Bläckfiskar, blåmärken och desperata hemmafruar





Är jag sådär fet? D:


Ser ut som jag har någons ansikte bland mina tuttar men nej, bara dålig vinkel på kameran




Dags att skriva av mig om helgen, känner mig inte speciellt kreativ just nu men, vafan, man måste väl uppdatera bloggen!
Vad tyckte folket om det senaste desperate avsnittet förresten? Jag har spottat och fräst över att de hoppat fram fem år (whatta hell är det liksom?? vad var det fören praktikant som fick fatta det beslutet) Känns så jvla B!! Hursomhelst så antar jag att avsnittet ändå var helt OK förrutom vissa irritationsobjekt tex. Mike + susan = inte sant (vafan är grejen??) Bree's dotter kommer in "ge hit mitt barn, jag är gift nu och han är advokat så det är ingen idé att bråka om det" (så töntig förklaring) Gabby's barn (feta, lata och bortskämda.. förlåt, men jag står inte ut) Annars -helt ok! (tvivelaktigt leende)

Lördagen; Jag hade bestämt med Helena att hänga med dem ut, på dagen åker jag till Gränby och kikar lite. Köper en ny jacka(halva priset) och två tröjer på Gina (ünderbart). Åker hem, är trött. Snackar med Helena och vi bestämmer att vi ska ses i stan kring elva.
Matte ringer (aspackad, åkt finlandsbåt, supit från 8 på morgonen, sprit i tetra) ville jag komma till lägenheten och förfesta? Ja, det ville jag men tiden blev rätt knapp så det blev det tyvärr inte tal om. Men vi (Sussi och jag) skulle möta honom vid station istället. Sagt och gjort. Jag hade tänkt mig en lugn sitta-och-snacka-över-en-öl kväll(vad jag misstog mig) och hade tajts och långärmad tröja/klänning, kände mig alldeles för påklädd för en krogen runda.
Men innan jag visste ordet av gick vi med bestämda steg mot platina. Det tog 1 minut innan vi tappat bort Matte. Ringde til Helena och det visade sig att dem var försenade så de fick bli att vi gick i förväg.
         Vi kom fram, betalade inträdde och gick in... Mycket folk var det. Vi armbågade oss fram till garderoben och efter 30 minuter fick vi äntligen hänga av oss, killen som servade mig försökte få mig att betala två gånger när jag fortfarande väntade på växeln. 
Mot baren, två stor stark. Snackade med Sussis kompis i baren som vi senare fick två sexor för priset av en fyra av. Jag blev överväldigad men Sussi var inte nöjd "fan va snålt". Men efter mitt pekande på kvittot förstod hon att det inte var så tokigt trots allt. Tiden goes by.
        Vi står nu vid ett högre bort, bredvid dansgolvet och Sussi går mot baren för att beställa ytterligare en öl.
På dansgolvet (på en radie av 6 meter) "dansar", om man nu kan kalla det så, en tjej/kvinna. Packad som fan, väldigt smal, sådär smal så man ser väldigt klumpig ut. Väska på armen och platta vinterstövlar med ludd. Behöver jag säga att outfiten inte var det senaste direkt?
You got the picture. Hon dansar med sina långa, klumpiga babianarmar och dunkar med jämna mellanrum in i mig där jag står. Jag är tvungen att stå med armen utåt för att främja mig mot aset. En riktig blodtryckshöjare "skynda dig Sussi, för i helvete".
        Jag gör misstaget att vända bort blicken och ta ned armen. Trots att hon såg ut att väga 30 kilo kändes det som kraften av ett ton som krossade min fot när kossan klev på den. Hon hade en nära-döden-upplevelse utan att veta om det. Sussi kom och jag spottade och fräste över kvinnan som mosat min stackars fot. Sussi kollade skeptiskt på kvinnan "jävla bläckfisk".  Och ja, hon såg verkligen ut som en bläckfisk där hon ramlade fram och tillbaka, förlåt, dansade med armarna spretandes åt alla håll.
Det värsta var att aset vid ett tillfälle grep tag i mig bakifrån i ett försök att få ut mig på dansgolvet. I snapped her fingers.

Jag träffade på Syrran, Uppsala är litet..!
Sussi och jag kom ifrån varandra, och jag träffade på en festlig tjej i toakön, vi hängde resten av kvällen. Hon snackade med allt och alla och bjöd på drink efter drink "nu ska vi ha en fisherman friend-shot!" Jag blev karatefull.  Vi lukade alla killar vi kom åt i håret för att kontrolera att det var nytvättat. En kille med slips träffade vi på hela tiden och han blev lika irriterad varje gång vi hängde i hans slips.
Vi låtsades komma från Norge när vi gick ut för att röka, ännu en kostymklädd man vars slips jag hängde i "är du här på konferans" frågade jag sluddrigt på norska. Samtalet fortskred och min dialekt övergick från norska till gotlänska, från gotlänska till dalmål, från dalmål till skånska tills jag var tillbaka på min bleka rikssvenska. Han blev imponerad av min talang på dialekter och frågade om jag kunde avgöra vart han kom ifrån, jaha? hade han dialekt? Halland? Dalarna? Gotland? Norrland? skåne? vad fanns det mer för landskap? Jaha -småland. "Som Lena ph". Han konstaterade att jag var lika duktig på att härma dialekter som jag var dålig på att veta vart de kom ifrån. Det var där det brast kom vi fram till.

Ut på dansgolvet igen. Tiden gick och vi tyckte att "fan va lite folk det blev" när vi kommer på att de tänt lamporna och att det allt som allt var vi, fyra gäster, bartendrarna och saxofonkillen kvar. Vi går fram till saxofonkillen
"har du spelat länge"
"-ja"
"får man prova"
"nej"
Vi knäpper med fingrarna och blir ivriga "åh! åh! spela den där *knäpp knäpp* va heter den..."
Jag "DESTINATION UNKNOWN!"
Han sätter igång, grymt.
Vi fattar tag i en kille och tar en sniff. Jag konstaterar att han är godkänd och skriver därför detta i hans nacke. Vi tar sällskap av killen och går ut efter mycket fösande av en vakt som verkade ivrig att komma hem.
Efter att ha babblat med vakterna utanför ett tag "hur många har ni kastat ut" "har det varit något slagsmål ikväll grabbar" och efter att jag "tatuerat" en utav den med ett hjärta på handen med min snodda bläckpenna(som användes för att skriva ned M och mitt nummer på varandras armar) går vi ner för trappan.
En bil står på tomgång (så uppenbart svart taxi) vi går fram, jag knackar på rutan "kör du ikväll eller?"
Vårt sällskap på fyra personer hoppar in och för en hundring får vi skjuts till Salabacke. I bilen börjar jag må riktigt dåligt.
Som tur är ska vi inte så långt. Jag kliver ur och sätter foten i en vattenpöl. När vi kommer innanför dörren kastar jag mig på soffan "pax". Jag blir serverad ett glas vatten. Och efter ett tag hänger jag med huvudet ner i toan. Tror jag somnar på toa golvet ett tag innan M rycker i handtaget och är kissnödig "snart" gormar jag.
Jag kastar mig på soffan igen och somnar efter ett tag.. eller genast.. jag vet inte. Så pinsamt att bli så aspackad. Så typiskt eftersom jag var yngst i sällskapet "jävla fjortis som inte lärt sig dricka" måste de ha tänkt.
Jag vaknar halv tolv torr och äcklig i käften. Går in på toa. Har några bokstäver och en sol i pannan från min nerklottrade hand som jag uppenbart sovit på. Smyger ut ur lägenheten och går till bussen (walk of shame) åker hem och duschar (uuuuuunderbart!!) Känner mig snurrig resten av dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0