dream dream dream

Jag har nyligen blivit ett stort fan av "It's always sunny in philadelphia" sjukt-jävla-kul serie! Alla borde youtuba!

Igår kom jag hem och möttes av Sandra i trappan "vill du codda hos micke?" (Precis hemkommen efter att ha sovit 2 timmar, gått upp 04.15 och jobbat till fyra) Men man är inte den som är den när det är codd på menyn.
Mitt svar blev "a det ska vi". Vi klädde på oss, kastade (litterly) i oss maten och kutade till bussen (vi gick ut när det gick från hållplatsen inna, damn you köksklocka!) Som alltid när man för en gångs skull inte kommer i tid gör bussen det. Jag blev skit sur. Efter att ha stått och övervägt alternativen i tjugo minuter gick vi tillbaka med argumenten "jag är ändå för tjurig för att det ska bli kul". Hemma sätter vi oss i köket, tittar på klockan "ska vi?" Klädde på oss igen, kutade till bussen, KOM MED bussen, skickar sms till Micke 'hämta oss vid gränby.' svar från micke 'skämtar ni?' (efter x antal "vi kommer" vi kommer inte"-sms). Gränby, cola och kinderägg och tablettask.

Codd hos Micke (aka måns; vi döper om våra killkompisar till namn som passar bättre, Sandra blir fortfarande förvirrad om jag kallar johan 'johan' och inte markus).
Vi har redan tagit med oss tandborste utan att förvarna Måns om våran planerade övernattning. Tre i hans 120 säng.. finns det hjärterum..(och en takfläkt) finns det stjärterum. Stackars måns skulle göra prov dagen efter och vi höll honom vaken till tjugo i två, tills jag, efter att börjat bli riktigt trött, fällde kommentaren "nu är jag trött för jag börjar bli irriterad när ni pratar".

Dagen efter ringde måns iphone som låg på nattuksbordet och inte förens senare på dagen fick jag reda på att jag inte drömt när jag tagit tag i den och hållit i vad som verkade vara ett klent förstök att få micke att ta den och stänga av den.


Nu till min dröm; Det var den underbaraste dröm jag haft! (Förutom en och annan het älskog med valfri kändis hunk) Det var verkligen "sväva på moln" dröm! Den var fluffig och glittrig och regnbågsfärgad!
Jag hade vunnit tre hästar i något sort lotteri, det var "vanliga" hästar, typ ponnys fast dom såg ut som "my little pony" hästar, som om dom var färgade. Dom var färgglada med regnbågsfärgade, långa manar! Jag var så lycklig! Och jag red på dom över regnbågen ungefär.. SEN till andra delen av min dröm (där skador codd för med sig blir tydliga) Jag var i ett hus, nere i källaren, jag och sandra hade stått och dreglat över ett nytt vapen som hade 25% mer plats för ammunition än dom gamla.. jag skjuter med det i källaren på några stort rör med gas i och efter ett par träffar så börjar det brinna i gasen (som var min plan) jag trodde bara att det skulle brinna i luften eftersom det var betongväggar, men tillslut stod hela huset i brand (höghus) och då insåg jag mitt misstag.... SLUT

Snacka om hjärntvättad av tv-spel.. (jag har väl berättat om min förra dröm när vi coddade hos micke? våldtagen, nerslagen och huggen med kniv i magen? vaknade och kände efter stygn, detta efter att micke gjort oss tokiga på att kniva oss bakifrån på codd) plötsligt förstår jag alla argument om hur det påverkar dagens ungdommar..

Gott nytt år

..Så här i efterhand får man väl tillägga. Har (som vanligt) varit lite seg med att uppdatera bloggen. Men det är nog ingen panik för de ynka läsarna som hittar hit. Annat vore det om blondin-bella plötsligt slutade skriva om sina café besök.

Jag har senaste tiden varit bosatt under min gode vän N's tak då hennes bättre hälft A är uppe och dricker öl i Åre. Så senaste nätterna har jag vaknat av att "min mobil ringer" när det visat sig vara N själv som klickat på den gröna luren för att bryskt väcka mig ur min slummer för att väsa "kan du kolla under sängen" alternativt "jag tror det är någon på nedervåningen". A, jag känner med dig.

Hade ett par inbjudningar öppet för nyår men ville ha alla dörrar öppna, så det var i sista minuten vi tackade ja till en inbjudan till 18-års fest i enk. Första timmen var det "när-får-vi-gå-hem" stämmning. Men det slutade med att vi satt kvar tills dom började städa. 90-or är inte så tokiga trots allt. En goding jag snackade med (och hånglade upp i garderoben) hörde på något vänster fel "va? är du gravid?" Jag tog såklart tillfället i akt "Ja, det är jag, N kan jag få lite mer champagne?" Han reagerade inte, men när han frågade vem som var pappan och jag svarade "vet inte, det står mellan 4 personer" satte han nästan ölen i vrångstrupen. 
Och jag lade armen om honom och ropade "N jag har hittat en pappa åt mitt barn!" Ett par repliker senare erkände jag att det inte fanns någon bulle i ugnen. Men killen var klockren och resten av kvällen var jargongen "J ska bli pappa!" (vilket resulterade i en förbannad syster som ville hälla öl på mig) 

N garvade ända tills dagen efter av att jag tog av en kille slipsen och satte den runt pannan istället. 

Alla blev imponerade av att vi drog fram varsin cigarr vid tolvslaget, N skalade halva cigarren när hon skulle stoppa ner den i "fodralet" igen.

Snälla O skjutsade senare hem oss, så underbart att vakna "hemma".


Nyår kan sammanfattas som awesome!



RSS 2.0