Ja..

.. som vanligt sitter jag på jobbet när jag skriver.
Ville bara skriva ner min dröm medans jag fortfarande kommer ihåg den;

Jag drömde att blood hound gang var och spelade på torget i örsa där jag växte upp, alla sjöng med och det var jätte mkt folk. Efteråt som hängde jag med dom "bakstage" i typ ett litet party tält och vi satt typ i sånadär strandstolar. Jag ville ta kort på dom för att kunna visa alla att jag hängt med dom, men dom lät mig inte ta kort! Och sångaren var aldrig där, och det var han jag ville helst skulle vara där.


Det svider i mina ögon, jag är trött som fan.

Imorgon ska jag till ikea med Natta.


still going strong!

Sitter fortfarande på jobbet. Jag skulle göra, litterly, vad som helst för att få ligga i min säng framför jay leno show nu. Ont i hela kroppen har jag! Är nog inte helt frisk (no news there)

Sitter på jobbet och har radion på och låten "ayo technoligy" (felstavat, men klockan är 04.32, inte ens einstein skulle kunna stavat rätt vid den här omänskliga tiden på dygnet) med mailo (?!) och kom onekligen att tänka på saker jag hatar och att den värsta kombinationen skulle vara en duett mellan maiylo (seriesly hur stavar han?) och pete fucking dorethy (mitt största hatobjekt). Tack och lov var det länge sen jag såg petes fula tryne i oräknerliga antalet skvallertiningar han prydde på hans "storhets tid" (dvs när han kilade stadigt med kate).

Seriöst.. när får jag åka hem? Vill bara dunka huvet i väggen!


at work

fuck a duck va trött jag är!
hoppade in för en som var sjuk inatt, så jag var inte förberedd på att jobba.. det är minst sagt jobbigt. Fick besök av Natta på dagen och vi åt smörgåstårta och tårta(eller vad som engång var en maräng/glass/bär/choklad skapelse) från igår, j'adore smörgåstårta. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag skulle kunna leva på smörgåstårta.

Just ja; har flyttat till enköping, sveriges närmaste stad. Det gick undan så det är knappt någon som vet! Tror alla ska förstå det ändå, eh.
Kanske inte den händelserikaste av städer. Men det är nära till jobbet och jag har iaf kompisar här + jag slipper bo hemma som inte känns så kul vid knapp 23 år ålder (say what?! vart tog åren efter 18 vägen?!) och så är jag trött på Uppsala. Uppsala in my heart, men vi behöver some time apart. (Hey - det rimmar)

Jag ska mot alla odds försöka ta mig upp imorgon. Av erfarenhet så vet jag att det är en utmaning efter att ha jobbat natt. INGET får upp en, ställer man klockan stänger man av den efter 20 snoozningar, behöver man inte gå upp gör man inte det. Nångång har jag bett nån fysiskt väcka mig, det gör dom nog inte om, inte om man har livet kärt.

MEN imorgon ska jag utmana mig själv och försöka reagera när klockan ringer. Mission impossible. Har bestämt möte med en kamrat, det kanske kan få mig att komma upp.

Jag får ont i benen när jag är trött eller har sovit för lite, vilket jag har idag, så nu sitter jag här och har stor pain i mina stackars ben!

Såå.. nu har jag fördrivit lite tid.. bara 6 timmar kvar att slå ihjäl.

RSS 2.0