ska skaka av hennes paraply jag håller åt henne.
       Vi dricker ett par cider  var och gömmer sedan resten i stadsparken och går sedan in på området, vid ingången förklarar dom att man inte får ta med glas in på området så vi lämnar våra parfymer i en av ingångshyttarna. Väl inne kollar vi de olika stånden och går sedan till öltältet och köper varsin cider (sjukt dyrt var det; en 6a för 120 spänn! ingen happy hour här inte) vi dricker och snackar och går sedan för att kolla vad matstånden har att erbjuda (jag köper den första av 3 grillade majskolvar den helgen, så gott!) En kille kommer fram och på engelska (eller australienska, som han tydligen kom ifrån) frågar han hur gamla vi är, han är ganska packad men jävligt rolig. Sanna fattar inte vad han säger så jag får säga allt på svenska och knagglig engelska hela tiden. Han presenterar sig och jag vänder mej till sanna "han heter tony" han:"no no with a D -Donny" jag vänder mej till sanna "han heter tony"  Sanna "han heter Donny". Donny hänger med oss resten av dagen/kvällen. Vi kollar band vid stora scenen och framåt kvällen går vi till stadsparken där vi plockar fram våra cider och sitter ett tag. Vi följer sen med Donny till campingområdet för han ska träffa sin kompis, på parkeringen sitter två grabbar som frågar om vi har en cigg och det har vi så vi gör dom sällskap i bakluckan där dem bjuder på äcklig turkisphepper shots. Vi ser Donny en bit bort men nästa gång vi kollar dit är han borta. Vi går sedan med grabbarna mot området men dom gick så jäkla fort så var snart långt bakom. När vi sedan ska svänga av bron ner på gångvägen mot festivalen ser vi killarna 20 meter längre fram, fortfarande gåendes rakt fram (mot sunnesta).
         Gud, jag måste verkligen skriva snabbt innan jag hinner glömma allt (sinnerna var inte så skarpa under de här dagarna) 
 Vi kollar sista bandet och beger oss hemmåt. Sanna kommer på att vi måste hämta våra parfymer så vi går mot båsen istället för mot utgången på andra sidan stängslet varpå en gubbe kommer mot oss och viftar med armarna "nej nej ni går ut på andra sidan" vi försöker förklara att vi lämnat våra parfymer i ett utav båsen och skulle få hämta ut dem när vi gick hem medans han försöker få oss att förstå att man inte går ut här. Ville bara putta ner gubben i leran  och gå in i båset själv. Han säger att parfymerna ligger under bordet (där alla andra hade kastat sina grejer dom inte fick ta med in) Vi säger åter igen att vi inte gjorde de utan fick ställa parfymerna med en lapp i ett utav båsen. Gubben fattar ingenting.
             Vi snackar med en yngre kille och förklarar situtionen och att parfymerna ligger i bås #4, killen fattar men verkar misstänksam mot oss (dom betedde sej som att vi var helt dumma i huvet!) och börjar kolla i alla andra bås UTOM nummer 4(han stod dessutom vid bås 4 när vi snackade med han), vi står där som två frågetecken. En tredje karl som betraktat spektaklet vid sidan av sticker in huvet i bås 4 och trolleri trollera plockar fram parfymerna precis som vi sa. Vi tackar och går.
             Dag2, Väderstatus: Uppehåll med liite sol, Första tanken; Vart är jag?; Jag måste varit fullare eller tröttare än jag trott för nästa morgon sov jag mej igenom byggarnas buller. Vi äter frukost och går först till systemet och sedan till stadsparkens brygga där vi sätter oss för att dricka våra nyinhandlade cider. Gömmer som vanligt de sista burkarna i några buskar och går sedan in på festivalområdet. Vi breder ut våran filt vid stora scenen och kollar bandet. När vi tittat klart går vi vidare. Vid tältscenen ser vi ingen mindre än Donny! Vi hälsar och han ser glad och överraskad ut. Vi frågar vart han tog vägen igår och han påstår att han frågade om vi skulle med men sket i honom. "I was so pissed of you guys for ditching me last night!" han hänger med oss även denna kväll. Halv elva/tolv? är det dax att ställa sej vid stora scenen och vänta på SEAN PAUL! Skiiiit bra var han!! Den här kvällen stannar vi kvar tills de stänger vid 3 tiden. Vi kollar papa D i tältscenen och dricker cider. Påväg hem får vi (påtvingat) sällskap av två killar. Den Sanna gick och pratade med kunde svenska och var riktigt trevlig.
             Men han jag gick med var sjukt dryg, snackade skit skum engelska och desstuom hängde han på mej med ena armen över mina axlar HELA vägen hem. Han var rolig ibland men det övervägde inte hur på och dryg han var. När våra vägar skilldes åt ville han "prata med mej" och vi ställde oss några meter från sanna och den andra killen(jag vill bara gå hem och lägga mej och är inte ett dugg intresserad av dej). Han frågar om jag har pojkvän "ja" ljuger jag och hittar på att vi varit tillsammans sedan 6 månader tillbaka. Han tycker inte sex månader är speciellt länge och börjar fråga mig om jag tycker om honom och hur mycket (tillräckligt mkt för att vara tillsammans med honom dumbass!) han pratar lågt med jobbig röst och är tydligt påverkad av något, vill inte veta vad. Sedan vill han ha mitt nummer men jag säger att jag inte ger ut nummer och att min låtsas pojkvän nog inte skulle gilla om jag gav honom mitt nummer.
         Han fortsätter tjata och ställa korkade frågor så då orkar jag inte mer utan avbryter honom mitt i en mening och säger att nu ska jag gå hem och lägga mej. 
            Dag3: Väderstatus: uppehåll/regn; första tanken; Yes! lördag, inget byggbrumm! Känns som det är lite skillnad på detaljerna från dag ett och 2,3, men jag börjar glömma de fina detaljerna. Sanna får protestera så får jag lägga in i efterhand om jag glömt någon viktig detalj. Denna dag sätter vi oss vid stadsparkens damm och korkar upp (eller ja, skruvar upp eftersom vi byt ut flaska mot pet-flaska) en pava vin och avnjuter den medans vi läser igenom programet. Till våran besvikelse hade vi missat skate- och graffiti tävlingarna. Efter en stund ringer Jimmie(som jag skulle möta för att få tillbaka mina pengar) och vi möter honom vid svandammen. Han nickar åt en tant som står bakom oss "kolla på na, hon har fan stått sådär i tio minuter"
           Vi kollar på tanten som står med huvudet på sidan och ler ett skumt leende medans hon verkar kolla upp i trädet vid dammen utan att röra en min. Vi står och snackar lite och jag får mina pengar, en hundring extra "bara för att du är så snygg" med en blinkning. Jag kramar Jimmie hej då och vi går(tanten står kvar).
              Vi knatar in på festivalen och Donny ringer och säger att han möter oss, det gjorde han inte så vi sätter oss vid scenen. Sanna bytte nummer med killen från gårdagen, han ringer(5-6ggr) , sanna svarar inte och resten av dagen kollar vi oss över axlarna hela tiden livrädda över att träffa på killarna igen. Sen börjar Sanna bli lite hungrig så vi går till matstånden och hon köper jamaicanskmat som hon (och jag) äter utav efter att ha slagit oss ned utanför tältscenen.          
                 Efter ett samtal och några sms scenare dyker Donny upp, Sanna påpekar "bara två timmar försenad" (efteråt får jag veta att han varit lite..eh.. ur fas så han börjat gått åt fel håll när han skulle möta oss) Det småregnar lite och Donny tycker jag ser ut som en pimp i mitt leopardfärgade paraply. Vi köper varsin öl och sitter och snackar en stund. Sanna kollar på klockan och konstaterar att det är dags att ställa sig vid stora scenen och invänta beenie man. Sagt och gjort. Beenie man var riktigt bra. Mot slutet är Donny och jag trötta i benen så bestämmer med Sanna att vi möter henne vid majsståndet när han spelat klart, och vi sätter oss på en bänk och väntar. När vi ser att folket börjar gå därifrån börjar vi gå mot majsen.
                 En man har klivit upp på scen och han pratar om hur polisen förnedrade artisterna den föregående natten (Sean paul satt hos polisen resten av natten efter sin spelning) "vi blev förnedrade, våra familjer blev förnedrade.." pratade karln på. Vid ett par buskar står två äldre gentlemens och pissar varpå den ene vänder som om med gylfen nere och näven i luften skrikandes "JA! NI BLEV FÖRNEDRADE!"
        Vid majsen möter Donny sina kompisar han åkte dit med som undrar vart fan han hållt hus. Sanna dyker upp efter en stund och vi tar kort på skylten majs-personalen ställt upp "stängt, vi är och dricker öl". Vi gör detsamma och går mot öltältet. Det är smockfullt med folk, tillochmed utanför eftersom tältet inte är tillräckligt stort. Sanna drar upp en hundring "håll min väska" och beger sig in i folkmassan med armbågarna före. Efter ett tag kommer hon tillbaka och jag frågar vad som hänt eftersom hon var nerstänkt med öl varpå en upprörd/förbannad Sanna svarar "VAD SOM HÄNT?! DET ÄR JU FOLKSTORM DÄR INNE!!" 
            Vi rör oss mot tältscenen där massive B spelar. Efter att haft några vilt hoppande killar framför oss börjar vi röra oss framåt för att undvika att få en armbåge i ögat och efter ett tag står vi lääängst fram. Status. En kille hoppar fram och tillbaka och snackar i en mick (Donny "did you nothise he was checking you out?") medans en annan står bakom och styr musiken. Jag har Donny bakom mig så jag slipper killar som tar för sig. Men Sanna kommer inte undan (men det ville hon nog inte heller:)) och hinner få en del ragg på sig, något annat hon hinner få på sig är en halvliter vin en kille spiller över hela henne efter ett försök att bjuda henne. Under helgen har Sanna fått ett nytt nickname; Negermagneten, som hon lever upp till. Hon gör det tydligt för oss att killen som är på henne just då är dryg och jag försöker lägga armen om henne i ett desperat försök att skärma av mellan henne och den dryga killen.
              Men han ger sig inte i första taget så när det är dags att lämna scenen kastar sig Sanna mot Donny "spela min pojkvän" och går ut med honom från tältet varpå killen börjar ragga på mig istället (snacka om 5 i 3 ragg) han tycker att vi borde ses igen(eftersom vi fått sån jävla bra kontakt eller?) jag "u dont ever know me" han pratar snabbt och jag orkar inte hänga med i vad han säger, något i sitl med att vi borde ses igen eller att jag borde följa med honom, fattade ingenting så (once again) avbryter jag mitt i en mening "I dont understand what youre saying, and i have to go now" och tar snabba steg mot Donny och Sanna innan han hinner öppna munnen igen. Klockan är efter tre och vi börjar knata hemmåt. När vi går förbi minigolfbanan utbrister Donny "who the fuck plays minigolf 3 in the morning?!" vi kollar dit och mycket riktigt står folk där och puttar.


The end! (äntligen)

Planering inför nästa år redan på G!

Sömnbrist

Det måste vara ett skämt, halv åtta vaknade jag imorse av att snickarna sätter igång med den där jävla borren eller vad fan det är igen(dem stamrenoverar huset jag bor i) Jag funderade en stund på att gå över till syrran och somna om där alternativt ta bussen ut till mamma och ola i rasbo och gå och lägga mig. Men jag insåg att det inte var värt det och slog på tv:n istället. Jag försökte med öronproppar vid nio rasten (kan deras borr schema utantill) men jag var alldeles för förbannad för att kunna somna om. Måste verkligen ta en powernap snart för imorgon blir det köa till facking reagge festivalen (vill inte gå, hatar reagge, men följer bara med för att en gammal kompis ska slippa gå själv) på lördagen hoppas jag kunna smita iväg för att följa med på eldfestivalen i österby, tycker det låter kul. Min plan är att hitta ett schysst gäng vi kan infiltrera oss med och sedan överge min (förhoppningsvis något berusade och därmed överseende) kompis.
             Förresten så har jag bokat in handledarkurs för mig och mamma, nu är det dax att ta det där jävla körkortet! Men jag är ju så dålig på att ta tag i saker. Jag har bestämt mig för att det är dags att ändra på den saken;
Blodgivare [X]
Tatuering [ \ ]
Handledarkurs + synundersökning [ \ ]
Körkort [   ]
Snacka lån på banken [   ]
USA resa [   ]

Invigd!

Nu har jag officiellt blivit blodgivare! Igår var jag och lämnade blod första gången! Var jävligt nervös men det gick bra, personalen är sjukt trevlig. Först gick jag och syrran ner på stan och mötte mamma för en bit mat. Det var dyrt och inte värt det! Får jag bara pausa och meddela att jag klockan ÅTTA i morse varknade av den där helvetes maskinen som typ borrar 124356543 tusen hål (låter det som) och brummar så in i helvete!! Det låter som om någon har ett fotbad på i lägenheten ovanför! Jag får typ blåmärken i tinningarna av mitt höga blodtryck för jag har bara lust att gå upp och strypa den jäveln med sladden till den där vidriga maskinen!! I need snus
Åter till ämnet.. Jag fick lägga mig ner på en utav britsarna, så sa hon något om att man tar prov varje gång så jag var beredd på att hon skulle ta sådana där rör först. Men när jag tittade satt det en sån där slang där fullt igång med att ta blod (hey! come back here!) Och vilken nål sen, menar inte att skrämma folk, men det borde heta sugrör och inte nål! Jag har sett virknålar som är smalare, huvaligen! Sen vill jag skryta med att jag har ett sk. Hb-värde på 138 (typ järn i kroppen) vilket vanligtvis ligger på 120-127 för tjejer. Mohahaha! Sköteskan sa att det var "ett kanonvärde, nästan för bra för att vara sant" Jag: "weeii" (and its all gone now)

Lush<3



Köpte parfym från lush här om dan.
Doftar såååå underbart! Vill bara äta upp den!!

Dagarna går föör fort! :(

Har glömt bort att skriva av mig de senaste dagarna! Men det har inte hänt allt för mycket. Just chillin'. Men jag tror inte jag nämnt att jag var ut och åkte racerbåt på... torsdagen? nej tisdagen var det! Riktigt super kul o härligt och coolt:D Fan vad veckan har gått fort! För fort! Vill inte tänka tanken på att börja jobba igen! Fy fan! :(
Men ikväll ska vi ha kul iallafall! Dricka bort alla tankar om jobb! Sussi+alexis och jag ska ut. Vi har inte bestämt vart, men utgång blir det! Sussi skulle nog komma hit först så vi kan förfesta lite. Vi bestämde (skämtsamt) förra veckan att vi fan måste ligga snart, få oss ett skjut (ja, inte med varann). Baksidan med att vara singel är att det blir en del solon if you know what i mean Så ikväll har jag radarn på! Ungkarlar in uppsala, watch out! Nej nu blir det grillad kyckling framför tv:n
FACK! Kom precis på att jag ska lämna blod på måndag! Inget ligga för min del! :(

RSS 2.0