Coom heem vi böörjar oom iigeeen

Pga av ett comhem problem som tydligen gäller hela huset har jag varit avskärmad från internätet sedan i torsdags. Eller ja, har fortfarande kunnat kollat hotmail och facebook via mobilen, men inte samma sak.
Till råga på allt har nu även tv:n slutat funka. Eller själva lådan med kanaler.
Jag hade bestämt mig för att ringa IGEN till comhem service så jag gjorde det direkt när jag kommit hem för att få det överstökat. Till att börja med tar det typ tiominuter att knappra på telefonen innan man får prata med någonting levande. Jag pratar med killen, som iallafall var trevlig, efter ett tag ringer det på dörren och jag blir nästan rädd för det är inte varje dag det utan förvarning ringer på. Så jag kikar ut och öppnar och får be han i telefonen vänta. Jag blir jätte stressad av sånt, säger fel och ser galen/förvirrad ut. Man pratar med någon man inte känner i telefon så måste man be dom vänta för att prata live med någon annan man inte känner. Det var en kille från comhem som plingade på och han undrade om min tv funkade "jag vet inte jag har inte kollat på tv idag" jag ber honom vänta en sekund så springer jag in och knäpper på tvn medans killen i andra änden rabblar tider som en tekninker kan komma förbi. I mitt förvirrade ögonblick bokar jag in en tid trots att jag nu har en tekniker av kött och ben som står utanför min dörr. Men jag ville bara avsluta samtalet.
Jag öppnar dörren igen (han var ganska handsome och där står jag osminkad i mjukisar) och meddelar att tvn inte funkar och han frågar om han kan komma in och kika på modemet. Nu vet jag iallafall att det inte är mitt modem (och tv) som krånglar utan att det är huset.

Från det ena till det andra, ville bara döda en viss busschafför vid linje 11 idag. Var ute vid kungsporten och ser att jag har 5 minuter på mig att gå till den närliggande macken. Kanon. Ute igen en minut innan bussen ska komma.
Så när jag är ca 10 meter från busshållsplatsen kommer den så jag småspringer lite, en annan tant skulle ändå på. Precis när jag kommer till dörren början han åka, så jag knackar på rutan men han bara ignorerar mig och åker vidare. Jävla fuckface fan så arg jag blev! Skulle kunna sprungit efter bussen till nästa hållplats bara för att hoppa på och kasta ut han från bussen med huvet före. Dessutom tog det hundra år innan nästa buss kom och den var smockfull.


Nej nu ska jag iväg och träna.


Blev glad när lamporna på modemet blinkade som de skulle på modemet idag när jag kom hem


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0