Hos papi i Västerås

Sitter hemma igen efter att ha spenderat helgen hos pappsen i nya lägenheten med nya sambon i västerås. Har haft en kanon helg; ätit god mat, druckit gott vin och tagit mysiga promenader. Gillar redan Västerås mycket bättre än bro. Smidigare med bussen även fast det tar längre tid. Har bara varit i Västerås en gång tidigare.
     På fredagskvällen efter att vi installerat oss och gått en promenad gick vi ner på den lokala restaurangen och åt en bit mat, jag tog filé mignon, black and white och sköljde ner med ett glas rött, riktigt gott. Vi satt uppe och pratade till halv ett när vi kom hem.
På lördagen strosade vi ner på stan(gångavstånd till allt där de bor) och tog sedan en öl i skrapan (fy satan vad högt det var) och gick sedan hem och åt oxfilé direkt från slaktarn, mums! Satt och snackade tills midnatt, låg sedan och läste till klockan två(!) för jag kunde inte lägga ifrån mej boken! (män som hatar kvinnor) Har bara några sidor kvar på den nu, skit bra! På söndagen tog vi en tripp till björn ön och blev fachinerade av det mjuka gräset vid stranden. Är nog mycket mysigt på somrarna att bada där. Sen gick vi hem och åt och vid halv sju tiden gick vi ned till bussen. Får åka dit snart igen, dröjer alltid så länge mellan gångerna vi träffar pappa:(

Nej nu blir det nog tv och sedan sängen!


Kommentarer
Postat av: camilla

västerås är fint :)

2008-08-25 @ 20:57:06
URL: http://metmaskis.blogg.se/
Postat av: camilla

skriiiiv. ;)

2008-09-01 @ 19:59:50
URL: http://metmaskis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0