filmmys hos syrran

Har varit lite seg på att uppdatera bloggen.
Har varit på stan med syrran idag, shopat lite (dåligt samvete) .
Skulle gått ut men jag hade verkligen ingen lust. Så syrran och jag bestämde att vi skulle hyra film och mysa framför tvn istället. Och here i am.

skriver mer vid ett senare tillfälle!
peace

F som i FREDAG

åh gud, nu är du här igen, du underbara, ljuvliga fredag. Veckans höjdpunkt. Dig suktar efter redan då klockan ringer på måndags morgon.
Appropå klocka och morgon så försov jag mig (andra gången den här veckan) imorse. Sov hos Danne och jag vaknade när han gick upp första gången. När han åkte hade min klocka redan ringt en gång men jag snoozade. MEN (tony erwing uttal) vad jag inte tänkte på var att mobilen slutar alarma efter att man snoozat ett visst antal gånger. Får ta tag i jäveln på sony ericson som tyckte det var en smart idé skulle han få det hett om öronen!
Vaknar därför av att min mobil ringer (whatta hell? vem ringer "så här tidigt" tänker jag helt ovetande) "Kontoret" (får ont i magen bara jag tänker på när det ringer och displayen visar Kontoret)  Jag ser då att den lilla klockan i hörnet visar 08.19 (FAAAACK) jag svarar med min morgon röst(skrovlig, hes och grötig) "aa hallå?" malin i andra änden påpekar att angela sitter och väntar på mig (och ni ringer inte förens nu??) och säger sedan med ett irriterat(och irriterande) tonfall "vadå är du fortfarande hemma eller?" (jag trodde det var uppenbart efter 1. min uppenbart nyvakna morgonröst 2. att jag sagt att jag vaknade precis -var jag otydlig på något vis?)
Jag var nere vid bussen tio  minuter senare. Förljde efter några som verkade vara bussåkare. Väntar på bussen någon minut innan den kommer.
Kontoret ringer igen och jag får reda på att jag får ta ett annat ställe själv(whoho!). Det var faktiskt en lättnad. Jag springer in till Marie "godmorgon!" jag måste sett värre ut än vad jag trodde för jag fick ett medlidsamt ansiktuttryck av Marie.
Sätter mig sedan och väntar på SAMMA BUSS igen.. damn it!
Får jag säga det själv tycker jag inte det var så illa pinkat att vara inne en halvtimme efter att jag vaknat.
Kunden hade en söt valp som följde efter mig i huset. På både gott och ont. När jag efter några misstänktsamt tysta minuter kikar ut från badrummet och ser att hunden tuggat sönder en trasa och är inne på den andra. Efter fem minuters jagande får jag tillbaka trasan som saknar ett hörn. Den andra konstaterade jag numera som värdelös och stoppar ner trasan med tillhörande bitar i fickan (som jag fick med mig hem nu när jag tänker efter).
Det dröjer inte länge förens jag får springa och jaga byrackan igen när den stulit dammvippan från mig. Jag är van vid en tioårig 60 kilos lejonberger som inte reser sig i onödan, how would i know how to deal med den här lilla korven som sprang omkring och bet i allt den såg! (inklusive mina sockor som antagligen luktade Nalle)
Jag ska inte ens gå in på när jag skulle moppa golvet i köket.. Grejen med valpar är att de tror att allt, ALLT man gör är för att tillfredställa deras leklust, allt man gör och håller i är leksaker endast för att behaga dem och deras tänder.
Missförstå mig rätt; doggen vare adorable!

Fick mitt nya visa kort idag UTAN min bild! Whatta fuck?! Kunde inte ens glädjas åt mitt nya, fungerande kort utan hade bara bankmannens ord ekandes i huvet "jag för över alla uppgifter så du får samma kort som nu fast med visa" Det är sant som dom säger "är det för bra för att vara sant, så är det oftast det". Hell no att jag tänker betala hundra spänn igen för bilden och hell no att jag tänker ha det där tråkiga svarta kortet när jag en gång fått visa ( porompom tisshh) mitt maestro med den cute bunnyn på!

Köpte tre nya böcker idag oxå, yeeii! "Försoning", "sex liter luft" och.. vilken var den sista.. just det! "skam". Började läsa på "sex liter luft" för den var tunnast men vet inte.. Jag har bara läst några sidor och det känns som att "hur ska det här kunna utvecklas?" Det känns som "jaha.. nu har du berättat det här, så vad handlar resten av boken om?"
Tog den mest för att det var en ganska ung kille och debutant, dessutom kostade den bara 30 riksdaler.
Boken handlar om att en kille vaknar upp och alla människor är borta, låter spännande tycker man, men det känns som.. vet inte. Baksidan har redan avslöjat att man inte får reda på vad som har hänt. Och jag tror det bara är en sån där bok som ska representera något, eller har ett budskap man inte förstår.
Det tillhör ju  inte samma kategori som "i am legend", virus, han är den sista överlevaren, action.
Jätte svårt att förklara men.. Alla människor är borta och den här killen går bara runt och är själv och det ska väl representera något.

Låt den rätte komma in, avslutade jag på bara tre dagar, den var bra. Skulle vilja se filmen nu. Den var ganska grov ibland med pedofileri och sånt men den var bra. Appropå film så är den ena boken jag köpte, försoning, filmatiserad. Gillar INTE att det är filmomslaget på boken med skådespelarna, då känner jag bara "SUCK" När jag läser boken vill jag inte se keira nightly och mark wallberg framför mig! Då är allt förstört! Grejen med böcker är att man ska göra sig sin egen bild av allt och alla i den, blir sjukt irritad när det är sånna framsidor (dagens i-landsproblem). Då förstör dem hela illustrationen!

Nej nu blir det tvn en stund. Usch, vad tråkigt att bara sitta där och kolla bort fredagen känner jag! Hade lust att gå på bio och frågade sussi men fick inget svar, antar att hon jobbar, och nu är det ju ganska försent. Men men.. skönt att bara dega och ta det lugnt efter a hard days work. Nu ska jag plocka fram min Ben and Jerry´s baked alaska ur frysen.

Night nigh

Ögongodis

5 6 karlar som får,  iallafall mig, att dregla!




AMI JAMES




Han är rakad, full av tatueringar, stenhård attityd, say no more!


EDWARD NORTON



Efter "fight club" blev jag fast, både i filmen och Edward. American history x gör honom inte mindre attraktiv, vi ser samma mönster, rakad, muskler, tatueringar, en riktig hårdig. Dock lite radikala åsikter men -hey, no one is perfect!

HAYDEN CHRISTENSEN




Den här karln var det svårt att få tag på snygga bilder på! Jag och Johanna var och såg "jumper". Karln är ett skänk från ovan för oss kvinnor (och en del män kan tänkas). Colan rann som rännilar längst våra kinder då vi inte kunde hålla hakorna stängda.


ROBERT PATTISON



Han var med i Harry potter men det var ingen jag la på minnet. Men så var jag och Sandra och såg "twilight" OH MY GOD! vampyr is my type! Han skiljer sig lite från min vanliga typ, tycker han är ful/snygg men hallelulia vad het han är i filmen! Sandra berättade att det kommer hela fem filmer och vi bokade in att dom skulle vi se! oh yes!

SWEENEY TODD (JOHNNY DEPP)



Hans hår står åt alla håll och kanter, mörka ringar under ögonen, härjad blick, blek som ett lakan, ser allmänt ovårdad ut. Han galen och blodet sprutar då folk till höger och vänster faller offer för barberaren och hans kniv. Han sjunger. Han ska hämnas sin fru och dotter. Han är het. Så het.


WENTWORTH MILLER



Tänkte först inte ta med honom, han är ju en given kandidat enligt min mätstock. Men tycker han verkar vara för mesig för att platsa in i den kategorian han borde höra till.
Men whatta heck, killen har en dirty blick, tatueringar (dock inte på riktigt), rakad och en het kropp. Vore helgerån att inte ha med honom på listan. Han snuddar vid namnet, enligt mig, ideal mannen. Får jag höra honom svära skulle han stiga snabbt på listan.


När får jag åka hem?

armbågen är den absolut fulaste kroppsdelen. Min har dessutom en kratier i form av ett ärr. När jag var liten trodde jag att man fick ett "R" på huden när folk pratade om ärr.

Teknisk

Jao! Jag är så otroligt tekniskt lagd att jag skriver från mobilen. Ville prova om det gick, och ja, ni ser själva! Så otroligt omotiverad att jobba just nu, det är det jag borde göra istället för att stå här och blogga nämligen. Man kan inte få gamla hundar att skita, eller vad är det nu man säger? Har legat lite på latsidan vad gäller bloggen men det är bara för att jag är så trött och kreativt handikappad när jag kommer hem. Ska försöka bättra mig och skriva ner om helgen, oj nu tar mina tecken slu

Radio 107.5 och fika med Sandra

Var ute i U-näs idag och jag rattade som vanligt in min favvo kanal på radion; 107,5. Så bra! "Minimalt med snack, maximalt med musik, stockholms enda dansgolv" Det gör denna dag lite bättre iallafall.

Sandra ringde mig vid två tiden "vill du gå på stan?" Jag sa att det ville och behövde jag men att jag inte skulle vara inne i stan förens fem tiden
"Det är lugnt jag väntar!"
Jag: "Säker? Ska du inte åka hem emellan?"
Sandra "Näääääe de behövs inte"
Jag "okej, men du får inte tröttna!"
Jag jobbar vidare, håller på att slå ihjäl mig när jag kliver ut med blöta crocksimitationer på klinkersen. Sandra ringer klockan fyra "vart är duu? när kommer du in till stan? jag har ont i fötterna!" Vad var det jag sa!
Vi möts upp senare, Sandra hängde på lundeQ "faan va värdelöst att hänga på jobbet när man är ledig!!"
Jag vill kika lite men hon står bara och stampar så jag får ingen ro att gå igenom lushes nya tvålar eller kika igenom stockhome som jag inte varit in på förut. Vi låter som ett gift gammalt par när jag tjatar om att "jag sa ju att du skulle åka hem emellan!" Jimmie ringer och vill fika med oss men ångrar sig, sen frågar han om vi vill gå och käka med honom istället vi"jaa visst varför inte" jimmie "nej vi tar det på lördag istället, nu är jag påväg hem" *klick*.
Vi slår oss ned vid linné caffét, favorti caffé efter att jag upptäckt deras big-size tårtbitar i somras.
Vi tar två kladdiga brownies. Båda kastar i sig dom under tystnad och klagar sedan över hur ont i magarna vi fick, jag försöker tappert peta i mig den sista biten, "jag sparar det godaste till sist", men ger upp det godaste kletet i mitten efter att ha övervägt om det var värt magsmärtorna eller inte.
Robin, eller pipen (utallas på engelska) som han också kallas, Sandras boifriend kommer och hämtar oss och dom släpper av mig vid Willys efter att jag kommit på att jag lovat mammsen att köpa honung. Trodde bussen gick fem över halv men den visade sig, såklart, att den gick kvart i.
Mor min har varit hemma hela veckan utan röst så hon har knarkat fishermans friend och levt på thé.
Jag har fördjävels suttit brevid henne och tagit djupa andetag ihopp om att bli smittad ergo vara hemma. Jag verkar vara imun.
Imorgon blir det julfest> yeeii! Anna måste påminna mig om att köpa vårt gemensamma vin. Annars blir det en torr julfest.

Nu ska jag eta. kiss kiss bye bye

Onsdag (xakt två veckor kvar till julafton!!)










Hade min vanliga flumdag med Charlotte idag.. Skej!


Sandra ringde och undrade om jag var sugen på att hitta på något, det hade jag. Så jag gick ner på stan, kom dit innan Sandra så jag lullade runt. Till min förvåning var banken öppen (mån-freda 10.00-18.00!) så jag kunde glatt ta ut pengar(mitt kort har ju av-ingen-anledning-alls slutat funka). Möter upp Sandra och vi bestämmer oss för att gå på bio. En halvtimme står vi och velar mellan patrik 1,5 och twilight. Efter att rådfrågat med killen i kassan blir det twilight. Står och velar över vilket godis vi ska ha ytterligare en halvtimme.
Den var faktiskt skit bra. Vampyrfilm. Lite överdriven, men det gjorde inget. Man gillade den ändå, kanske var bra att man inte hade så mycket förväntningar. Sandra och jag blev kära i killen i filmen. Egentligen är han ful/snygg men han var bara så het i filmen(!!) Vi har kommit på att det är något otroligt hett över skumma/psykopater/mördare/mystiska män på vita duken. Bad guyes helt enkelt. Man faller pladask. Den här killen; "jag känner ett starkt behov av att skydda dej(räddar henne från våldtäcksmän) i should have ripped their heads off/ jag har aldrig velat dricka någons blod så mycket som ditt" Sandra och jag rycker i varandras jackor "protect meee!!/driick miiiiitt blooood!"

Mitt nya bankkort kom idag(oväntat snabbt) den är les bild ni ser..YEEEIIIII sooooee cuuuteee!!! <3 oh yes, i did it myself.

Julfest på fredag; oxå yeeii!

DHW dagen

Jag tror jag fått en sjukdom som gör att man är sömnig hela tiden.. Märkligt nog tror Ingrid också att hon är i besittning av denna mystiska åkomma.
Jag tror hon och jag är som E.T. och den där ungen. Bevis 1: vår gemensamma sömninghet. bevis 2: idag när vi pratade i telefonen så kom jag att tänka på att jag måste till blodgivningen just i detta ögonblick säger Ingrid i andra änden "just det, jag har signed up för blodgiving!"  telepati!

Läste nyss på Sussis blogg att hon bocked ticket hem igen.. Weeii! är min första tanke! Det är tråkigt att hon inte trivdes i colombia, men det är ju ingen idé att hänga kvar där om det inte känns bra.. Men good för mig som får hem min själsfrände igen.
Hon älskade miami iallafall.. det ante mig! Skulle inte ha något emot att hänga där nere i solen ett tag.
Appropå solen så har ju Millut klivit iland i Svärje igen.. welcome home buddie!

Nu måste jag ta lite käk innan desperate börjar.

lägenhets innehavare

WHOOOOOOOHOOOOO *bakåtvolter*
äntligen! jag vet inte vad jag ska säga för att uttrycka min glädje och lättnad, men jag har äntligen fått tag i en lägenhet! Andra hand, såklart, skrev kontrakt och fick nykel igår (bara som garanti) och jag får flytta in 1a januari! Så jävla lycklig! Speciellt eftersom jag så gott som kommer kunna göra som jag vill med väggarna. Så jag måste få det klart innan jag kan flytta in, men det ska väl inte ta så lång tid. Jimmie är dessutom skyldig mig hjälp eftersom jag hjälpt honom:)
Allt jag tänker på nu är vilken färg jag vill ha i vardagsrum och kök.. ååh vill bara sätta igång NU!

Förresten har jag blivit brunett igen *yeeiii* så skönt, var verkligen trött på den livlösa blonda *ryser* kändes bara så white-trash. Trivs bättre som brunett, speciellt på vintern. Blont är finare till sommaren. Och brunett goes better med mina ansiktstoner tror jag, efter som det är min natural color.

who the hell is etage-robban?

Nu får jag ta och skärpa mig, har varit jättedålig på att skriva den här veckan. Fast å andra sidan har jag varit på så dåligt humör så jag har varken haft ork eller lust.
Hade ju tänkt skriva om förra helgen, men känns som det är lite försent nu, plus att jag så gott som glömt alla "godingar" (=roliga saker som hände). Hursom så var jag på platina med Sussi först för att sedan träffa Natta och Frida på etage senare (halv tre närmare bestämt). Härskapet på etage var kraftigt berusade och jag (relativt nykter) skämdes/underhölls av dem. Natta har den dåliga vanan att lämna ut mitt, jag upprepar MITT nummer till karlar hon stöter på på krogen (eller rättare sagt som stöter på henne), detta endast för att ha kul på min bekostnad, s.k.a. "att jävlas". Detta hände då givetvid även denna kväll. Här tänkte jag förresten göra ett avbrott och berätta om det otrevliga bemötandet jag fick i garderoben när jag skulle hänga in min jacka; jag rullar in halv tre som sagt och vill givetvis hänga in min jacka, så jag tar av mig jackan och lägger upp den på "bordet" vid garderoben i väntan på att få den inhängd. Vid den här tiden började folket dra sig hemmåt så det var många som hämtade ut sina jackor och jag tyckte det var jävligt konstigt att alla fick gå före mig(!). Tills en tjej i garderoben frågar mig "och vad väntar du på?" jag (överraskad över den korkade frågan med det uppenbara svaret) "att få hänga in min jacka" tjejen "jAahA". Tydligen trodde hon jag stod där bara för nöjes skull, jag menar, vem gör inte de.. Maken till fräck tjej.
Nåväl, tillbaka till Natta-som-ger-ut-mitt-nummer-till-okända-karlar; På väg ut från etage får jag ett sms "möt mig vid subway" Jag har ju varit med förr och fattar direkt att här har Natte varit i farten. Så jag svarar "ok, möt mig utanför" i hopp om att killen skulle ta tag i Natta utanför etage. Till min besvikelse gjorde han inte det.
Killer ringer en dag senare när jag står och bakar pepparkakor. Jag känner inte igen numret men svarar ändå.
Jag "hallå?"
han "tjaa vad gör du?"
jag "vem är det?"
h "robban"
j"vilken robban??"
h "etage robban"
j "jag känner ingen etage robban"
h "jo det gör du, var inte du på etage i lördags"
j "jo det var jag men jag pratade inte med någon robban"
h "då kommer du säkert ihåg fel namn"
j "nej jag pratade inte med någon den kvällen, du har säkert fått fel nummer"
h (suckar) "så du kommer inte ihåg någonting från den kvällen"
j "nej! eller jo det gör jag för jag var nykter, men jag vet att jag inte snackade med någon"
h "jo men kom igen gjorde du, så-- whats up?"
j (känner frustration/irritation) "ja, jag är upptagen!"
h "jaha, sitter du på toa eller?" (what?)
j (suckar) "ja det gör jag"
(hemtelefonen ringer)
j "nu måste jag svara på en annan telefon som ringer här"
h "okej jag ringer dej senare"
j "a gör det du" *klick*

Måndags deppig

 Jag förstår verkligen inte hur jag kom upp imorse. Jag tror hela tiden jag ska vakna och sedan bara ligga och stirra rätt ut, oförmögen att resa på mig. Mobilen skulle få ringa och ringa och jag skulle bara ligga där, stel blick, dregla.
        Men på något magiskt sätt kom jag alltså upp imorse. Alla stela, mekaniska morgon rörelser, klädde på mig, åt frukost som inte smakade någonting.
Gick ut till bussen och såg smockfulla 805an svänga in vid min hållplats, för en gångs skull var det inte bara jag som tog bussen härifrån. Jag halv springer fram. Blev totalförnedrad när busschaffören klämmer mig i bussendörren så min väska+jacka kilas fast. "Hallå!" Blir jag tvungen att hojta eftersom aset inte såg att han just klämt fast en 65 kilos (okej, 68kilos) tjej i dörren. Han kastar en blick på mig med ett likgiltigt ansiktsuttryck och öppnar dörren utan att säga någonting. 
    Så nu syns man inte ens längre?!
Dagen flöt på bra, men jag var sjukt seg och lät väl min kollega dra det tyngsta lasset. ÄH!
Jag tänker sätta mig ner och skriva en plan över hur jag vill att det nya året ska se ut. Ta tag i allt jag behöver ta tag i. Överst på listan står väl lägenhet, är så jääääääääääääääävla trött på att bo här. Är man 21 år ska man väl för fan få ha sitt eget place? Läste en artikell i UNT för ett tag sen; en 50+ are på bild "när jag var arton kastade dem i princip lägenheter efter mig" fack ju! Nu är det lite omvänd ordning. Enda sättet att få tag på nått är: 1. om du pluggar. 2. via kontakter. 3. välbetalt jobb->bostadsrätt 4. en jävla massa tur. Det var ju otur för mig att jag inte kan bocka av något på den listan. Vart är alla hyresrätter?


Lite funderingar á la Madde just nu:

1. Spara, spara, spara och se till att komma iväg till USA/las vegas
2. Gå till banken, snacka bolån (impossible)
3. Fixa det förbannade körkortet!
4. Plugga upp mina svindåliga betyg (lätt att vara efterklok)
5. Fly Uppsala

RSS 2.0