Morgonstund har grönt i mun?

Kom hem strax efter halv sex imorse efter jobbet. Var skit hungrig så jag tänkte jag skulle äta upp mitt tunnbröd jag köpt. Brer och äter snabbt ståendes vid bordet, njuter av måltiden. Ska ta en ny skiva, av en händelse kollar jag på påsen "bäst före 14/08" ser den sista skivan ligga där med gröna fläckar som ett hån! Kände hur det vände sig i magen, gick och spolade käften i vattenkranen ett par minuter.
Några timmar senare sitter jag här med ont i magen. Aldrig mer tunnbröd!

Thank God its thuseday

Lite osäker på stavningen av "tisdag" men jag tror de flesta kanske begriper ändå.
Jobbade igår, gick kanon förutom att jag var lika seg som knäck i huvudet! Mamma väckte mig vid tio, syrran skulle komma ut och plocka bär så om jag ville övningsköra kunde jag få köra in och hämta henne. Kände mig lite tveksam till min förmåga att köra i och med mina få timmars sömn. Men efter frukost hade jag samlat mig lite och det bar iväg till stan. Tyvärr regnade det rejält ett par gånger, det var otäckt! "Fortare!!" betydde att mamma skulle vrida på så vidrutetorkarna gick snabbare.
     Jag hade flyt och behövde inte stanna vid några rödljusen. Vi hämtade upp syrran sen var det raka vägen hem igen. Det var intressant att bli ledsagad av en annan än mamma, syrran kan vara ganska bestämd. "Gasen i botten" fick jag höra ett par gånger mamma brukar mest uppmana mig att bromsa. Efteråt blev jag glad för jag tycker verkligen det går framåt i min "träning". Förut fick jag alltid panik i korsningar (speciellt om det stod någon bakom) och fick gubbstopp(feminist, javisst!) Men nu glider jag iväg efter stop!
Tänkte träna idag, måste vänta tills pappa och lotta kommer hem så jag kan få vägbeskrivning och cykel! Hoppas nautilus är någorlunda bra här iallafall. Nöjd sålänge det inte ser ut som på centralbadet. Boländerna är en dröm att gymma i!

Nej nu måste jag dra upp rullgardinerna innan grannarna tror det bor en vampyr här!

Torsdag?

Har noll koll på dagar nu när jag jobbat natt. Lite förvirrande, ganska skönt.
Har sovit hos pappa nu, underbart för jag spar in ca en timme i restid. Pappa skulle dessutom köra mig till jobbet idag så jag skulle slippa passa busstider, vilken farsa man har!
Usch, igår googlade jag tandköttsinflammation och jag tror jag har det. Luktar (och smakar) APA i munnen på ett visst ställe. Mår illa när jag kommer åt där. Men varken Natta eller Sandra verkar ha det lika illa som jag. Grejen: Jag, Sandra och Natta, alla tre har under sommaren haft ömmande munnar och blödande tandkött när vi borstat tänderna, skumt?! Natta är övertygad om att det är svininfluensan.

MFOAO (det kan ni luska på vad det betyder)

Lär dig älska..


..Telefonsvarare





Detta, för många, hatobjekt har jag faktiskt börjat uppskatta. Man vet vad personen man missade samtalet ifrån ville, och ibland räcker det med att skicka ett sms som svar. Jag ligger och sover, person ringer, när jag vaknar vet jag vad den ville utan att behöva vänta på att den personen svarar, den svarar inte, den försöker ringa upp igen, jag kan inte svara den här gången etc.



Les Grossman

Veckans Lär dig älska:



Les Grossman

han skulle spana lite sa han







Buhu! Saknar min telefon som är inlämnad på lagning! Typiskt mig att få ett jävla måndags-exemplar! Hela historien:
Min mobil slutar funka, går med den till tele2 butiken i forumgallerian, datorn "krånglade" så efter en halvtimme gav jag upp med upplysning från tele2-killen "det är en sony ericsson, du kan lämna in den vart som helst". Tar min trasiga mobil och går vidare till  the phone house, går fram till killen i kassan, drar historien om killen i tele2 butiken, blir avbruten tre gånger av att killen "tele2 har inga butiker" jag garvar och säger "ursäkta, tele2 BÅSET i forumgallerian" killen ger sig inte "tele2 har inga butiker" (idioten idiotförklarar) Jag kväver impulsen att SLÅ IN informationen och fortsätter historien med mobilen. Mitt ansträngande var helt lönlöst då jag inte tagit med mig kvittot, högt blodtryck i onödan. Mamma och jag på gränby, nu med kvitto. Jag går in på expert. Tjejen i informationen (hur trevlig som helst, det kallar jag service än en annan bessewisser som idiotförklarar en) upplyser mig om att man INTE kan lämna in telefonen vart som helst för det kostar dem pengar som dem inte får tillbaka. Vill stanna här och poäntera att 1) Mannen i tete2butiken (som tydligen bara är en hägring endast jag + sandra kan se) ger fel information 2) Killen i the phone house butiken är helt ute och cyklar + otrevlig 3) Kvinnan på expert ger mig rätt information, supertrevlig, skriver ut en karta till ett ställe man kan lämna in telefonen direkt, erbjuder sig att ringa tele2 för mer information. 2-0 till Tjejerna. Slutsats: Karlar helt inkompetenta.  
Mamma fick sms från butiken vi lämnade in den på idag "måste skickas vidare, tar x antal veckor" typiskt. Varför ska det alltid hända mig? Antagligen av samma anledning varför jag alltid får en öl i knät. Spillandet har avancerat och nu får jag även kaffe i knät.
Antal öl i knät denna sommar: 4
Antal kaffe i knät denna sommar: 3
(Obs! riktig statetsik och inget påhitt) 
Tex, ställen jag fått kaffe i knät (då pratar vi inte spill utan ett fullt glas/kopp/mugg) 1) mijas soffa 2) enköpings golf restaurang 3) max hamburge-restaurang

Nu blir det sussa, har en stor dag framför mig. Natti natt


 

Woho!

Nu är det många bollar i rullning, började introdution på ett jobb igår och ska provjobba imorgon på ett annat jobb!
Har sökt typ 10 andra jobb idag med, kollar mejlen hela tiden med fjärilar i magen! Love this! Ams -screw you!
(Passa på att vara glad medans man kan!)

voj voj

Har sökt massa jobb idag, känner mig som ungen med löss i sandlådan som ingen vill leka med.
Måste kolla mina betyg och läsa upp dom, en riktig nagel i ögat, blir kallsvettig varje gång jag tänker på det. Det skulle vara kul att plugga lite, men jag och ta tag i saker...
Ska kolla mer detaljer imorgon! Bed time!


just one more thing...

Att spotifya:
(Film låtar och random)
Baby its you - Smith
Full moon- The Black Ghosts
Truth ore dare - N.E.R.D.
Crawl - Kings of Leon
Trumpets - Flipsyde
Down in Mexico - The Coasters
Eyes on fire - Blue Foundation
Knights of Cydonia - Muse
Supremassive black hole - Muse
Lets stick together - Bryan Ferry
Life is a highway - Rascal Flatts
Lost - Coldplay
Ready to die - Andrew W.K.


honey, I'm home!

Det var sjukt länge sen jag var här inne och klottrade. Så mycket jag skulle vilja skrivit ner under sommaren (sånt man aldrig vill glömma - har haft grymt kul) men jag får nog komma över att det är för sent för det nu. Buhu!
Anledningen till att jag är här och sniffar igen beror mest på att jag började skriva status på facebook, men den blev löjligt lång så jag dammar av min blogg igen. Åter till drömmen; (måste printa ner den, drömmar har en tendens att försvinna ur minnet snabbt och för evigt) Jag drömde en massa knäppt innan (ni vet, man vet precis men kan inte sätta ord på det så det låter vettigt för någon annans öron) men den tydliga händelsen var att jag var utanför mormor och morfars hus (drömmer ganska ofta om deras hus(spenderade många månader där som barn), tyvärr inkluderar dom drömmarna ofta att jag dör) alltså, mormor och morfars hus. Fast det såg inte riktigt ut som vanligt. Jag visste att jag var där men miljön stämde inte överrens med verkligheten. I horisonten ser jag fem tornados och jag tänker ungefär "helvete, det här kan inte hända i Sverige" ännu mer svordommar när jag ser tornadosarna gå ihop till en enda mega-superstor tornado och ja- den kom såklart mot mig i hög fart. Jag springer mot mormor och morfars hus eftersom dom har källare (egentligen har dom ingen) där min morbror som numera bor där kommer utspringandes och jag hoppas att alla andra oxå hinner ta skydd (känsla av att jag lämnat kvar någon). Vaknar ur min dröm av att en dörr öppnas och jag tänkte "fan va skönt att jag blev väckt av något" .  


RSS 2.0