T-t-tisdag!

Sitter på jobbet, har gått bra idag förutom att jag var trött vid lunchtid! Inte konstigt när man vaknar 3 av att en råtta kilar över golvet.. Längtar tills ultra-ljuds-grej-som-håller-råttorna-borta kommer! Eftersom jag börjar sju imrogon med blir det västerås ikväll så jag hinner sova ordentligt, börjar om tolv timmar igen! Tors-fredag blir det natt det är najs:) Nu ska jag värma upp thé vatten! Peace! (ps. inte snusat på hela dan)

Tjalla la!

Sitter nu på jobbet med ett glas thé bredvid mig och myser! Slutar klockan två sen är jag ledig imorgon och jobbar sedan tisdag-onsdag dag, torsdag- fredag natt sen är jag ledig 9 dagar tills nästa pass. Ah! Funderar på om jag ska söka något extra jobb så jag har något att göra när jag inte jobbar här! Skulle vara perfekt om jag hittade något extra och bara spara de pengar jag får därifrån!

Har inget att skriva mer egentligen. Var ute förra och denna helg, men det kan jag redovisa vid ett senare tillfälle, hade svin kul iaf!

Take care!

sol i mig!

Dagen var tack och lov underbar jämnfört med gårdagens mardröm! Vaknade långsamt och tidigt idag och det kändes jätte skumt, somnade så sent och vaknade ändå så tidgt, går inte att beskriva men jätteskum känsla, fick det förut, känns som man sakta kommer tillbaka och blir medveten om kroppen igen, som om man varit ute och svävat:)
Vaknade och telepati med natta igen när jag loggade in på msn och hon skrev "fan skulle precis säga åt dig att logga in!" Åkte till Natta som hämtade upp mig, åkte till maxi och köpte grönsaker och dipp, tjockade oss i soffan och kollade på ztv och svenska hollywood fruar - ny favort!
Hon körde mig sedan till Sanna, jag kollade på bebismage och åt fiskbullar! Busade med Laban och snackade skit sen åkte jag hem igen! Dagen har gått undan.. yay! Fredag fyller jag år BIG YAY!  och Camilla med förstås! Grattis till oss (hoppas vi inte grinar i år med)
Kort och gott; har haft en skit bra dag! Tack och lov!
Imorgon blir det Uppsala och kanske ett besök hos mammas salong för att fixa kaluffsen.
Peace!

surt sa räven

En sån otroligt dålig dag jag haft!! VIll bara gräva nerhuvet i kudden och låtsas att det varit en dålig dröm!
Det har inte hänt något speciellt(kanske det som är grejen) Men jag har bara varit så förbannat nerstämd, velat sätta mig i ett hörn och grinat, allt har känts så tungt och meningslöst. Kan det inte finnas ett icke-tillstånd man får vara i? Som att sova vaken. Inte känna något, bara vara deletad i skallen och det enda man vet är att prata och röra sig.
Bara radera allt i huvudet och alla känslor. Den här dagen har känts så hopplös, jag vet inte vad nästa steg är. Varför var just denna dag så värdelös?! Jag vill lösas upp och koppla bort allt!
Har en känsla över obekvämhet och olust. Vill sjunka in i en dvala och ligga tyngdlös i ingenstans!
Vill ärligt talat bara spy på denna dagen, känner jag såhär imorgon vet jag inte vad jag ska ta mig till. Var ute och cyklade fast det var inte alls mysgt, som jag brukar tyckta. Jag ville bara grina och cykla hem..! Jag vill göra alla medvetna om att jag hatar dom, jag vill vara hatad! Normalt? Nej jag tror inte det! SKulle lägga mig och grina om jag kunde, men inga tårar kommer! Viill inte ens gå och lägga mig, allt väcker en olust i mig..!! Måste man känna så här emellanåt för att vara glad och lycklig? Allt kan inte vara guld och gröna skogar jämnt, men måste allt kännas som ett rent helvete ibland?
Idag när jag cyklade kände jag att jag var den mest ensammaste människa på hela jorden! Jag har alltid trivs att vara ensam och var den där ungen på dagis som satt och lekte själv i ett hörn. Men det är skillnad på att vara ensam bland folk och ensam med folk.
Hoppas det inte smittar av sig, mina tråkigheter.
Fy fan hatar att vara neggo men idag var ingen bra dag. Ska jag orka sova och vakna och hoppas på en bra dag imorgon?

Västerås

Sitter hos pappa i Västerås, kom hit vid halv sju tiden. Det tog 2 och en halv timme att ta mig hit! Vaknade sent och insåg att jag var ensam hemma, huvudvärk och allt. Tyckte inte att det fanns någon mening att vara kvar, så jag packade en väska och satte mig på bussen till Uppsala. Matchade in 804:an mot västerås. I enköping, tänker att vad skönt att snart vara framme. Bussen släpper av folk, svänger tillbaka samma väg den kom, reagerar inte först eftersom den börjat åka massa konstiga vägar från enköping men tar för säkerhetens skull fram tidtabellen och upptäcker till min fasa att bussen jag sitter på inte finns med i tabellen "uppsala-västerås" kollar upp och ser att bussen är påväg till bussgaraget! Reser mig när bussen stannat och en förvånad busschafför kollar upp "jag glömde kliva av" är det enda jag kommer på att säga. "Sov du?" Frågade han, tacksam över en anledning till att "glömma" kliva av bussen svarar jag snabbt "ja..!"  och rycker på axlarna. Får kliva av bussen och hoppades att ingen såg mig. Går upp mot stationen och går in på kiosken, 45 spänn för dricka och en snickers!! Var inte i mina sinnes fulla bruk efter förödmjukelsen och betalar det hutlösa priset, utanför inser jag vilken sinnessjuk summa jag lagt ut på skräp! Hade jag varit mig själv hade jag kastat tillbaka grejerna i hyllan och gett kioskägaren fingret! Måste jag tillägga att jag dessutom hade ett migrän-anfall comming?
Alla som känner mig vet hur.. snål jag kan vara (skulle vilja säga sparsam) Har jag köpt någonting ska jag få ut vart enda öre av det! En anledning till varför jag äter upp varenda smula på tallriken av det äckligaste jag ätit bara för att det kostade över 50-lappen. Ett exempel; i somras gick Ingrid och jag och köpte kul-glass. Av någon anledning skulle jag vara lite "wild and crazy" och prova en ny sort och inte samma säkra kort jag alltid tar. Det blev körsbär och pecannöt-kola(min favorit). Körsbärsglassen var det vidrigaste jag smakat! Förstår inte hur man kan kalla det glass, som ska vara en njutning, det var ren tortyr och ett hån mot både körsbär och glass och allt gott!! Som att hälla ut olja i haven!
"men peta bara bort den" sa Ingrid. "Nej! den här har jag betalat för" gläfste jag och gluffsade ursinnigt i mig smörjan. När jag väl kom ner till min favorit mådde jag illa, men det var bara att fortsätta att "njuta" och jag förbannade mig själv för mitt våghalsiga infall.

Hmpr.. men nu sitter jag här i Västerås efter mycket om och men.
MFOAO




Att spotifya: Familjen - det snurrar i min skalle
Lady gaga - papparazzi

sol ute sol inne, sol i kropp sol i sinne

Regnet kan ösa ner så mycket det vill, känner ändå att jag är på bra humör! Den här sommarn har jag faktiskt inte brytt mig ett skvatt om vädret! När det varit mulet har jag tänkt "skönt att det blir lite svalare en stund" när regnet stått som spön i backen har jag sagt "vad mysigt med lite varmt sommar regn!". Hösten står på tröskeln, eller ja, en bra bit in i farstun, men det påverkar mig inte det minsta faktiskt! Jag är glad att jag får njuta av alla nordens väder-lekar och årstider! Året delas upp i 4 årstider; ljummet, varmt, svalt, kallt, vi får uppleva alla grader av vädret. Vissa länder får nöja sig med "så-varmt-att-man-inte-kan-gå-ut" eller "regnar-så-mycket-att-bilen-flyter-bort". Jag niger, tackar och bockar för att vi får medium väder i fyra olika former. Inga tornados eller jordbävningar här inte!

Här om dagen hade jag min "sverige" tröja på mig (stor, mörkblå luvtröja med gult tryck jag köpte under sverige-vm eller nått) den är supermysig men känner mig obekväm när jag har den; Helt omedvetet(för en tid sedan) gick jag ner till affären i g-sunda med den, fick blickar som om jag haft höga kängor och utstäckt högerarm. Det stör mig lite(nej inte så lite), jag blir så trött på att man nästan ska skämmas över att hissa flaggan. Det är vår landsflagga, har inget att göra med dem som bor i eller utanför landet att göra. Varför ska det vara så tabu?! Lite patriotisk ska man väl få vara? Jag älskar Sverige och är mycket stolt och glad över att bo i ett så tryggt och välmående land(allt är inte guld och gröna skogar men det är inget u-land direkt, hur gärna folk än vill påpeka "allt som är åt helvete") vi har det bra i Sverige, så är det bara.

MF over and out.

RSS 2.0